Marco de Wit 9 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Tämän jutun otsikko perustuu Laittoman Lehden käsitykseen. Mielestämme Pelastetaan lapset on joutunut demonisointikampanjan uhriksi. Hyvä, että he ovat tehneet alla olevan vastineen.

 

 

TIEDOTE               9.8.2021

Julkaisuvapaa heti

 

PELASTETAAN LAPSET -KAMPANJAN JA NIMEN TAUSTA –

VASTINE ILTALEHDEN JA MTV3:N PELASTETAAN LAPSET -KAMPANJAAN LIITTYVIIN ARTIKKELEIHIN

 

[Valtamedian jutut.]

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

 

Vastine jatkuu:

 

Pelastetaan Lapset -kampanja syntyi, kun joukko lääkäreitä oli huolissaan suunnitelmista injektoida myös lapsiin ja nuoriin koronarokotteina harhauttavasti mainostettuja geeniteknologisia injektioita.

Koska lapset ja nuoret ovat hyvin immuuneja koronalle ja esim. yksikään alle 30-vuotias Suomessa ei ole kuollut Covid-19 tautiin, lääkärit kokivat järjettömäksi altistaa lapsia injektoitavalle ihmiskokeelle, jonka pitkäaikaisseurauksia kukaan ei tiedä. Lapsia on myös turhaan peloteltu vanhusten tartuttamisesta – he eivät sitä tee ja injektio ei sitä estä.

Pelastetaan Lapset -kampanja muotoutui lääkärien perustaman kaikille avoimen vetoomuksen ympärille, jonka tarkoitus on estää lasten ja nuorten koronarokotukset. Vetoomus on kerännyt valtavan määrän allekirjoituksia.

 

 

LÄÄKÄRIEN KAMPANJALLA EI YHTEYTTÄ HYVÄNTEKEVÄISYYSJÄRJESTÖÖN

Pelastetaan Lapset -nimi syntyi, kun eräs lääkäreistä törmäsi netissä vaarallisista koronarokotuksista huolestuneen perheenäidin tekemään kuvaan, jossa oli teksti ”Pelastetaan lapset”.

Nimellä ja kampanjalla ei ole mitään tekemistä perinteisen hyväntekeväisyysjärjestön Pelastakaa Lapset Ry:n kanssa. Nimien läheisyyttä ei vastakkaisista lokaväitteistä poiketen mietitty, vaan ainoastaan oli tarkoituksena saada käyttöön lyhyt ja iskevä nimi, joka kuvastaisi heti kampanjan tarkoituksen.

Koska koronan hoitoon rokotteiden hyvää mainetta väärinkäyttävät geeniteknologiset injektiot ovat tappaneet ja vammauttaneet maailmanlaajuisesti ennätysmäärän ihmisiä, koemme Pelastetaan Lapset -nimen olevan juuri sopiva viranomaisten, vanhempien ja lasten herättelemiseen. Mikään miedompi nimi ei riitä.

 

 

RIIPPUMATTOMAN TIEDEKESKUSTELUN PUOLESTA

Mielestämme globaali valtakoneisto puskee lääketeollisuuden miljardien ja lahjottujen korkeimpien päättäjien suurella voimalla puutteellisesti testattuja ja uuden teknologian kokeellisia injektioita kaikkialle, pyrkien luomaan kymmenkertaisia tuottoja luovan rahantekoautomaatin.

 

Me Pelastetaan Lapset -kampanjan n. 50 lääkäriä, joista osa toimii anonyymeinä, olemme riippumattomia asiantuntijoita ja meillä on hyvät tarkoitusperät. Olemme lähettäneet mm. Sosiaali- ja terveysministeriöön oman lausuntomme sekä sen tueksi laajan tiedepohjaisen kirjeen Fimeaan ja THL:een. https://pelastetaanlapset.fi/fimea-thl-kirje/ Jokainen voi tutustua näihin sivuillamme ja todeta ettemme todellakaan ole mikään disinformaatio-sivusto. Mitä eniten toivomme, on tiedepohjainen julkinen keskustelu koronainjektioiden turvallisuudesta – me olemme valmiit, uskaltavatko viranomaiset vastata haasteeseen?

 

 

KAIKKI YHTEISTYÖHÖN LASTEN PELASTAMISEKSI

Pahoittelemme Pelastetaan Lapset -kampanjamme samankaltaista nimen valikoitumista ja siitä mahdollisesti aiheutunutta mielipahaa Pelastakaa Lapset Ry:lle ja sen kannattajille. Samassa yhteydessä haluamme valaista asiaa laajemmin, sillä molempien ollessa lasten asialla, tieteelliset todisteemme voisivat hyvinkin saada heidänkin valtavan kannattajamääränsä tukemaan tärkeää asiaa. Nimittäin jos lapset ja nuoret kuolevat tai vammautuvat laajamittaisesti näiden geeniteknologiainjektioiden myötä, suurin osa esim. Pelastakaa Lapset Ry:n hienosta vuosien työstä on mennyt surullisesti hukkaan. Talvivaaran Pohjois-Euroopan suurinta ympäristökatastrofia emme pystyneet estämään, toivottavasti edes tämän ”Vuosisadan suurimman terveyskatastrofin”. Haemme laajaa yhteistyötä lasten pelastamiseksi.

 

Lisätietoa: www.pelastetaanlapset.fi

 

Liitteenä FIMEA-THL-kirje sekä STM-lausunto sekä
alkuperäinen Pelastetaan Lapset -nimen inspiroinut kuva

 

Haastattelupyynnöt ja yhteistyöehdotukset:
[email protected]

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Pelastetaan lapset: Vastine valtamedian hyökkäykseen

 1. Kyllä THL tietää ”uusien” rokotteiden haitat satavarmasti: Duodecim terveyskirjasto 22.2.2021 julkaistu tutkimus: Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 ja rokotutkia seurannut narkolepsia.

  Todella tärkeää luettavaa: ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta ja rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään nykyisessä rokotteessa.”

  Siis tarkoittaa HYVÄKSYTTYJÄ rokotteita, joiden testit on tehty .

  Siis THL menee nyt silmät ja korvat ummessa ja salaa tämän ainoan julkisen tutkimuksen ”uusista rokotteista” ja niiden haitoista .

  Tämä kertoo, että joku PAINOSTAA THL:sta tekemään rumaa jälkeä !

  Kansalaisten on ITSE noustava ottamaan omat ihmisoikeutensa takaisn; jotka 2 ”eduksuntaa” niiltä on varastanut … julkinen lakitietokanta Finnlex: Suomen ”perustuslain” 118 § …. Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tämä valtiopetos on saatava tutkintaan; jotta viranomaiset saadaan lakeja noudattaviksi kansan palvelijoiksi; ei kuten nyt kansan on virkamiesten orjia !

  Kun lähes koko mediakenttä on hiljaa julkisista tutkimuksista ja julkisesta lainsäädäntötyöstä kyse ei enää ole normaalsiata demokratiasta !

  tokentube Kimmo leino puhuu.

 2. Miksi nämä rokotteita tuottavat monikansalliset yhtiöt eivät haasta rokotekriittisiä tahoja oikeuteen törkeästä kunnianloukkauksesta ja liiketoimminnan haittaamisesta?

  Miksi valtamedia, suvakit ja virkamiehet agressiivisesti lobbaavat näitä kokeellisia pistoksia?

  Miksi kehitysmaissa ei kuole vaikkapa 20 miljoonaa matua viikossa tähän kamalaan pandemiaan?!!

  Muistutus! Ihmisiä kuolee ties mihin joka päivä ja kokeelliset pistokset/koronatodistukset eivät pelasta yhtään ketään!

  Korona on poliittinen virus, johon sairastutaan henkisesti. Eli yksilö muuttuu hulluksi ja alkaa toimimaan itseään vastaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*