Marco de Wit 9 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi perjantaina, että sen päätoimittaja Marco de Wit oli kutsuttu huippusuositun Level-ohjelman vieraaksi.

 

Marco de Wit Levelin vieraaksi. Aiheena ehkä myös persujohdon mahdolliset CIA-yhteydet!

 

Monet epäilivät, että käy kuten niin usein aiemmin muissa medioissa eli kutsu peruutetaan.

 

Mutta eipäs peruutettu, joten Marco saapui Levelin studioon.

 

Tosin melkein heti meinasi tulla konflikti. Marco raivostui Israelin lipusta ja yritti repiä sitä pois.

 

 

Toinen pääjuontajista, Nico Giansanti ei tätä hyväksynyt ja alkoi estelemään Marcoa.

 

Lopulta tehtiin kompromissi eli Suomen lippu laitettiin Israelin lipun päälle.

 

 

Tämän jälkeen päästiin itse aiheeseen eli persujen ja varsinkin Riikka Purran nyrkin, Matti Putkosen juoniin ja laittomuuksiin.

 

Marco tulee ohjelmaan noin 2h kohdalla. Kohdassa 3h 29 min myös Mari Kosonen vierailee ohjelmassa kertomassa lapsikaupan vastaisesta mielenosoituksesta.

 

 

Alla Levelin video. Marco ja Mari osuus alkaa siis kohdasta 2 tuntia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Päätoimittaja Marco de Wit Levelissä puhumassa Baltzarista ja Putkosesta

 1. Erittäin mielenkiintosta sillä myöskin ensimmäinen kerta kun Marco on fyysisesti vieraana jossain ohjelmassa, jos ei jotain Ylen pienpuolueteatteria lasketa. Aikoinaan Tiina Wiikin haastattelussa ollut myös vieraana ja Monokulttuurissa, mutta niistä on jo vuosia aikaa.

 2. Eikös Israelin lippu siellä toimi tietynlaisena extravoiteluna Jewtubelle, jotta kanava pysyisi pystyssä jos olen oikein ymmärtäny. Sen on siis tärkee olla esillä vaikka olisi kuinka tuskallista ja jopa pieni hinta siitä ettei painumaan piiloon massoilta.

  1. Leveli on surkean porukan surkeaa räpellystä. Näyttää meille hyvin mikä tässä maailmassa ja Suomessakin on pilalla.

 3. Avohoitopotilaiden kokoontumisajot. Siinä kaverukset ovat kyllä löytäneet tasoiseensa seuraan.

 4. Yleisellä tasolla ja historiallisesti myös CIA:n omille epäpäteville tai petturimaisille kätyreille ja agenteille on usein käynyt todella huonosti CIA:n toimesta, joten kannattaa tehdä hommat aina oikein Putkonen, etteivät pomosi CIA:ssa hermostu.

 5. Laittoman Lehden lukijatkaan eivät Israelin valtion vihasymbolia, eli Israelin valtion lippua tule koskaan hyväksymään. Pelkkä Israelin valtion lipun näkeminen saa minut raivostumaan ja tuntemaan valtavaa vihaa. Israelin valtio on rikollinen kansanmurhaaja ja lapsia raiskaavien pedofiilikiristysrinkien pyörittäjä.

  1. Tuostahan jokainen näkee että Leveli on Mehmedin, Mahmudin ja Milan Jaffan show. Jännää miten tekele muuttui joksikin isänmaalliseksi kun huomasivat siinä olevan markkinaraon. Eli teki saman tempun kuten Mitä vittua??!! aikoinaan. Tosin MV:n touhu oli paljon uskottavampaa, vaikka nyt Januksen aikana täyttä natsitteluahan sekin pelleily on.

   Sama ongelma on siis Levelissä: Israelia ja sionismi-kommunismia kumarrellaan ja pankkiireja, lääkeyhtiöitä ynnä muita roistoja kutsutaan ”natseiksi”. Meinaa pää räjähtää kun yrittää edes miettiä logiikkaa tuossa takana. Ei kannata.

 6. Valtavia katsojalukuja heti kun Marco tykittää vihafaktoja. Marin mainostama miekkari on myös todella tärkeä asia. Lapset ensin!

 7. Marco hei, sinun pitää nyt viimein alkaa pitämään sellaista ”Jones-tyylistä” talkshowta / nettilähetystä ja nimenomaan harva se päivä, sitä tarvitaan ja tämä osoitti, että sille on kysyntää!

  1. Tää mutta sellasella laadukkaalla kalustolla ja taustoilla eikä mistään läppärin webcamista sohvan perukoilta.

   Tosin tällasen ohjelman pitäminen vie aika paljon aikaa, editointi taitoja jne ja ne on yleensä uutistyylisiä eikä sellaisia livestream kommentointi tyylisiä

 8. Lipun peittäminen oli yhtä urhokas teko, kuin kenraalimajuri A.O. Pajari poisti demareitten punaliput Tampereen katukuvasta 1933 ja palautti yhteiskuntarauhan!

  1. Marco voisi oikeastaan raportoida tuosta lipun peittämisoperaatiosta mitä tunteita se herätti tuolla kisastudiossa? Ainakin hitonmoinen kiire sen paljastamiseen oli heti Marcon poistuttua??

   Samalla myös tuon lipun taustat ylipäätään kiinnostaa, miksi tuo lippu se kun ei liity Suomeen mitenkään?

 9. Junnu voisi pysyä poissa [[nazzzzi]]-juttuineen kun miehet puhuvat. Luulisi että suomalaisitalialainen käveri ymmärtäisi että hyvät hävisivät sodan. Valitettavasti Junnu on näitä [[paperclipiin]] ja muuhun mielenmyrkytys-huuhaahan uskovia. Eli verrataan rokotteita [[nazzzzeihin]] ja muuta mielettömyyttä. Kansallissosialistinen Saksahan juuri tahtoi vapauttaa maailman globalistipankkiirien kavalasta ja tuhoavasta vallasta. Kannattaisi myös tutustua siihen mitä niillä internointileireillä maailman historiassa oikeasti tapahtui.
   ­
  Eli kuka sen sodan voitti? No, paha tietysti. Me hävisimme — siksi asiat juuri ovat niin poskellaan nyt! Se sama paha taho joka voitti on nyt meitä pakkorokottamassa — ei toisinpäin.

  1. Marco puhui nazeista esimerkkinä että jos nimikirjaimesi muodostaisivat vaikka sanan nazi ja olisitkin kommunisti niin et käyttäisi varmaan tätä twitterissä , kontekstissa Riikka Purra jonka nimimerkki on IR_RKP

 10. Hyvä että joku kertoo totuuden Persujen pelleilystä. Oppositio puolueena Persujen pitäisi olla Suomen suurin ja kirkkaasti isompi kuin Kokoomuksen mutta Halla-aho jatkoi samaa harjauslinjaa kuin Soini ja hävisi kuntavaalit ja erosi puheenjohtajan paikalta. Onhan tämä aivan käsittämätöntä että jopa hommaforum on päättänyt että Purasta tulee puheenjohtaja. Suomella ei todellakaan ole varaa Purran petturi Persuihin. Leikkauksia on tulossa kun demarit tuhosi talouden velalla. Kiinassa ei ole kuollut koronaan ketään vuoteen.

  1. Levelin pojat pelaavat vihollisen pussiin. Toki PerusSionistien kritisoiminen on tarpeen, kivaa ja muodikasta, hei, mutta se on yhtä helppoa kuin kalojen ampuminen tynnyriin. Kyllä YLE ja muut sorsivat ja ”kritisoivat” PS:ää ennen _isoja jütküja_ niin kovaa, että sokeakin haistoi jo mistä päin älinä kantautuu.

   Ö-mappiin kaikki nurisevan, alati kasvavan kansanosan äänet lopulta joutavat. PS on ollut alusta asti johdettu valeoppositio, mutta pitäähän se nyt tajuta ilman Levelinkin apua.

   Saatanan lippua seinällään pitävät Ahmedit ja Mahmudit saavat pitää Levelinsä – ei voisi vähempää kiinnostaa.

 11. Eipä jaksanut katsoa, marcourpon käytös on ala-arvoista ja sitä huutoa ei kukaan jaksa kuunnella. Ihan sekopäinen ukko joka pitää mielipiteitään ja omia päätelmiään totena. Lääkkeet!

 12. Myytinkertojat-äijä oli juttuineen ihan kiinnostava (viihteellinen) vieras, mutta ne ainoat todella asiaa puhuneet ovat Marco de Wit ja Arto Lauri. Lauri tykittää niin kovaa asiaa, että siihen aiheeseen uppoutuu helposti. Marcolle erityiskiitokset siitä että mainitsee ongelmien aiheuttajan eli korollisen velkarahan. Tästä sionistisesta, globalisti-kommunistisesta kasaarimafiasta ei Marcon lisäksi taida ääneen puhua kuin MV:n Janus Putkonen — ja hänkin maanpaossa Donbassista käsin.

  Levelin pojat ja muut vieraansa sitten ovatkin ”holokausti”-uskovaisia ja muita natsittelijoita, joiden jutut voi jättää tyystin omaan arvoonsa, joka on ”0”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*