Marco de Wit 8 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ranskassa marssitaan koronatyranniaa vastaan.

 

 

 

Italiassa on ryhdytty vähän suorempaan toimintaan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Ranskassa marssitaan ja Italiassa poltetaan koronapasseja

 1. Hmm… Olikohan nuo oikeita passeja vai vihreitä papereita? Vaikea uskoa että ihmiset jotka pelkäävät koronaa ja ovat ottaneet sitä vastaan kaksi rokotetta polttaisivat sen paperin joka takaa niille erityisoikeuden.

  1. Tuskimpa, mutta Laiton Lehti ei ole koskaan valehdellut tai vääristellyt totuutta. Kaikki mitä täällä lukee on pakko olla faktaa ja Jumalan alias Marcoliinin sanaa.

  2. Ainoastaan järjestelmäuskovaiset pelkäävät ”koronaa”. Nämä ihmiset tietävät mistä on oikeasti kyse -KONTROLLOIMISESTA ja NÖYRYYTTÄMISESTÄ.

  3. Et kai kuvittele että oikeasti rokotekriittiset hakisivat edes mitään passeja? Sellaisen kun voi saada vain rokotettu.

   Eli kyllä, he todellakin polttivat vain jotain typeriä pahvilappusia. Kyseessä on kuitenkin vertauskuvallinen teko eikä passien olemattomuus tässä kohtaa mitenkään heikennä viestin voimaa.

 2. Petturi päättäjät ympäri Eurooppaa polttavat perustuslakeja. Tästä on tultava kovia seuraamuksia. Meitä kohdellaan kuin koeeläimiä ja rikolliset päättäjät vain nauravat!

  Macron ja Merkel sopivat hyvin giljotiiniin. Sekä iso joukko muita rikollisia kuten Fauci ja Schwab.

 3. Macronin joukot ei mahda yhtään mitään noin isolle massalle, joten joutuvat vain perääntymään kokoajan takaperin kävellen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*