Free speech 8 elokuun, 2021

 

SMP ja sen työn jatkaja persut olivat aluperin perhearvoja korostava arvokonservatiivinen puolue. Sekä Veikko Vennamo että Timo Soini olivat aitoja arvokonservatiiveja.

 

Niinpä vielä muutama vuosi sitten sai eduskuntaryhmältä sapiskaa, jos alkoi homottamaan. Riikka Purran läheinen liittolainen Ville Taviokin sai huomautuksen homottamisesta varsinkin, kun ns. ”tasa-arvoinen avioliittolaki” oli takaportti homoadoptioon ja lasten seksualisointiin eli pridetyksen pakkosyöttöön lapsille median, koulujen ja päiväkotien kautta.

 

 

Persujen Ville Tavio tuomitsee pridetyksen?

 

 

Soinin petettyä puolueensa maahanmuuttopolitiikassa Halla-aholaiset tekivät liiton sekä etnojen että arvoliberaalien kanssa. Tämä uusi liitto pysyi koossa vastustamalla islamisaatiota, joka johtaa sekä massamaahanmuuttoon että homojen tuhoamiseen.

 

Tämän etnojen ja arvoliberaalien epäpyhän liiton avulla Halla-aho sai myös naisten tuen ja näin pystyi 2017 kesän puoluekokouksessa syrjäyttämään soinilaiset. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Halla-aho teki päinvastoin kuin monet olivat odottaneet. Hän heitti etnot ulos puolueesta samalla, kun antoi arvoliberaaleille homoille, naisille ja ruotsinkielisille yhä enemmän valtaa.

 

Luonnollisesti tästä suunnanmuutoksesta oltiin hiljaa persukentällä, mutta ruotsinkielisissä medioissa asiasta puhuttiin avoimesti.

 

 

Kuvassa linkki Svenska Yleen

 

 

 

Tässä suunnanmuutoksessa oli luonnollisesti suuressa roolissa Halla-ahon takapiru Riikka Purra ja tämän hovi eli Simo Grönroos ja Marika Sorja.

 

Persujen puoluesihteeri Simo Grönroos: Riikka Purran homottava oikea käsi

 

Riikka Purran vasen käsi Marika Sorja fanittaa dildoilevaa arvoliberalismia!

 

 

Osana tätä puhdistusoperaatiota tuhottiin liian etnot ja konservatiiviset persunuoret ja heidän tilalleen luotiin Sebastian Tynkkysen homottavista kavereista koostuvat uudet PS-nuoret, jonne arvokonservatiivien on turha pyrkiä jäseneksi.

 

 

Liberaalit persunuoret tyrmäsivät ahdistelevan Luukkarisen

 

 

Laiton Lehti on siis kertonut paljon persujen muuttumisesta arvoliberaaliksi, mutta kovin vähän on ihmetelty syitä. Miksi Halla-aho lähti arvoliberaalien kelkkaan?

 

Yhtenä syynä varmasti hänen oma arvoliberaalius. Tosin Halla-ahosta on vaikea ottaa selvää, koska hänellä on ristiriitainen luonne. Hän on esimerkiksi välillä osoittanut hyvinkin kovaa kritiikkiä homoja kohtaan, mutta tästä huolimatta hän on aina ollut arvoliberaali. Itse asiassa jopa siinä määrin, että nuorempana suunnitteli pornokaupan perustamista.

 

 

Kuvassa linkki Karjalainen-lehteen

 

 

Halla-aholla ei ole kovin tiukka seksuaalimoraali millään mittapuulla mitattuna. Itse asiassa Laiton Lehti on saanut paljon viestejä Halla-ahon henkilökohtaisista kuvioista, mutta ei ole koskaan suostunut niitä julkaisemaan. Yhdessä vaiheessa oli jo lähes valmiina kolmiosainen juttusarja Halla-ahon ja hänen vaimonsa kuvioista, mutta lopulta toimitus päätti äänestyksen jälkeen jättää ne julkaisematta. Henkilökohtaisista kuvioista on nimittäin vaikea saada varmaa tietoa ja lisäksi ne eivät yleensä suoraan vaikuta politiikkaan. Ainoa poikkeus ovat mahdollisen kiristyksen kohteeksi joutuminen ja reittä pitkin kiipeäminen. Edellisestä on jo julkisuudessa mainittu eli Halla-ahon avioliiton ulkopuolisesta suhteesta ja lapsesta. Jälkimmäisestä ei persujohdon osalta ole vielä julkaistu mitään, koska varmat todisteet puuttuvat.

 

 

Kuvassa linkki Anna-lehden juttuun

 

 

Puolueen viemiseen arvoliberaaliin suuntaan voi myös olla toinenkin syy. Nimittäin Nato.

 

Ensinnäkin Nato on jo vuosia sitten tehnyt liiton arvoliberaalien kanssa saadakseen vasemmistopuolueet ja varsinkin vihreät suopeammaksi natojäsenyydelle. Päämääränä ei välttämättä ole käännyttää punavihreitä Naton koviksi kannattajiksi, vaan passivoida ja heikentää natovastaisuutta korostamalla Venäjän ja Kiinan ”homofobisuutta”.

 

Nykyään Natojoukot kirjaimellisesti liputtavat priden puolesta ja mainostavat jopa transusotilaitaan.

 

Transut palaavat USA:n armeijaan

 

 

Toiseksi, Nato on jo vuosia sitten päättänyt tuhota etnonationalistit siitä yksinkertaisesta syystä, että etnot ovat luontaisesti taipuvaisia kannattamaan puolueettomuutta ja Sveitsin mallia. Aivan kuten USA:lla ja EU:lla niin myös Natolla kaksi päävihollista ovat putinistit ja etnot. Tästä syystä etnonationalismi on käytännössä kielletty vihapuheena.

 

Luonnollisesti Halla-ahokin on nämä kaikki kuviot huomannut ja niin päättänyt toisaalta puukottaa etnoja selkään ja toisaalta liittoutua arvoliberaalien kanssa. Tämän vuoksi etno konservatiivi Tuukka Kuru heitettiin ulos samalla kun äärihomottava Jukka Hankamäki otettiin puolueen korkeapalkkaiseksi tutkijaksi ja eduskuntavaaliehdokkaaksi.

 

“Avoin suomalaisuus” = kansanmurha? Kuru vs. Halla-aho

 

Persujen Jukka Hankamäki fanittaa raiskauskulttuuria veronmaksajien rahoilla

 

 

Halla-aho on himonatottaja, jolle kirjaimellisesti kaikki – aina sisäpolitiikasta talouspolitiikkaan ja Suomen itsenäisyyteen – on alisteinen ulkopolitiikalle eli Venäjän vihalle, jonka Halla-aho imi jo ruotsinkielisestä äidinmaidostaan. Tämän takia Halla-aho ja Purra menivät niin pitkälle, että haluavat entisestään kiristää Venäjän pakotteita eli käytännössä lopettaa koko Suomen idänkaupan!

 

Se on nimenomaan Nato, joka on tukenut Halla-ahon uraa. Muuten se olisi jo aikaa sitten tukehtunut Scripta-blogin erittäin koviin sanankäänteisiin. Mutta miten Nato ja ylipäätään USA:n tiedustelupalvelut ovat käytännössä auttaneet Halla-ahoa? Varmasti hyvin monilla tavoilla, jota tässä ei nyt ehdi käydä läpi varsinkin, kun se johtaa Ukrainaan asti. Suoran tuen lisäksi on kuitenkin otettava huomioon myös kulissien takainen juonittelu.

 

Mitäs jos Matti Putkonen oli CIA:n mies demareissa Paavo Lipposen oikeana kätenä ja sitten persuissa ensin Soinin ja sitten Halla-ahon oikeana kätenä? Yhteistä kaikissa on Amerikka-myönteisyys ja halu viedä Suomi EU:n, euroon ja Natokumppanuuteen. Tästä on tulossa lähiaikoina juttusarja, jonka ensimmäinen osa on jo julkaistu.

 

Persujen “työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

Jatketaan spekulaatiota. Mitäs jos Riikka Purra on 2016 nimenomaan kutsuttu persuihin Naton kontaktina? Eli juuri silloin, kun porvarihallitus yritti viedä Suomea Natoon. Tämä selittäisi valtavasti asioita alkaen Purran täysin käsittämättömän nopeasta noususta suoraan kansallismielisen puolueen johtoon.

 

Lukija: Riikka Purra Naton operatiivi?

 

Jatketaan spekulaatiota. Mitäs jos persujen arvoliberaalit ja jopa homottajarinki on nostettu persujen johtoon nimenomaan juonittelemaan Naton puolesta. Homottajat ovat tunnetusti juonia porukkaa pystyen luomaan tiiviitä verkostoja. Olisiko tämä selitys miksi puolueen johtoon noustuaan Halla-aho heti alkoi avaamaan vallan ovia ruotsinkielisille, arvoliberaaleille ja homottajille alkaen Simo Grönroos, Marika Sorja/Liljeström ja nyt nuoria johtamaan himonatottaja Miko Bärgbom? Nämä toimivat Purran luottomiehinä varmistamassa, että EU/länsi-integraatiota ja Natokumppanuutta ei edes kyseenalaisteta.

 

Ehkä juuri tämän takia Bärgbom täysin lapsellisella tavalla ensin ilmoitti kannattavansa natoa ja sitten pari päivää myöhemmin fanitti Purraa puheenjohtajaksi. Siis vaikka kaikki puheenjohtajaehdokkaat eivät edes olleet selvillä! Tämän jälkeen Bergbom esti perinteisen PS-nuorten pj-paneelin, jotta Purran ei tarvitsisi vastata vaikeisiin kysymyksiin.

 

PS-nuorten pj-paneeli peruutettu! Jenna Simula tukee broileri Miko Bergbomia?!?

 

 

Jatketaan spekulaatiota. Mitäs jos Halla-ahon tehtävänä olikin vain täyttää puolueen johtoporras natottajilla, tehdä himonatottaja Riikka Purrasta puheenjohtaja ja sitten astua sivuun, jotta voidaan taas luoda natottava porvarihallitus? Voisiko Halla-ahon salainen vasta 10 vuoden kuluttua avattava kirje liittyä siihen kuinka hänelle on suoraan sanottu, etteivät Sauli Niinistö ja Petturi Orpo hyväksy Halla-ahon johtamia persuja hallitukseen? Niinpä Halla-aholla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin siirtyä syrjään natotuksen nimissä.

 

Natottaja-Niinistön presidenttikausi päättyy jo 2024, joten seuraavien 2023 eduskuntavaalien jälkeen on kiire muodostaa natottava porvarihallitus. Talouslama tulee antamaan tekosyyn ”integroitua” syvemmälle EU:iin, jotta pankit pystytään pitämään pystyssä jättimäisellä pankkituella. Laman aikana sitten ensin Ruotsin porvarihallitus ja sitten Suomen porvarihallitus vie maan Natoon, jossa ne varmasti tottelevat pankkiirien käskyä leikata tavallisilta ihmisiltä pankkien tukiaisten varmistamiseksi.

 

Natohan on nimenomaan pankkiirien nyrkki, jolla varmistetaan, ettei kukaan lähde vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä ja sitä tukevasta petrodollarijärjestelmästä. Valtaeliitti tulee suojelemaan yksityistä rahakonettaan eli pankkikartellia kaikin keinoin mukaanlukien puolueiden manipuloiminen sekä rahavirroilla että Naton ja tiedustelupalveluiden operaatioilla. Jos itsenäisyys- ja vapausajattelu lisääntyy Suomessa esim. Ano Turtiaisen uuden puolueen avulla, niin taatusti nähdään Gladio III-operaatio.

 

 

Ja lopuksi: Voisiko olla, ettei Halla-aho ole Putkosen ja Purran handleri, vaan päinvastoin?! Mitäs jos persujen oikeat pomot ovat Putkonen ja Purra? Tämä selittäisi myös sen miksi Putkonen, Purra ja Grönroos yrittivät epätoivoissaan jopa estää Tiihosen kannattajien pääsyn puoluekokoukseen ja miksi Nico Giansantia ei hyväksytä varapuheenjohtajaehdokkaaksi. He ovat kaikki Putkosen kuuluisalla mustalla listalla.

 

 

Tämä kaikki selittäisi ensinnäkin sen miksi Putkonen kahden eläkkeelle lähdön jälkeen on 71-vuotiaana vieläkin puoluetoimiston pomo. Samalla se selittäisi myös miksi sekä valtamedia että kokoomus niin innokkaasti haluavat Purran puheenjohtajaksi.

 

Yksinkertaista, mutta ovelaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Persujen homotusringillä Nato-kytkentöjä?

  1. Masentavaa. Tiihonen on täysin blokattu pois. Tosin osittain hänen omaa syytään, kun ei tentissä KERTAAKAAN millään tavalla haastanut Purraa, vaan antoi hänen dominoida ja jopa kävellä Tiihosen yli. No, tietysti herrasmiesmäisyyttään. Alan taas hermostua tähän suomalaisten miesten ……

   1. Eipä kyllä Tiihonen kovasti tuntunu Natoa tai homoliittojakaan vastustavan.

    1. Jep, se oli kova pettymys. Tästä huolimatta hän olisi kuitenkin voinut kritisoida edes näiden ääri-ilmiöitä, kuten lasten seksualisoimista pridemiekkareissa, pridetyksen pakkosyöttöä kouluissa ja mediassa sekä Naton joukkojen harjoittelua SUOMESSA, suomalaisia vakoilevaa hybridikeskusta tai edes Naton kidutuslentoja. Näin Tiihonen olisi voinut saada arvokonservatiivien ja puolueettomuutta vaativien ääniä, mutta hän ei millään tavalla erottautunut näissä asioistta Purrasta. Itse asiassa ympäripyöreä Puistokin oli selvästi arvokonservatiivisempi kuin Tiihonen. Tosin käsittääkseni Tiihonen noita ääri-ilmiöitä vastustaa, mutta ei halunnut haastaa ketään. Hänellä oli koko ajan aivan liian pehmo asenne kaikkeen, vaikka tentissähän pitää maksimoida ja korostaa omia erojaan muihin varsinkin, jos olet ennakkosuosikkia vastassa.

     Persuja viedään valtavaa vauhtia arvoliberalismin ja natokumppanuuden automaattiseen hyväksymiseen. Minkäänlaisia kriittisiä ääniä ei puolueesta kuulu sen jälkeen, kun Turtiainen potkittiin ulos.

     Vaarallisinta koko Tiihosen strategiassa on vain ns. abstraktien faktojen tunteeton lateleminen. OIkeasti ihmiset tekevät kannatus- ja äänestyspäätökset pitkälti tunnetilojen perusteella. Tämän vuoksi on tärkeää vedota myös tunteisiin ja tämä onnistuu varsinkin lapsiin vedoten eli pitää korostaa SUOJELEVANSA lapsia lapsikaupalta (sossumafia), leikkelyltä (ympärileikkaus) sekä varsinkin Setan seksualisoinnilta (arvoliberalismi) että koe-eläimeksi joutumiselta (kokeelliset rokotteet) ja myös aivopestyksi joutumiselta maailmanloppukultin taholta (ilmastouskovaisuus). On siis äärimmäisn tärkeää TENTISSÄ vedota lapsiin. Tätä Tiihonen ei kuitenkaan tehnyt kertaakaan edes rokotteista puhuttaessa, vaikka se olisi ollut hänen kovin valttikorttinsa. Melkein kuin hän ei olisi halunnut haastaa Purraa. Hyvä esimerkki liian herrasmiesmäisestä tyypistä.

 1. https://www.macrotrends.net/countries/NOR/norway/birth-rate

  https://en.graphtochart.com/population/norway-birthrate.php

  ”so it is highly likely that ”Norway’s Birth rate” will rise again in the future.”🧒🏿

  https://knoema.com/atlas/Norway/Birth-rate

  ”the rate of natural increase, which is equal to the rate of population change in the absence of migration.”

  https://www.economy.com/norway/birth-rate/

  🍌”Methodology”🥧

  https://www.lifeinnorway.net/norway-low-birth-rate/

  ”Never have so few children been born in Norway as in 2020. New official figures show that 42.8 children were born per 1,000 women last year. That’s a 2.9% drop from 2019 and continues a longer-term downward trend.”

  https://www.lifeinnorway.net/wp-content/uploads/2021/04/newborn-baby-in-norway-768×477.jpg

  ”The fertility rate among immigrants has traditionally been higher than the general population, but the trend could also be seen among this group. Immigrant women also had less children than ever before in 2020.” ”Coronavirus not to blame”

  ”That’s 1.2 deaths per 1,000 newborns, a record low mortality rate. The official statistics count a newborn death if the child dies within 28 days of birth. By way of comparison, the newborn mortality rate in 1967 was 11.2 per 1,000.”

  ”This compares favourably with newborn mortality in the west of the world. During 2019, the European rate was 4.0 per 1,000, while in the rest of the world it was 17.5 per 1,000.”

  ”FHI’s Kristine Stangenes is pleased with the numbers. She says that it shows Norway’s health professionals handled women and children well, even during the pandemic.”

  ”Injuries caused by a premature birth and complications during childbirth are the most common causes of newborns dying. Some children also die from diseases they were born with. 39 of the 66 Norwegian newborns who died last year were born before week 32 of pregnancy.”

  https://www.ssb.no/befolkning/artikler-og-publikasjoner/nok-en-gang-rekordlav-fruktbarhet

  11. mars 2021
  ”I 2020 ble det født 53 000 barn i Norge. Det er 1 500 færre enn året før og 8 800 færre enn i 2009. Samlet fruktbarhetstall (SFT) ble målt til 1,48 barn per kvinne.”

  https://www.lifeinnorway.net/coronavirus-in-norway/

  ”There are 30 people hospitalised around the country, of which 6 are in intensive care.”

  ”“The delta variant has become dominant as expected. It is uncertain how this will affect Norway,” clarified the health minister Bent Høie.” ”The individual had recently returned from China. They were not seriously ill and were placed under home quarantine.”

  ”the infected person had returned from an area of Europe with a major outbreak, such as northern Italy.”

  https://www.statista.com/statistics/611702/fertility-rate-in-norway/

  ”the fertility rate has declined from 1.95 children per woman in 2010 to 1.48 children as of 2020.”

  https://ourworldindata.org/country/norway

  ”Our World in Data is free and accessible for everyone.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Norway

  ”about the demographic features of the population of Norway, including population density, ethnicity, education level, health of the populace, economic status, religious affiliations and other aspects of the population”

  https://data.unicef.org/country/nor/

  Data not available

  https://www.worldometers.info/demographics/norway-demographics/

  ”Population of Norway (2020)”

  https://www.ssb.no/en/befolkning/fodte-og-dode/statistikk/fodte

  Live births 2020 52 979

  https://worldpopulationreview.com/country-rankings/birth-rate-by-country

  Birth Rate By Country 2021
  ”The decrease in birth rate has caused many countries to worry that their current birth rate is not enough to replace the older generation and fear a population decline. Some governments have financial incentives to encourage citizens to have children. Low birth rates are attributed to the high costs of raising a child, people choosing to further their careers over starting a family, and older average ages for first-time mothers.”

  ”On the other end, some countries face overpopulation and the problems associated with it, such as overcrowding and poverty. Overpopulation is usually caused by very high birth rates, which are associated with health problems, low life expectancy, lack of contraception, and low education levels.”

  https://sciencenorway.no/birth-family-planning-population/record-low-fertility-rates-in-norway-finland-and-iceland/1642832

  friday 21. February 2020
  ”Record low fertility rates in Norway, Finland and Iceland” ”Never before has each woman given birth to so few children in these three Nordic countries.”

  ”Finland has seen the largest drop in fertility rates. The country’s average fertility rate is now 1.4 births per woman, compared to 1.9 in 2010.”

  ”Finland’s and Norway’s fertility rates are now lower than the EU average, which is at 1,59.”

  ”Some Sami societies in Northern Sweden have higher fertility rates.”

  ”In Norway, the researchers observed that higher fertility rates in Granvin municipality in Vestlandet county and in the municipalities of Snillfjord, Tydal, Åfjord and Roan in Trøndelag county also stand out.”

  ”The report notes that regional differences are also striking in Finland.”

  https://www.ssb.no/en/statbank/table/06278/

  ”StatBank”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Oppdal#/media/File:Oppdal_Church.jpg

  ”Oppdal Church also known as ”Marit Vang””

  https://obamawhitehouse.archives.gov/the-press-office/2011/10/20/fact-sheet-united-states-and-norway-nato-allies-and-global-partners

  ”As NATO allies, the United States and Norway are committed to each other’s defense and partner in critical crisis areas around the world.” ”More than 2,500 Norwegian students studied in the United States during the last academic year”

  https://worldpopulationreview.com/country-rankings/nato-spending-by-country

  ”if diplomatic efforts do not work, the military alliance is used for crisis-management operations”

  https://www.rt.com/op-ed/443857-trident-juncture-russia-norway/

  🇷🇺13 Nov, 2018 ”is NATO wasting money” ”Russia’s Armed Forces would have to conduct a so-called combined offensive that involves land, naval and air operations.”

  ”The 55th Division that used to be stationed in the Russian Far East has been disbanded.” ”the D-Day troops had to sit and wait for two days in British ports because the weather conditions took an unexpected turn.”

  ”NATO is very much exaggerating Russian military capabilities in that operational theater. Today, Moscow is not in a position to conduct any kind of invasion on NATO territories, let alone from the air or sea – even in theory. If Russia is not capable of it, then who is that enemy whose attack NATO is preparing to repel?”

 2. Persut matelee täysin kulisseissa Suomen tuhoisimman entisen sisäministeri Orpon kokoomuksen edessä saadakseen hänelle mieluisan hallituskumppanin puheenjohtajaksi ja linjan. Kokoomus sitten vastaavasti vähän heittelee jotain kriittisiä sävyjä maahanmuuttopolitiikkaan liittyen, mutta nekin ovat jo liikaa ja joutuvat pyytämään heti anteeksi.

Comments are closed.