4 thoughts on “Levelin hätälive: Mitä ihmettä kouluissa tapahtuu? Stop myrkkypiikit!

  1. Vallankumouksen jälkeen hyvin monia asia tulee muuttumaan ja hyvin iso osa hallinnosta saa vähintään potkut, iso osa myös erittäin ankaran tuomion. Rikosten vahinkoa emme voi kuitenkaan koskaan korjata, sillä lapset on jo mädätetty ja jopa vammautettu.

  2. LEVELI- kanavan ovat nuoret nyt löytäneet ja tieto siitä leviää. Kukaan ei ole ennen puolustanut lasten oikeuksia viranomaisten mielivallalta näitä koronahulluuksia vastaan. Järkyttävän hienoa työtä. Lapset ja nuoret ovat lähettäneet ohjelmaan paljon postia kohtaamistaan vääryyksistä. Esim. ilman maskia oleva oppilas ei saa ruokaa.

  3. Missä ja milloin on mielenosoitus STMn ja THLn koronahirviöitä vastaan? Laittakaa tiedot kunnolla esille.

    Kuka vanhempi päästää lapsensa kouluun jossa piikitetään hengenvaarallista myrkkyä lapsiin?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*