Marco de Wit 11 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mystinen itsensä ”Nooraksi” esittelevä henkilö vaatii Laittoman Lehden päätoimittajalta, Marco de Witiltä rahaa. Tässä voi jälleen olla käynnissä joku anarkistien huijausoperaatio. Jos tiedät jotain asiasta, niin tiedot voi lähettää osoitteeseen [email protected]

 

Hei,

Kiitos viestistänne. Voin mielelläni selvittää asiaa: tekijänoikeusrikkomuksista voidaan siis nostaa oikeusteitse ajettava kanne samoin kuin mistä tahansa lakirikkomuksesta. Talon sisäiset juristimme ottavat tuolloin asian ajaakseen ja tapaus prosessoidaan oikeusteitse. Lisäksi tapaus voidaan siirtää perintätoimistolle, jonka kirjeenvaihdon laiminlyönti voi johtaa maksuhäiriöihin.

Lähetän tämän viestin yhteydessä toisen ja viimeisen maksumuistutuksen (ks. liitetiedosto). Suosittelemme, että suoritatte maksun niin pian kuin mahdollista, jolloin mainitsemiltani oikeustoimilta ja perintätoimistolta vältytään – näin asian hoito helpottuu puolin ja toisin. Tekijänoikeusrikkomus on aina lain rikkomus: ei ole koskaan reilua, että kuvan tuottaneen tahon materiaalia käytetään ilman, että sen käytöstä maksetaan asianmukainen korvaus. Mikäli muuta kysyttävää tai keskusteltavaa herää, autamme mielellämme sähköpostitse tai puhelimitse.

Aurinkoista päivänjatkoa!

Ystävällisin terveisin / Kind regards

Noora
Case Manager

 

 

Marco de Wit vastasi ”Nooran” kirjeeseen seuraavasti:

 

Hyvä ”Noora”,

käytin STT:n kuvaa puhtaasti vahingossa. Olen käyttänyt tuhansia kuvia ja aina tekijänoikeuksia kunnioittaen.

 

Olette ainoa, joka on löytänyt ensimmäisenkään tekijänoikeuksia loukanneen kuvan ja sekin vanhoilta kotivisuiltani vuosien takaa. Tämä ”löydöksenne” tapahtui lähes heti sen jälkeen, kun kritisoin STT:n toimittajaa.

 

Toimittaja Jecaterina Mantsinen valehtelee Marco de Witin polttaneen koraanin!

 

 

Tämä STT:n toimittaja Jecaterina Mantsista kohtaan esittämäni kritiikki oli täysin aiheellista, koska toimittaja väitti minun polttaneen koraanin, vaikka olin vain repinyt yhden sivun.

 

Pian tämän STT:n toimittajaa kohtaan esittämäni kritiikin jälkeen te otitte minuun yhteyttä ja nyt olette nimettömänä lähetelleet minulle lukuisia uhkaavia kirjeitä. Herää helposti ajatus, että tämä mielenkiintoinen ajallinen yhteys on teidän henkilökohtaisesti suunnittelema.

 

 

Ymmärrätte varmasti, että toimintanne herättää suuria epäilyksiä varsinkin, koska ette suostu kertomaan nimeänne. Kuten teillekin kerroin, niin olen epäillyt anarkistien jälleen kiusaavan ja häiritsevän minua erilaisilla vaatimuksilla. (Tästä yksi anarkisti on saanut tuomionkin.)

 

Myös kirjoitustapanne vaikuttaa epäammattimaiselta ja suorastaan lapselliselta, kun kerrotte ”talonne” vaativan minulta rahaa, koska se on teidän mielestänne ”reilua”. Aidot tahot eivät käytä tuollaista kieltä.

 

 

Epäilyistäni huolimatta ette ole kertoneet nimeänne. Vaadin, että kerrotte nimenne. On äärimmäisen epäilyttävää, että vaaditte minulta rahaa, mutta ette suostu kertomaan sukunimeänne.

 

 

Jos ette kerro nimeänne, niin tulevaisuudessa ohjaan kirjeenne suoraan roskiin.

 

”Nooralle” terveisin,

Marco de Wit

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “”Noora” ahdistelee Laitonta Lehteä

  1. Oikeat lakitoimistot eivät koskaan käytä jotain pelkkää etunimeään, vaan esiintyvät koko nimellään ja yhteystiedoillaan.

    1. Svea perintä toimii vastaavasti vaikka ei nyt olekaan lakitoimisto, mutta totaalinen rosvofirma kumminkin.

  2. Tämä on joku afrikka-huijaus. Vaikka kuvassa poseeraakin valkois-oletettu. Olisko antanut oman pankkitilinumeronsa? Jolloin maksut kilahtaisi omalle tilille. Meinaan, jos kuva on jo vuosia vanha eikä sitä ole vaadittu poistettavaksi niin miksi sitten nyt halutaan suoraan rahaa.

    Kannattaa muistaa että asian voi sopia vielä käräjäoikeuden aulassakin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*