Marco de Wit 11 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Perussuomalaisen puolueen omituisin asia on demareista loikannut 71-vuotias Matti Putkonen, jota puolueen jäsenet eivät koskaan ole valinneet mihinkään, mutta joka on silti johtanut puoluetoimistoa yli 10 vuotta. Laiton Lehti on kertonut Putkosen taustoista.

 

Persujen “työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

 

Yhdessä Riikka Purran kanssa Putkonen yritti myös estää purrakriittisiä jäseniä saapumasta puoluekokoukseen väittämällä, että sinne pitää ilmoittautua kolme viikkoa etukäteen.

 

 

Tiihonen kysyy Purralta miksi tämä yritti estää jäsenten pääsyn puoluekokoukseen!

 

 

Putkosen ja Purran juonista puhuttiin myös parin tunnin ajan, kun Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit vieraili suositussa Leveli-ohjelmassa.

 

 

Päätoimittaja Marco de Wit Levelissä puhumassa Baltzarista ja Putkosesta

 

 

Putkonen ja Purra ovat menneet niin pitkälle, että peruuttivat viiden puheenjohtajapaneelin Suomen kiertueen sekä yhden PS-nuorten pj-paneelin. Näiden KUUDEN pj-paneelin/tentin sijasta järjestettiin VAIN YKSI paneeli ja sekin vain tunnin mittaisena ”Työmies Putkosen Tuumaustunnin” tenttinä. Kaiken kukkuraksi paikalle ei päästetty yhtään jäseniä. Kaiken tämän ideana oli tietysti suojella Purraa vaikeilta kysymyksiltä.

 

On vaikeampi kuvitella puolueellisempaa pj-tentin järjestäjää kuin Matti Putkonen. Varsinkin, kun valtamediakin on epäillyt Putkosta jopa kysymysten antamisesta etukäteen omalle suosikilleen. Tässä yksi esimerkki Ilta-Sanomilta:

 

Esimerkiksi viimeisessä puheenjohtajatentissä [2017] Helsingissä paneelia vetänyt Putkonen esitti ensimmäisenä kysymyksenä ilmatonmuutoksen vaikutuksista Suomelle.

Halla-aho osasi vastata ilmeisesti etukäteen tietämäänsä kysymykseen promillen tarkkuudella, muut olivat enemmän tai vähemmän pihalla ja näyttivät tietämättömiltä.

Putkosella on perussuomalaisten puoluetoimistolla määräaikainen työsopimus, joka päättyy vuodenvaihteessa.

Kas kummaa. Halla-aho oli Putkosen avusta niin tyyväinen, että jatkoi tämän työsopimusta tehden siitä käytännössä loppumattoman. Putkonen huippupalkalla johtaa diktatoorisesti puoluetoimistoa vieläkin, vaikka on jo yli 71-vuotias.

 

Samalla tavalla Putkonen on avustanut Riikka Purraa. Emme tiedä antoika hän kysymykset etukäteen Purralle, mutta yksi asia on varma: Kysymysten tekijä oli Putkosen valitsema. Näin varmistettiin, ettei Purralle tehdä liian vaikeita kysymyksiä.

 

Ja mikä sattuma: Tentissä ei kysytty edes pakkoruotsista, vaikka se on persuille erittäin tärkeä asia. Asia jätettiin kysymättä, koska vielä kaksi vuotta sitten Purra kannatti pakkoruotsia. Nyt hän väittää muuttaneensa mielensä, mutta silti kannattaa takaportin pakkoruotsia eli kolmatta pakollista kieltä.

 

Jos Purra pääsee puheenjohtajaksi, niin saako Putkonen edelleen jäädä isännöimään puoluetoimistoa?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Antoiko Matti Putkonen pj-tentin kysymykset etukäteen Riikka Purralle?

 1. On aivan selvää että Halla-aho olisi heittänyt Putkosen menemään valintansa jälkeen, jos taustalla ei olisi jotain kulissipeliä. Jo se että ainoa pj-tentti pidetään Putkosen isännöimänä kertoo sen että kaikki jatkuu hänen suhteen ennallaan jos/kun Purrasta tehdään puheenjohtaja.

 2. Todella törkeää ja likaista peliä. Aivan uskomatonta. Monet persut ovat täysin raivoissaan tästä likaisesta ja epärehellisestä pelistä, jossa Purra yritetään saada väkisin pj:ksi Tiihosen sijasta. Tämä likainen ja epärehellinen peli tulee kostautumaan puolueen eliitille.

  1. Jos äänet lasketaan rehellisesti – Tiihonen voittaa. Kuluu viikko, ja rahaväki on onnistunut – taas. The hidden hand is followed by the iron fist.

 3. ”Putkonen ja Purra ovat menneet niin pitkälle, että peruuttivat viiden puheenjohtajapaneelin Suomen kiertueen sekä yhden PS-nuorten pj-paneelin.”

  Rahaväki johtaa taustalla – kaikki muut (puolueen johdossa) ovat lakeijoita – Purra ja Putkonen tottelevat vain käskyjä.

 4. Puolueen kansanedustajana on housuihinsa paskova homo. Höpöttelee vieläkin matuista vaikka se on turhaa. He ovat jo maassamme ja lisääntyvät kuin kanit.
  Putkonen on seksi-peli- ja alkoholiriippuvainen iljettävä ukko joka on saanut vankeustuomion raiskauksesta. Kivaa puoluejohtoa ja mitä kaikkea tässä vielä paljastuukaan.

  1. Vaivaa perussuomalaisia ja heidän äänestäjiä kelta- ja ehkä mustakuume. He ovat valmiita ottamaan Suomen täyteen ulkomaalaisia naisia. Tämä sitten saa perussuomalaiset miehet kääntymään etnonationalismia vastaan ja näin edesauttaa rodullista itsemurhaa. Tämän ei pitäisi koskaan mennä pakkomonikulttuurisuuden puolelle, oli kanslaisuus tai sukupuoli mikä tahansa.

 5. Matti Putkosen pomot CIA:ssa ja MI6:ssä hermostuvat kun Putkonen on totaalisen epäpätevä kätyri.

 6. CIA:n johtama valehteleva, väkivaltainen, juonitteleva ja maanpetoksellinen valeoppositio Perussuomalaiset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*