Marco de Wit 8 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vasta pari vuotta vanha. Se perustettiin 2018 lopulla ja joutui välittömästi valtamedian ja viranomaisten hampaisiin.

 

Niinpä lehden mainostaminen tuli hyvin vaikeaksi. Lehden suosituimpia juttuja ei voi jakaa somessa, koska se johtaa välittömästi banniin.

 

Laittoman Lehden iltauutisetkin jouduttiin lähes lopettamaan, koska Youtube ei sallinut lehden juttujen esittelyä.

 

Ainoa joka Laitonta Lehteä on mainostanut on valtamedia! Siis demonisoinnin ohessa.

 

Lisäsikö Yle Laittoman Lehden lukijamääriä?

 

Laittoman Lehden suosituimmat jutut saavat noin 10 000 – 20 000 lukijakertaa, mutta päivittäinen keskiarvo on vain noin 3000 – 5000 lukijaa päivässä. Olosuhteet huomioon ottaen tämä on ihan hyvä luku, mutta jostain syystä läpimurtoa ei ole vieläkään tullut. Suurin syy tähän varmasti on tietoinen valinta pysyä poliittisena lehtenä. Sellaiset eivät juuri massoja kiinnosta.

 

Omassa kategoriassaan eli poliittisen lehtien joukossa Laiton Lehti on hyvin menestyksekäs. Sitä luetaan jopa monissa puoluetoimistoissa, joskin enemmän pelokkaana kuin innokkaana. Laiton Lehti on nimittäin ainoa lehti, joka uskaltaa paljastaa puolueiden sisäistä korruptiota. Konsensus-Suomessa tämä on kuitenkin suurin mahdollinen synti.

 

Varsinkin persujohto on raivoissaan, että Laiton Lehti paljastaa puoluejohdon juonia ja laittomuuksia. Persujohto jopa syyttää Laitonta Lehteä ”vainosta”. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ensinnäkin Laiton Lehti kunnioittaa aina useamman kuukauden vaalirauhaa eli ei kirjoita persuista (tai muistakaan puolikansallismielisistä) mitään negatiivista ennen vaaleja. (Elleivät juuri ennen vaaleja erottele ehdokkaita, kuten Turtiaisen)

 

Toiseksi, Laiton Lehti paljastaa myös muiden puolueiden korruptiota. Siis myös muiden porvaripuolueiden, kuten kokoomuksen.

 

Wille Rydman vs. EU-pankkiirien huora Elina Lepomäki

 

 

Kolmanneksi, Laittoman Lehden toimitus on pyrkinyt tiedottamaan ja selvittämään monia persukenttään liittyviä asioita kulissien takana mm. puoluesihteerin kanssa, mutta nykyinen äärimmäisen ylimielinen persujohto ei ole siihen suostunut. Niinpä ei ole jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin käsitellä monia persuJOHDON juonia julkisuudessa. Laittomalla Lehdellä ei ole siis mitään itse puoluetta ja tavallisia jäseniä vastaan, vaan puoluejohdon korruptiota vastaan.

 

Tämä kaikki on johtanut siihen, että varsinkin nyt ennen persujen puheenjohtajavaaleja Laiton Lehti julkaisee joka päivä yksi tai kaksi juttua persujen puoluejohdosta. Osa persuista on raivoissaan, että tämä on muka ”puolueen sisäisiin asioihin puuttumista” sekä ”Purran ja Grönroosin vainoa”. Eipäs ole.

 

Ensinnäkin Riikka Purra on sekä nykyinen 1 varapuheenjohtaja että puheenjohtajakisan ennakkosuosikki. Simo Grönroos on puoluesihteeri ja Purran oikea käsi. Alunperin Grönroos junaili vihreän Purran persuihin ja nyt he ovat kuin paita ja peppu. Yhdessä he mädättävät persuja varsinkin arvoliberalismilla.

 

Persujen puoluesihteeri Simo Grönroos: Riikka Purran homottava oikea käsi

 

 

Toiseksi, Purra on vuosia ollut persujen johtava poliittinen suunnittelija ja itsekin puhunut itsestään puolueen ”pääideologina”. Se on nimenomaan Purra, joka on hyvin pitkälle vastuussa suoran demokratian, Fixit-strategian ja arvokonservatismin vaihtamisesta persuissa hallituskiimaan, globalismiin ja arvoliberalismiin. Tämän Purra tekee spin doctor-taidoillaan ja lukuisilla takaporteillaan.

 

Miksi koerokoteuskovainen Riikka Purra kutsuu itseään “spin doctoriksi”?

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Miksi oli sankarillista kritisoida aikoinaan Soinia, mutta nyt ”vainoa” kritisoida Purraa? Molemmat ovat globalisteja ja jopa de facto pakkoruotsittajia!

 

Niinpä Laiton Lehti voimakkaasti tukee Ossi Tiihosen tiimiä. Se on oikeasti kansallismielinen ja taistelee globalistista poliisivaltiota vastaan. Ei tietysti yhtä voimakkaasti kuin Ano Turtiainen, mutta hänet potkittiinkin pois puolueesta. Tiihosen tiimi on siten paras vaihtoehto uudeksi puoluejohdoksi.

 

Tiihosen tiimiin Eliisa Panttila ja Ville-Veikko Elomaa persujen vpj-ehdokkaiksi

 

 

Purran kritisoiminen ja Tiihosen tiimin tukeminen onkin tuonut paljon persulukijoita Laittomalla Lehdelle. Onkin arvioitu, että peräti enemmistö lukijoista olisi persuja! Tästä on kuitenkin vaikea varmistua varsinkin, kun Laittomalla Lehdellä ei ole tarpeeksi rahaa lukija-analyysien tilaamiseen.

 

On kuitenkin yksi asia mikä viittaa suureen persulukijoiden määrään: Heinäkuun lukijamäärät!

 

Normaalisti heinäkuussa on ylivoimaisesti alhaisimmat lukijamäärät, koska ihmiset viettävät aikaa mieluummin ulkona kuin tietokoneen ääressä. Tämä on ollut totta varsinkin tänä hellekesänä.

 

Niinpä on mielenkiintoista huomata, että Laittoman Lehden lukijamäärät eivät ole puolittuneet, kuten normaalisti, vaan pysyneet samana liikkuen 4000 – 5000 lukijan kieppeillä. Tämä on varmasti johtunut heinäkuun paristakymmenestä Purra-jutusta.

 

Kiitos ja olkaa hyvä persut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Kuinka paljon Laittomalla Lehdellä on lukijoita?

  1. Puolet foliohattufanikuntaa juutalaisine salaliittoteorioineen ja puolet lukemassa hullu hullu maailma artikkeleja ja nauramassa niitä faktoina uskoville. En nyt levikkimielessä vielä pahemmin hyppisi riemusta.

  2. Mikäli Laiton Lehti halajaa lisää kävijöitä, se onnistuu sillä tempulla joka niitä toi aikanaan MV-Lehdellekin. Samalla tämä seikka tai pikemminkin sen puute oli syynä lopulta MV-Lehden suosion lehmänhäntämäiselle laskulle. Tietysti sen tärkeän seikan ohella että Janitskin luopui luomuksestaan.

    Kyseessä on tietysti keskustelufoorumi – hyvin väljästi moderoitu sellainen.

    MV-Lehden jälkeen Suomessa ei tuollaista ole ollut vaikka Ylilauta sen asiaa omalla tavallaan ajaakin. Huvittaa kun Ylilaudalla aina toisinaan ihmetellään mistä kivenkoloista ne konsarvatiivit ovat yhtäkkiä tiensä sinne löytäneet….:) No kun ei ole parempaakaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*