Marco de Wit 7 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Matti Putkonen on persujen mystinen erittäin korkeapalkkainen ”vapaaherra”. Hän kutsuu itse itseään ”työmieheksi”, vaikka hänen kuukausipalkkansa liikkuu jossain 10 000 euron tienoilla. Siis vaikka kukaan ei tiedä mikä on hänen työtehtävänsä!

 

Matti Putkonen

 

 

Jäsenet eivät ole koskaan valinneet Putkosta mihinkään asemaan, mutta tästä huolimatta Putkonen pyörii puoluetoimistolla isännän elkein. Kymmenen vuotta sitten hän loikkasi demareista persuihin ja pääsi heti Soinin ja sitten Halla-ahon suosioon. Putkonen käytännössä johtaa puoluetoimistoa eikä suostu lähtemään eläkkeelle, vaikka on jo 71-vuotias.

 

Putkonen myös esiintyy eräänlaisena puolueen ”kenraalina” lähetellen jäsenistölle röyhkeitä ”kenttäkirjeitä”, joissa usein jopa laittomasti yritetään estää purrakriittisiä jäseniä pääsemästä puoluekokoukseen.

 

Persujen uusi laiton jäsenkirje tuputtaa jäsenistölle puoluejohdon suosikkiehdokkaita!

 

 

Kaiken kukkuraksi Putkonen laittomasti kielsi yhtä persujen kuuluisinta jäsentä, kryptoyrittäjä Nico Giansantia asettumasta ehdolle varapuheenjohtajaksi.

 

 

Persujohto estänyt laittomasti Nico Giansantin vpj-ehdokkuuden!

 

 

Matti Putkonen myös esti Nicon pääsyn seuraamaan persujen pj-tenttiä. Moni mukaan toimittaja ei päässyt sisään. Ei siis edes pressikortilla.

 

 

Levelin persutoimittajaa ei päästetty seuraamaan persujen pj-paneelia!

 

 

Matti Putkonen tunnetaan myös aggressiivisesta käytöksestään. Jos astut Putkosen varpaille, niin huonosti käy. Putkosen aggressiivisuus on niin tunnettua, että hänestä tehdään myös tällaisia pilavideoita.

 

 

Nähdäänkö persujen pj-tentissä jälleen “ase-episodi”?

 

Niinpä monet lukijat ovat alkaneet miettimään kuka tuo Putkonen oikein on. Tässä yhden lukijan spekulaatio:
Tietysti on vaikea tietää varmasti, mutta minua kiinnostaisi tietää mikä tämä Matti Putkonen on Perussuomalaisissa? Mitä tällä 70-vuotiaalla tyypillä on, jolla ei näytä olevan juurikaan mitään annettavaa puolueelle.
Putkonen on kuitenkin ollut kymmeniä vuosia SDP:ssä ja ammattiliitoissa myös johtoasemissa.
On täysin mahdollista, että Putkonen on ollut yksi henkilöistä jotka ovat olleet mm. junailemassa tiedustelupalvelujen ja rahaeliitin rahaa.  Hän voi olla yksi niistä harvoista, joilla on suorat yhteydet suuren rahan äärelle.
Tiedetään faktana, että niihin aikoihin kun Putkonen oli SDP:ssä ja ammattiliitoissa, SDP ja ammattiliitot pyörivät CIA:n välittämällä rahalla. Hyvin pieni määrä ihmisiä tiesi tästä rahasta ja ohjasi sitä Suomeen. Putkonen on voinut olla yksi näistä henkilöistä, jotka ovat tienneet ja käsitelleetkin tiedustelupalvelujen ja pankkiirien rahoja.
Kuvassa linkki Suomen Kuvalehteen
Historiallisesti vain muutamat ihmiset ovat yleensä olleet tietoisia näistä kuvioista mm. CIA:n rahoituksesta SDP:ssä ja ammattiliitoissa. Jotta asiat saadaan säilymään varmasti salassa, käytetään samoja ihmisiä, sekä heidän lähisukulaisiaan. Ns. Deep Staten ihmiset ovat kaikki olleet kymmeniä vuosia kuvioissa mukana ja tästä syystä monet heistä ovat hyvin vanhoja, koska on todettu, että näihin harvoihin ihmisiin voidaan varmasti luottaa.
Tämä voisi selittää sitä miksi 71-vuotias Putkonen pyörii jostain syystä edelleen mukana puolueen johdossa. Hän on saattanut olla yksi niistä harvoista ihmisistä, jotka oikeasti tietävät mistä rahat tulevat ja kuka on mikäkin. Hänellä saattaa olla yhteydet suuren rahan jne. maailmaan kymmenien vuosien ajalta.

 

 

Laiton Lehti kommentoi lukijan kirjettä: Mielenkiintoinen teoria! Palapelin palaset kyllä sopisivat kyllä epäilyttävän hyvin paikoilleen…

 

Varsinkin, kun noita CIA:n ja demarien yhteyksiä paljastanut historioitsija Arto Luukkanen on nyt ehdolla persujen puoluesihteeriksi!

 

 

Voisiko CIA-kuviot selittää miksi persujen toiseksi tärkeimmästä paikasta eli puoluesihteerin asemasta on niin verinen taistelu?

 

Putkonenhan kannattaa raivoisasti Riikka Purraa ja tämän oikeata kättä, Simo Grönroosia puolueen johtoon. Nämä ovat molemmat Halla-ahon tavoin himonatottajia, vaikka yrittävätkin sitä pimittää.

 

Persujen puoluesihteeri Simo Grönroos: Riikka Purran homottava oikea käsi

 

 

Putkonen ja Purran kannattajat ovat olleet raivoissaan, että demarien CIA-yhteyksiä paljastanut persujen Arto Luukkanen pyrkii syrjäyttämään Grönroosin puoluesihteerin paikalta.

 

 

Persujen puoluesihteerikisa kuumenee: konservatiivi Arto Luukkanen vs. homottava Simo Grönroos

 

 

Ilmoittauduttuaan puoluesihteerikisaan Luukkaselle alkoi tapahtumaan kummia.

 

 

Persujen puoluesihteerikisa kiihtyy: Arto Luukkasen FB-tili kaapattu!

 

 

Huom. Tämä kaikki on spekulaatiota. Lisäksi kuviot voivat olla vieläkin monimutkaisemmat.

 

Yksi asia on kuitenkin varma: Nato tekee kaikkensa saadakseen persut hallintaansa aivan samalla tavalla kuin Ruotsin ruotsidemokraatit, jotta porvarihallituksen muodostamalla ensin Ruotsi ja sitten Suomi voidaan viedä Natoon idän ja lännen väliseksi taistelukentäksi.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Persujen ”työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 1. ”Jäsenet eivät ole koskaan valinneet Putkosta mihinkään asemaan, mutta tästä huolimatta Putkonen pyörii puoluetoimistolla isännän elkein”

  ”Yksi asia on kuitenkin varma: Nato tekee kaikkensa saadakseen persut hallintaansa aivan samalla tavalla kuin Ruotsin ruotsidemokraat”

  Purra tuli suunnittelijaksi ja sai heti enemmän valtaa kuin koko persukenttä yhteensä. Samoin Putkonen silloin aikaisemmin. Persut hyväksyvät tällaisen sairaan toiminnan. Mukisematta. Kolmas julkikommunisti puolueessa on Matias Turkkila. Matias käskee poikia ajattelemaan oikein hommaforumilla ja persujen aviisissa.

  Unohda persut. Kaikki puolueessa on päin prinkkalaa ja vastoin demokraattisia prinsiippejä – koko persukenttä hyväksyy tällaisen kusetuksen vuodesta toiseen. Ei ruttoa voi korjata syöpälääkkeellä.

  Kaikki puolueeet eduskunnassa ovat sataprosenttisesti kontrolloituja puolueita. Katso vaikka ruotsiin, siellä(kin) sd ja kd heiluttavat avoimesti israelin lippua. Rahaväki päästää vain maanpettureita ja idiootteja eduskuntaan. Turtiainen onnistui uimaan verkon läpi, edellinen joka kykeni samaan oli Marrku Uuspaavalniemi.

 2. Kun puhutaan tämmösistä vanhoista demareista varsinkin tulee mieleen myös missä määrin Putkonen on ollut tietonen tai mukana demarijohdon ja muidenkin isojen poliitikkojen suosimassa Balzarin lahkossa tai muussa teiniorgiassa? Oikeudenkäynnithän asiasta pimitettiin ja vietiin läpi piilossa julkisuudelta, vaikka kyseessä on kuitenkin jättimäinen poliittinen skandaali, jossa on ollut mukana taas myös Pekka Haavisto.

  1. Tarja Halonen, Paavo Lipponen ja Pekka Haavisto ovat kaikki vastustaneet näkyvästi ”romaneihin kohdistuvaa rasismia” – mikä yhteensattuma!

 3. Suuren rahan lounaat eivät ole ilmaisia. Pitää tehdä vastapalveluksia pankkiirien rahaa vastaan, kuten himonatottaa, kannattaa poliisivaltiota jne.

 4. Kertoo jotain ihmisestä joka on tuomittu raiskauksesta, on tunnettu aggressiivisuudestaan ja äkkipikaisuudestaan ja kutsuu itseään ”työmieheksi” vaikka nostelee 10.000 euron palkkoja, vaikka ei tee mitään.

 5. Tähän samaan CIA palapeliin ja persu-Camorran tyylinäytteeksi voisi sopia myös case Airiston Helmi:
  -Turun bisnesmafian kanssa hyvin konnektoitunut venäläistaustainen omistaja on asunut jo vuosia pysyvästi NATO-maa Latviassa, jossa on Euroopan suurin NATOn hybridikeskus.
  -Venäläistaustainen omistaja kaikesta päätellen otti (sopivaa rahakorvausta vastaan?) Kremlin agentin stigman niskoilleen:
  -tappiollista saaristoresidenssiä ehostettiin mm. maastopikuihin puetuilla nuķeilla.
  -suomalaiset bulvaanit hankkivat merivoimien ylijäämäkalustoa huutokaupasta, jotka jätettiin maalaamatta, jotta kulkupelit saatiin uhkaavan näköisiksi.
  – Persujen puolustusministeri Niinistö, kehuskelee omissa ministerismuistelmissaan laukaisseensa heti ministeriuransa alussa Airiston operaation käyntiin.
  -New York Times kirjoittaa ratsiasta näyttävän artikkelin, käyttäen asiantuntijana tunnettua italialaistaustaista kommunistia ja köykäisiä Russian collusion harhoja liukuhihnalta suoltavaa MI6 agentti Mark Galeottia.
  -Vanha Amerikan puudeli Ilkka Kanerva, hänkin turkulaisia JR- miehiä, laittaa eduskunnan turvatilassa kyyristellen mediahysterian tulille saariston vallanneista vihreistä miehistä, sukellusvenetukikohdasta ja täpätystä merikaapelista.
  -Näin saatiin eduskunta selkä seinää vasten ja perustuslakimuutoksella tiedustelulait pikavauhtia voimaan.
  -Airiston Helmen venäläisomistajan asianajajaksi rientää kukas muukaan kuin Kari Uoti, persujen pitkäaikainen lainopillinen neuvonantaja.
  – Uoti ei kainostele, vaan vieläpä kertoo olevansa Airiston Helmen omistajan hyvä ystävä. Omistajalla on siis persujen Niinistö kimpussaan ja persujen Uoti asianajajanaan. Miten sattuikaan!
  – Airiston Helmen viimeisen toimitusjohtajan ennen ratsiaa, Mauro Barbin, lähisukulaisilla on Italiassa NATOlle radio- ja tutkalaitteita toimittava yritys, mikä selviää pienellä netin pöyhimisellä ja parilla puhelinsoitolla.

 6. Eli suurelle(ja tyhmälle) yleisölle syötettiin emävale. Silmänkääntö temppu, teatteri esitys jonka perimmäinen tarkoitus oli saada voimaan Suomessa poliisivaltio laki jonka perusteella kansalaisia voidaan vakoilla.

 7. Operaatio Airiston Helmi.

  …kun epäillyt summat liikkuvat parissa miljoonassa, voi kysyä, miksi näin iso operaatio? Esimerkiksi Danske Bankin rahanpesujupakassa summat olivat aivan toista luokkaa, 200 miljardia euroa.

  1. Airistonhelmi lavastettiin varmistamaan äänestyksen läpimeno perustuslain muutoksesta kiireellisellä menettelyllä. Tällainen manipulointi oli täysin selkeä valtiopetos. Sitä varten siihen piti sitoa mukaan kaikki Suomen turvallisuusvirannomaiset ja poliittinen johto, että kukaan ei jää syyttömäksi.

   Se ”takavarikoitu” muovikassillinen rahaa tuskin oli alumperin mökissä, mutta nyt mökin omistaja hakee sitä oikeudessa ”takaisin”. Pysyypähän kiltisti hiljaa niin kauan kuin luulee joskus rahat saavansa. Muistaakseni uutisoitu summakin nousi miljoonasta kolmeen miljoonaan jossain kohtaa. Vai oliko 2 miljoonaa varattu paikalla olleiden virannomaisten voiteluun, mutta eivät tarttuneet syöttiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*