Marco de Wit 7 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koronarokotemania menee entistä hullummaksi. Nyt ollaan kokeellisilla rokotteilla tekemässä lapsista koe-eläimiä! Ja kaiken kukkuraksi vielä vanhemmat ohittamalla.

 

Rokotelogiikka on muutenkin ristiriitainen. Vanhempi voi pakottaa lapsen ottamaan rokotteen, muttei kieltää ottamasta rokotetta!

 

Alaikäinen voi itse päättää rokotuksen ottamisesta, jos rokotteen antava terveydenhuollon ammattilainen arvioi, että tämä on hänen ikänsä ja kehitystasonsa perusteella mahdollista.

Jos nuori ei halua tai ole kykenevä itse päättämään rokotuksestaan, koronarokotteen antamiseen tarvitaan huoltajien suostumus.

 

 

 

 

Koulusta riippuu kuinka paljon lapsia painostetaan. Joissain kouluissa kouluterveydenhoitaja ei rokota ilman aikuisen lupaa. Selvitä siis oman koulusi tilanne. Samalla voit kysyä kuka on vastuussa ja korvaa, jos kokeellisesta rokotteesta tulee lapselle vahinkoa.

 

Satakunnan Kansassa on asiasta tärkeä yleisön osaston kirjoitus.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Valtio ohittaa vanhemmat ja painostaa lapsia ottamaan myrkkypiikin!

 1. Satanistit näpit irti lapsista. Vaikka vahinkoa ei voi mitenkään korvata, vallankumouksen jälkeen satanistit ja heitä avustaneet joutuvat erittäin ankarille tuomioille ja tämä on kiistämätöntä. Myös joka ikinen hoitaja joka on antanut myrkkypiikin ja ollut mukana ihmiskokeissa tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti!

 2. Kouluterteyden hoitaja ei tule antamaan koronarokotetta. Faktat faktat.. Tosta myrkkyosiosta ei enää jaksa edes kommentoida.

 3. Eikös 12-15 vuotiaat ole nuoria? Lapsen määre menee ajassa ennen puberteettia. Sen jälkeen ne ovat nuoria. Ja kun saavuttavat 18 vuoden iän niin aikuisia. Tässä kohtaa lain määreet menevät eri tavalla sillä jo 16 vuotias luetaan aikuiseksi.

  Mutta 15 vuotias ei ole lapsi eikä 18 vuotias ”nuori akuinen”. Eiköhän koiteta palauttaa sanat taas niiden oikeisiin merkityksiin? Sillä muutoinhan sitä yleisesti luullaan että ollaan rokottamassa oikesti lapsia.

  Missä vaiheessa vaihtoehtomediankin uutisointi meni keltaisen lehdistön tasolle?

 4. Koulun on todella helppoa opettajien ja tarvittaessa vaikka kouluterveydenhoitajien kera tulla painostamaan lapsia ottamaan rokotteita, jos ovat oikein fanaattisia asian suhteen. ”Kun otatte tämän piikin voitte taas turvallisesti ja vapaasti hengata kavereiden kanssa. Se ja se nuorisoidoli on myös käynyt ottamassa rokotteen ja suosittelee sitä pälä pälä…” Jo sikainfluenssa-aikaan koulujen liikuntasaleissa järjestettiin rokotustapahtumia.

 5. Loppupelissä kaikki kietoutuu omistusoikeuteen:
  – Kuka omistaa lapsen?

  Vihreämmin sanottuna:
  – Onko naisella oikeus omaan kehoonsa?
  – Määrääkö nainen itse mitä häneen piikitetään?

  Orjavaltiossa kysytään:
  – Saako orjan omistaja tehdä orjalleen mitä vain haluaa,
  – vaikka pahoinpidellä kuoliaaksi jos sille päälle sattuu.

  Hyvin kirjoitettu mielipide. Ytimekäs, strukturoitu ja tuo tärkeimmän esille, lyhyesti.
  – Sama tekstimuodossa:
  – Lasten Rokotuksissa On Oikeudellisia Ongelmia

  Perusongelma on siinä, että hallitus ei hallitse maata.
  – Se vain toteuttaa ulkomailta annettuja määräyksiä.

 6. 卐🛑💉💀卐Fri, 6 August 2021☠️"Anti-Vaccine Mandate Protesters in Alaska Liken Policy to Nazi Germany" sanoo:

  https://malaysia.news.yahoo.com/anti-vaccine-mandate-protesters-alaska-135008475.html

  https://libertyblitzkrieg.com/2013/06/07/martin-luther-king-everything-adolf-hitler-did-in-germany-was-legal/

  卐”We should never forget that everything Adolf Hitler did in Germany was “legal” and everything the Hungarian freedom fighters did in Hungary was “illegal.” It was “illegal” to aid and comfort a Jew in Hitler’s Germany.”卐☠️✡️☠️卐

 7. 💉⭐💉Tue April 27, 2021 "A protester wears a yellow Star of David with "No Covid certificates" sanoo:

  https://www.alternet.org/2021/04/anti-vaxxer/

  Tue April 27, 2021 ”A protester wears a yellow Star of David with ”No Covid certificates””

  https://www.washingtonexaminer.com/news/alaska-state-lawmaker-apologizes-after-comparing-coronavirus-safety-measures-with-jews-being-forced-to-wear-star-of-david-during-holocaust

  May 18, 2020 ”requirement to wear a ‘COVID-19 free sticker’ with the Star of David that the Jews were required by their government to wear during the Holocaust,”🏴‍☠️卐✡️卐🏴‍☠️

 8. Nyt lapset pois koulusta siihen asti että rokotukset on lopetettu.
  Nämä ovat tappopiikkejä ja sellaisiksi nimenomaan tarkoitettu.

  https://rapsodia.fi/pfizerin-ex-tyontekija-paljastaa-myrkyllisen-grafeenioksidin/
  Tällä suomeksi tekstitetyllä videolla Pfizerin entinen työntekijä Karen Kingston käy läpi tieteelliset löydöksensä Stew Petersin ohjelmassa koskien rokotteissa käytettävää salaista ainesosaa, joka ei näy edes patenteissa. Kyseisen ainesosan nimi on grafeenioksidi ja se on myrkyllinen.

  Karen Kingston analysoi työkseen tekijänoikeuksia ja oikeudellista puolta sekä lääketeollisuuden että myös kuluttajan edun kannalta. Karen on tieteellinen kirjailija, joka tekee myös kliinisiä analyysejä. Videolla käydään tarkasti läpi neljää erilaista lipidinanopartikkelia, grafeenioksidia, tieteellisiä faktoja, patentteja ja tietenkin myös tätä koko maailman katastrofaalista tilannetta nyt, kun nämä biologiset aseet (rokotteet) ovat suunnattu kaikissa maailman maissa jo rakkaita lapsiamme päin.

 9. NWO:ta yhdessä Klaus Schwabin kerhossa ajava Marin haluaa piikittää lapsetkin.
  Schwab haluaa ensitöikseen tapattaa 4 miljardia ihmistä, ja lopulta enää vain miljardi saisi olla jäljellä. Näin hän kirjoittaa kirjassaan Great Reset. Marin ja kaksi muuta ministeriä ovat Schwabin koulutusohjelmassa, joten on syytä olettaa että heidän tavoitteensa ovat samat.

  Sanna Marin (sdp) yhdessä Klaus Schwabin kanssa WEFin tilaisuudessa. Sanna Marin, Sanni Grahn-Laasonen (kok) ja Annika Saarikko (kesk) ovat mukana WEFin ”Nuoret globaalit johtajat” -koulutusohjelmassa. Suuri joukko maailman poliitikkoja ja muita vaikuttajia on osallistunut WEFin 5-vuotiseen koulutusohjelmaan.

  https://avoin.media/2021/08/04/koronatoimissa-kaikuja-1930-luvun-saksasta-pahan-olemus/

 10. Ennen piikitystä suositelen lukemaan 22.2.2020 julkaistun tutkimuksen: Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia .

  Tarkka lähde : dlk00908 ( 001.023) Kustannus Oy Duodecim .

  Lukekaa itse : uudenlainen rokote siis laukaisi geenialtistuksen … tällaista rokotetta ei kuulemma koskaan ennen ole ollut … hieman pelottaa lastemme puolesta . Jos välttämättä haluaa rokotteen pitää teettää geenitesti ( 100 – 200 e ) onko geneettisiä altistuksia itsellä ; jos on ja haluaa rokotteen ottaa … voihan sitä hypätä junakin alle . Tulee mieleen filmi Hurmaava joukkoitsemurha .

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*