Marco de Wit 8 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on pitkään korostanut, että ainoa keino herättää uniset ja passiiviset suomalaiset on puolustaa lapsia. Tämä olisi myös tärkeä persujen ymmärtää, koska Riikka Purra kieltäytyy puolustamasta lapsia. Tämä johtuu toisaalta hänen välinpitämättömyydestään ja toisaalta siitä, ettei hän uskalla astua muiden puolueiden varpaille, VAIKKA näin voisi valtavasti nostaa persujen kannatusta. Eli tässä lyhyesti muutama esimerkki.

 

1. Lasten myrkyttäminen

Koronarokotuksia on helppo vastustaa korostamalla niiden olevan aivan uutta KOKEELLISTA teknologiaa. Kannattaa hyökätä muiden puolueiden kimppuun korostamalla, että ne haluavat käyttää lapsia koekaniineina. Hyökkäys on aina paras puolustus! Tosin tähän Purra ei suostu, koska oikeasti on rokoteuskovainen.

 

Valtio ohittaa vanhemmat ja painostaa lapsia ottamaan myrkkypiikin!

 

Pelastetaan lapset myrkkypiikeiltä

 

 

2. Lapsikauppa

Sossumafiaa on helppo vastustaa korostamalla niiden ottavan lapsia huostaan hyvin heppoisin perustein, jotta yksityiset firmat ja yrittäjät voivat tehdä rahaa. Siis vaikka sillä samalla rahalla voitaisiin ratkaista useimpien ongelmaperheiden pahimmat ongelmat. Kannattaa hyökätä muiden puolueiden kimppuun korostamalla, etteivät ne tee mitään lapsikaupan pysäyttämiseksi.

Tosin tähän Purra ei suostu, koska persujen naisjärjestössä on paljon sossumafian edustajia.

 

Missä kunnissa sossumafia pyörittää eniten lapsikauppaa polpon kanssa?

 

 

3. Lasten leikkely 

Uskonnollisia ympärileikkauksia on helppo vastustaa korostamalla niiden olevan täysin tarpeettomia ja loukkaavan lasten perusoikeuksia. Kannattaa hyökätä muiden puolueiden kimppuun korostamalla, etteivät ne tee mitään pikkupoikien leikkelyn pysäyttämiseksi.

Tosin tähän ei Purra suostu, koska kovimman tukijansa Tavion tavoin hän ei halua astua juutalaisten varpaille. Tämän takia persut eivät miljoonillaan ole myöskään suostuneet järjestämään valtakunnallista mainoskampanjaa ympärileikkausta vastaan, vaikka sitä valtamedia ei kehtaisi estää.

 

Persujen Ville Tavio puolustaa poikavauvojen silpomista

 

 

4. Lasten seksualisointi

Setan ja median harjoittamaa lasten seksualisointia on helppo vastustaa korostamalla esimerkiksi miten pridemarsseilla vanhemmat vievät lapsensa marssimaan dildomiesten ja sadomasokistien vieressä. Kaiken kukkuraksi Setan väki yrittää yhdessä islamistien kanssa alentaa seksin suojaikärajaa ja muutoinkin altistaa yhä nuorempia seksuaalisuuden pakkosyöttöön.

 

Ainoa ero islamisteissa ja Setassa on se, että islamistit pakkosyöttävät pikkutyöille heteroseksiä, kun taas Seta pakkosyöttää lapsille homojen ja transujen seksuaalisuutta. Tosin tähänkään ei Purra ja persut ole suostunut puuttumaan, vaikka se olisi erinomainen tapa vastustaa pridetystä.

 

Transu opettaa kirjastossa lapsia “twerkkaamaan”

 

 

5. Lasten aivopesu maailmanlopun kulttiin

Koulut yhdessä median kanssa aivopesevät lapset uskomaan valtavaan ilmastokriisiin, joka uhkaa koko maapalloa. Tämä on synnyttänyt lapsissa valtavaa pelkoa ja jopa itsemurhia. Monet ovat myös liittyneet vihreisiin terroristijärjestöihin tai sitten haluavat valtion totaalista kontrollia kaikkien elämään ”hiilijalanjäljen” poistamiseksi.

Tosin tähänkään ei Purra ja persut juurikaan puutu, koska varsinkin Purra totaalisesti uskoo ilmastonmuutosteoriaan jopa siinä määrin, että kieltäytyy hankkimasta ajokorttia VAIKKA hänen työnään on persukentän kiertäminen.

 

Miksi Riikka Purra on autovastainen?

 

 

Lapset siis aivopestään sekä totaaliseen globalismiin että arvoliberalismiin. Tätä Purra ja persut eivät kuitenkaan vastusta muuta kuin enintään varoittelemalla liiallisesta innosta, koska USKOVAT noihin perusajatuksiin.

 

Tietysti Purra julkisesti selittää, ettei kannata mitään noista lasten terrorisointikeinoista, mutta samalla on estänyt kaikki niiden vastaiset kampanjat. Näin persut toimii valeoppositiona, joka kerää lasten puolustajien äänet, mutta ei käytännössä tee mitään käytännöllistä pelastaakseen lapset.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Puolustaako Riikka Purra lasten myrkyttämistä, leikkelyä, kauppaa ja seksualisointia?

 1. Äänestin just kuntavaalissa Ossi Tiihosta valtuustoon Lohjalla ja hänet valittiin…
  Olematta tämän enempää taikauskoinen ilmoitan nyt, että kunhan hänet viikon päästä valitaan perussuomalaisten puheenjohtaksi, minä myös liityn Ossin perässä puolueen jäseneksi. Jäsenenä tulen tukemaan Tiihosen asiallista ja tiukkaa linjaa epäröimättä, mutta hyvin aktiivisesti ja äänekkäänä!
  Olen (miltei 40 vuotta) ennen äänestänyt muita puolueita/ehdokkaita kuin perussuomalaisia. Tämä asia muuttui kuntavaalissa ja muuttuu nyt lopullisesti.
  Vanha näköjään oppii -kun tarpeeksi lastia lisätään- uusiakin peliliikkeitä ;-)

 2. Persut tuhoaa itsensä tällä Purralla. Emme tarvitse yhtään uutta naisen johtamaa puoluetta Suomeen. Kaikki joukolla Ano Turtiasen tueksi VKK, persut on EVVK.

   1. No mitä tosta. Toi on vaa bisnestä. Ano on ainut kansanedustaja joka ei käytä naamavaippaa.

 3. Lapset ensin! Näpit irti lapsista satanistit! Satanistit tullaan vielä murskaamaan ilman armoa, tietysti laillisesti!

 4. Tämä on transfeminismiä!

  On aika herättää Tony Halme Frankensteinin menetelmällä henkiin ja loppu on historiaa!!!

 5. Todella kuvottavaa varsinkin naiselta näyttävältä, olkoonkin mutanttinoita, myydä lapset satanisteille. Todella oksettava tapaus tämä Riikka Purra ja muut lapset myyvät ja mädättävät naiset. Pelastetaan harvat kunnolliset naiset ja lapset ja jätetään nämä petturit itsekseen.

 6. Onko Riikka yhtään ihmetellyt jo 1,5 vuotta jatkunutta kansalaisten kyykytystä? Kansanedustajien pitäisi olla kansan puolella, ettei kyykytystä pääsisi tapahtumaan. Onhan Riikka toki kaunis, ja älykäskin. Vielä kun uskaltaisi olla enemmän kansan puolella.

  1. Ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä jos on mätä sisältä. Jokainen joka näitä myrkkypiikkejä puolustaa, ja vielä erityisesti lapsille, pitää saada vastuuseen rikoksista ihmiskuntaa vastaan.
   Kaikki perussuomalaisten jäsenet, nyt äänestämään Ossia että saadaan Suomi taas oikeusvaltioksi. Nythän se ei sitä ole, kun meitä johtaa rikollinen hallitus joka viis veisaa perustuslaista, elvytyspaketteja hyväksytään vastoin perustuslakivaliokunnan kieltoa ym.ym. Maailman talousfoorumin ja Klaus Schwabin oppilikkoja täynnä, ajavat Suomea NWO:iin jossa ihmiset alistetaan orjiksi ja oligarkit vie rahat.

  2. Jotkut miehet ajattelee peniksillään. Näinhän se oli Laura Huhtasaartakin äänestäessä. Piti sitten itsekin häntä äänestää presidentinvaaleissa silloin, kun ne oli. Eipä sitä tuolloin tietysti vielä tajunnut, vaikka myönsi sionisminsa, mutten vielä osannut vastustaa sitä tietämättömyyden takia. En tosin edes kannattanutkaan sitä, koska uskonnottomana kuvittelin vain kristittyjen kannattavan sitä.

   Laurakin on kuitenkin yksi hölmö, jos ei kristittynä tajua, mitä Talmudissa ajatellaan ei-juutalaisista. Laurahan on ihan mediassakin myöntänyt olevansa juutalaismyönteisin poliitikko.

   Mitenkäs se EU:n vastustaminen? Oliko se nyt kääntynyt En-kritiikiksi?

 7. https://rapsodia.fi/suurin-osa-rokotetuista-kuolee-3-vuodessa-3/

  Kanadalainen lääkäri Charles Hoffe kertoo tällä tekstittämällämme videolla 6.7.2021 todella hälyttävistä havainnoista potilaidensa osalta siitä, miten mRNA-rokotteet tukkivat heidän verisuonia niin, että siitä aiheutuu heille keuhkovaltimoiden hypertensio. Lääkäri Hoffe arvioi tästä syystä suurimman osan rokotetuista kuolevan 3 vuoden sisällä. Hän tutki omia potilaitaan D-dimeeritestillä ja havaitsi 62%:lla rokotetuista löytyvän todisteita mikroskooppisista verihyytymistä.

  Tällaista myrkkyä valheellinen valtamedian propaganda meille tyrkyttää. Ja aivopestyt psykoottiset vanhemmat vievät lapsensa eutanasiapiikille.

 8. Valtamedia väittää noita rokotteista varoittavia juttuja disinformaatioksi. Miksi sitten lääkejätit eivät ole haastaneet näitä ”disinformaation” levittäjiä oikeuteen!!! Aivan, siksi että he häviäisivät. Ainut mitä he pystyvät tekemään on yrittää sensuroida heidät ja mustamaalata. Jokainen rokotteista varoittava on mustamaalattu ja potkittu usein virastaankin. Oikeuteen heitä ei kuitenkaan haluta haastaa, koska lääkejätit tietävät että häviäisivät.

 9. Pfizer on kautta aikojen rikollisin yritys maailmassa! Heillä on rikostuomiota vv. 2000 – 2020 peräti 71 kpl! Tämä koskee vain lääkkeitä, sillä rokotteilla on 100% vastuuvapaus. Tässä Prizerin rikosrekisteri:
  https://violationtracker.goodjobsfirst.org/parent/pfizer

  Tässä tuomio yhdestä jutusta, jättikorvaukset joutuivat maksamaan:
  https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history

 10. Koronarokote saatiin keksittyä äkkiä ilman kunnon näyttöä sen toimivuudesta saati turvallisuudesta. Syöpään etsitään parannusta useita vuosia, mutta jos sellainen löytyy tai aavistetaan sellaisen löytyvän, niin asiasta hiljennytään. Mitä tästä nyt pitäisi päätellä? Lääketeollisuus on ihan mätä, ja kyllä syöpäänkin on vaiettu ja kielletty hoitomuoto: lääkekannabis. Tästä on myös Magneettimediakin samaa mieltä, joten ei ole mitään vihervasemmistolaisten puheita. Globalistinen lääketeollisuus ei tietenkään halua sitä ihmisten ulottuville, koska siitä ei patenttia ja bisnes heikkenisi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*