13 thoughts on “Päivän kuva

  1. Valkoiset naiset äänestävät innoissaan Joe Bidenia. Onko tällaisessa lapsia ja naisia saalistavassa vanhassa pedofiilissa jotain mikä saa erityisesti valkoiset naiset innostumaan vai mistä on kyse? Miksi valkoiset naiset ovat niin innoissaan lapsia saalistavasta pedofiilista Joe Bidenista? Tämä on yksi erittäin hyvä esimerkki siitä miten valkoiset naiset eivät pysty järkevään ajatteluun.

    1. Vihreissäkin yksi nainen paljastui pedofiiliiksi (pedofiili on pedofiili, olkoot nainen) ja tästähän Ohisalo oli kauhuissaan. No, kuitenkin näytti kyseinen naikkonen antaa naisen toimia ko. puolueessa eikä kyseisen poliitikon ”harrastukset” olleet mikään salaisuus. En usko paskaakaan Ohisalon järkytyksiin. Uskottava poliitikko erottaisi tuollaiset. Itsekin erottaisin omasta yrityksestä (jos vielä jonakin päivänä yrittäjäksi tulen) tai vaikkapa puolueesta heti asian tuntua ilmi.

  2. Apple haluaa suojella sinua rikokselta: ilmiantaa poliisille, jos tekoäly toteaa vähänkin jotain rikokseen viittaavaa toimintaa.

    – Apple to scan US iPhones for images of child sexual abuse

    Tämänhän on verrattavissa takavuosien [Facebookin] kampanjaan, jossa nuorisoa pyydettiin lähettämään palvelun ylläpitäjälle alastonkuvia itsestään, jotta näiden kuvien avulla käyttäjää «voitaisiin suojella» seksuaaliselta hyväksikäytöltä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*