Free speech 9 elokuun, 2021

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka persut Matti Putkosen ja Riikka Purran yllyttäminä ajoivat voimaan 2018 poliisivaltiolait. Osana tätä operaatiota oli myös kansallismielisen kentän hiljentäminen. Sama operaatio on jälleen käynnissä, kun Purraa ajetaan persujen puheenjohtajaksi hyväksymään yhä uusia poliisivaltiolakeja.

 

Uusi MV-lehti jo 2 vk hiljaa persujen pj-kisasta! Persujohto painostaa?

 

Lukija kirjoittaa yhdestä poliisivaltioprojektin palapelin osasta eli Airiston Helmestä. Lukijan mukaan kyse oli alunperinkin Naton ja persujen johtamasta operaatiosta, jolla peloteltiin suomalaisia hyväksymään poliisivaltiolakipaketti.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

Tähän samaan CIA palapeliin ja persu-Camorran tyylinäytteeksi voisi sopia myös case Airiston Helmi:

-Turun bisnesmafian kanssa hyvin konnektoitunut venäläistaustainen omistaja on asunut jo vuosia pysyvästi NATO-maa Latviassa, jossa on Euroopan suurin NATOn hybridikeskus.

 

-Venäläistaustainen omistaja kaikesta päätellen otti (sopivaa rahakorvausta vastaan?) Kremlin agentin stigman niskoilleen:

 

-tappiollista saaristoresidenssiä ehostettiin mm. maastopikuihin puetuilla nuķeilla.

 

-suomalaiset bulvaanit hankkivat merivoimien ylijäämäkalustoa huutokaupasta, jotka jätettiin maalaamatta, jotta kulkupelit saatiin uhkaavan näköisiksi.

 

– Persujen puolustusministeri Niinistö, kehuskelee omissa ministerismuistelmissaan laukaisseensa heti ministeriuransa alussa Airiston operaation käyntiin.

 

-New York Times kirjoittaa ratsiasta näyttävän artikkelin, käyttäen asiantuntijana tunnettua italialaistaustaista kommunistia ja köykäisiä Russian collusion harhoja liukuhihnalta suoltavaa MI6 agentti Mark Galeottia.

 

-Vanha Amerikan puudeli Ilkka Kanerva, hänkin turkulaisia JR- miehiä, laittaa eduskunnan turvatilassa kyyristellen mediahysterian tulille saariston vallanneista vihreistä miehistä, sukellusvenetukikohdasta ja täpätystä merikaapelista.

 

-Näin saatiin eduskunta selkä seinää vasten ja perustuslakimuutoksella tiedustelulait pikavauhtia voimaan.

 

-Airiston Helmen venäläisomistajan asianajajaksi rientää kukas muukaan kuin Kari Uoti, persujen pitkäaikainen lainopillinen neuvonantaja.

 

– Uoti ei kainostele, vaan vieläpä kertoo olevansa Airiston Helmen omistajan hyvä ystävä. Omistajalla on siis persujen Niinistö kimpussaan ja persujen Uoti asianajajanaan. Miten sattuikaan!

 

– Airiston Helmen viimeisen toimitusjohtajan ennen ratsiaa, Mauro Barbin, lähisukulaisilla on Italiassa NATOlle radio- ja tutkalaitteita toimittava yritys, mikä selviää pienellä netin pöyhimisellä ja parilla puhelinsoitolla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Airiston Helmi: Persujohdon portti poliisivaltioon

  1. Hyvin mielenkiintoista. On täysin selvää, että Airiston Helmi oli Naton järjestämä operaatio, jolla varmistettiin, että suomalaiset hyväksyvät totaalisen poliisivaltion ja persut oli myös saatu tukemaan täysillä poliisivaltiota.

  2. Airistonhelmi lavastettiin varmistamaan äänestyksen läpimeno perustuslain muutoksesta kiireellisellä menettelyllä. Tällainen manipulointi oli täysin selkeä valtiopetos. Sitä varten siihen piti sitoa mukaan kaikki Suomen turvallisuusvirannomaiset ja poliittinen johto, että kukaan ei jää syyttömäksi. Se ”takavarikoitu” muovikassillinen rahaa tuskin oli alumperin mökissä, mutta nyt mökin omistaja hakee sitä oikeudessa ”takaisin”. Pysyypähän kiltisti hiljaa niin kauan kuin luulee joskus rahat saavansa. Muistaakseni uutisoitu summakin nousi miljoonasta kolmeen miljoonaan jossain kohtaa. Vai oliko 2 miljoonaa varattu paikalla olleiden virannomaisten voiteluun, mutta eivät tarttuneet syöttiin.

  3. Omistajaa Pavel Melnikovia ei koskaan kuulusteltu, tai pidätetty Suomessa, tai edes pyydetty luvotutettavaksi Latviasta. Venäjällä Melnikov ei ole asunut vuosikymmeniin.
    Sen sijaan ratsian yhteydessä Airistolla pidätettiin vironukrainalaisen talonmiesperheen vanhemmat ja 18-vuotias tytär. MTV Uutisille antamassaan haastattlussa he kertoivat, että heitä kuulusteltiin KRP:ssä venäjän kielellä, vaikka perheestä kukaan ei osaa venäjää, vaan ainoastaan ukrainaa. 18-vuotiaalta lukiolaistytöltä oli KRP:n kuulusteluissa mm. tivattu tämän kantaa Krimin miehitykseen.
    Lisäksi ratsian jälkeen pidätettiin Vantalla asunut venäläistaustainen mies, jonka nimi oli ollut Airiston Helmen vastuuhenkilöiden joukossa, mutta joka ei ollut ollut yhtiössä omistaja. Miestä solvattiin keskustelupalstoilla GRU:n vakoojaksi mm. sen perusteella, että netin uumenista löytyneen sivuston mukaan hän oli yläasteikäisenä 1990-luvulla ollut koulunsa mukana nuorten biologian leirillä Itämerellä, jossa kerättiin merivedestä näytteitä ja mitattiin merenpohjan syvyyttä. Vakoojasolvausta levittivät Twitter-tileillään sangen aggressiivisesti Suomen puolustusvoimien työtenkijät, jotka siis ovat valtion virkamiehiä.
    Aika selvää etnistä vainoahan tuollainen touhu oli. Herrojen pelinappuloiksi otettiin kielitaidoltaan ummikot, puolustuskyvyttömät siirtolaiset, jotka eivät edes täyttäneet halveksitun venäläisyyden saati GRU:n operatiivin kriteerejä, kunhan syntyperä maantieteellisesti on edes vähän sinne päin.

  4. Täyttä Nato-jäsenyyttä eivät ole saanu vieläkään millään myytyä suomalaisille, joten siihen on hivuttauduttu pikkuhiljaa ja kun täyteen jäsenyyteen päädytään niin varmaa on että siitä ei koskaan tullaan kansalta kysymään niinkun ei mistään muustakaan asiasta. Hakemuksen jättäminen tullaan tekemään hallituksen päätöksellä Ruotsin vanavedessä jos sekä siellä että Suomessa on porvarihallitus vuoden 2024 tienoilla. Ja jotta asia tulee ikäänkuin yllätyksenä ja ajankohtaseksi se saattaa vaatia myös jonkun uuden pelotteluoperaation järjestämisen jolla saadaan luotua tilanne että Venäjä uhkaisi sotilaallisesti pohjoismaita.

Comments are closed.