Marco de Wit 9 elokuun, 2021

 

Kuulemma miestransut ovat ihan niin kuin muutkin naiset. Sukupuolierot ovat vain ”sosiaalinen konstruktio” eli kuvitelmaa.

 

Roskaa. Miehillä on synnynnäisesti paljon voimakkampi rakenne luista alkaen.

 

Dramaattisimmin tämän näkee nyrkkeilyssä, jossa miestransut murskaavat naisten kalloja.

 

Transu-urheilija hajottaa naisten kalloja

 

Tämän eron näkee myös hyvin juoksussa. Tässä videossa juostaan 2 miestä ja 2 naista tiimeillä. Yksi tiimeistä pisti kuitenkin miehen naisia vastaan ja ottikin juoksumatkalla valtavan etumatkan. Tämä etumatka kuitenkin katosi, kun sitten seuraavaksi nainen juoksi miehiä vastaan.

 

Huippu miesten nopeus on todella paljon suurempi kuin huippunaisten. Yksikään nainen ei ole IKINÄ juossut alle edes 10.49 sekuntia, kun taas tuhannet miehet ovat niin tehneet ja maailmanmestarit juoksevat aina alle 10 sekuntia. Ja nopeimmat ovat AINA mustia, koska heillä on rodullinen etulyöntiasema. Sukupuolierot ovat kuitenkin vielä paljon suuremmat kuin rodulliset.

 

 

Biologia on niin politisoitunut, ettei enää saa puhua rotueroista. Kohta ei enää saa puhua sukupuolieroistakaan.

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Miehet jyräävät naisjuoksijat

  1. Oman rotunsakin kanssa voi transuilla kuten vaikka kuuluisin esimerkki Michael Jackson, joka vaalensi ihonsa ja leikkautti naamastaan afrikkalaispiirteitä pois. Se ei vaan taida olla hirveän muodikasta tai hyväksyttävää toisin kun tämä sukupuolen vaihto. Vielä pidemmälle menevää on sitten oman lajinsa kanssa transuilu eli yrittää olla vaikka koira. Nämä on kaikki täyttä mielenterveysongelmaista, sairasta ja vaarallista sekoilua, joita koitetaan normalisoida. On myös aikuisia ihmisiä jotka haluaa pukeutua ja elää kuin vauvat. Sekin on varmaan sairaiden pervojen mielestä ihan normaalia ja ihmisoikeusasia.

  2. Toi video on 4x400m sekaviestistä, Jokisella maalla 2 miestä ja 2 naista joukkueessa, sääntöjen mukaan saavat itse päättää juoksujärjestyksen, yleensä menee mies nainen nainen mies. Tässä koitettu toista taktiikkaa.

  3. Mistä tunnistaa miehet naisten lajeissa? Siitä että ne käyttää bikinien alaosan sijaan shortseja. Olen pistänyt tämän merkille. Ei ne transut käytä bikineitä kun niillä on munat.

  4. Naiset ovat itse suvakismin kantava voima ja he haluavat suvakismia, feminismiä, monikulttuurisuutta jne. Juuri valkoiset naiset kannattavat fanaattisesti BLM-terroristijärjestöä ja lapsia raiskaavaa vanhaa seniiliä Joe Bidenia. Naiset ovat saaneet sitä mitä ovat tilanneet ja tulevat saamaan vielä paljon lisää ovat ansainneet kaiken mitä tulevat saamaan, mutta pelastetaan kuitenkin lapset. He ovat syyttömiä naisten petturuuteen ja mädätykseen. Oli valtava virhe antaa naisille äänioikeutta. Jokainen näkee nyt mihin kaikki naisille annettu valta on johtanut. Naisia ei ole luotu ajattelemaan itse.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*