Marco de Wit 11 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ivan Puopolo on MTV:n toimittaja, joka on tunnettu siitä, että uskaltaa kritisoida suvakismia. Tosin vain hieman eli pysyen ns. turvallisella puolella.

 

Moni on ihmetellyt miksei Puopolo ole yrittänyt haastatella persujen puheenjohtajaehdokasta Riikka Purraa. Tätä ei nimittäin ole nähty kuin yhdessä aiemmassa videohaastattelussa ja sekin persupridettäjän vieraana.

 

Suomen Suunta: Persupridettäjä feikkihaastattelee Riikka Purraa

 

Kaiken kukkuraksi persujohto peruutti 6-osaisen puheenjohtajapaneelin kiertueen ja järjesti vain yhden pj-tentin ja sekin lyhennettynä puolueellisen vapaaherra Matti Putkosen johdolla. Tentti kesti puolet siitä mitä on normaalia ja yksikään persu ei päässyt yleisöön, jotta Purra ei joutuisi vastaamaan vaikeisiin kysymyksiin.

 

Tietenkään Puopoloa ei ole missään vaiheessa kiinnostanut, että miksi pääministeritason paneeli typistettiin 6-osaisesta yhdeksi puolikkaaksi paneeliksi. Tällaista ei ole tapahtunut missään muussa suuressa puolueessa, mutta mahdollisen pääministerin valintahan on pikkujuttu.

 

Antoiko Matti Putkonen pj-tentin kysymykset etukäteen Riikka Purralle?

 

 

Niinpä oli mielenkiintoista nähdä, että Puopolo on vasta nyt pari päivää ennen puoluekokousta alkanut haastattelemaan Purraa.

 

Arvatkaas miten kävi?

 

Puopolo oli kuin pahinkin prostituoitu. Kysymykset olivat jopa helpompia kuin pridepersulla!

 

Itse asiassa Puopolo ei tehnyt kuin muutaman kysymyksen, koska antoi Purran jaaritella loputtomiin ympäripyöreitään. Vahingossakaan Puopolo ei vaatinut tarkennuksia tai edes tehnyt kunnon jatkokysymyksiä.

 

Selvästikin oli ennalta sovittu, että Purralta ei saa tivata vastauksia. Tämä näytti hermostuttavan Puopoloa, jolla sentään normaalisti on jonkinlainen toimittajan kunnia. Osa videon kommentoijistakin huomasi Puopolon olevan hieman kiusaantunut.

 

 

 

Vihdoin Puopolo uskalsi sentään kysyä feminismistä. Vastaus oli kuitenkin niin ympäripyöreän pitkäpiimäinen, että Puopolo meinasi itsekin nukahtaa! Vahingossakaan Puopolo ei kysynyt miksi puoluejohto ehdottaa persujen naisjärjestön puheenjohtajan hallituspaikan eli ohituskaistan säilyttämistä.

 

Persujohto haluaa etuoikeuksia persunaisille. Missä PerusÄijät?

 

 

Ei siis kovasti yllättänyt, ettei Puopolo uskaltanut kysyä myöskään pakkoruotsista. Olisi vaatinut liikaa rohkeutta kysyä miksi Purra vielä 2,5 vuotta sitten kannatti pakkoruotsia ja miksi nyt kannattaa takaoven pakkoruotsia eli kolmatta pakollista kieltä.

 

Olisi edes kysynyt miksi Purralla on Twitter-tunnuksenaan RKP?

 

Miksi persujen pj-ehdokkaan Riikka Purran Twitter-tunnuksena on RKP?

 

 

Puopolon omatkin katsojat ihmettelivät miksei pakkoruotsista kysytty mitään.

 

 

 

Puopolon prostituutio meni kuitenkin jo todella hurjalle tasolle, kun hän ei edes uskaltanut kysyä tämän hetken kuumimmasta aiheesta: Lasten rokottamisesta kokeellisilla koronarokotuksilla ja vieläpä usein ilman vanhempien lupaa!!

 

No, ehkä Puopolo vain unohti tuollaisen pikkujutun!

 

Monet katsojat olivat kuitenkin raivoissaan.

 

 

 

 

 

Monet katsojat myös vaativat, että Puopolo ottaa seuraavaksi vieraaksi Ossi Tiihosen. Saas nähdä suostuuko.

 

Ja jos suostuu, niin mielenkiintoista nähdä tuoko EDES Tiihonen ITSE esiin pj-paneelin Suomen kiertueen peruuttamisen, pridetyksen pakkosyötön, persunaisten kiintiöt, Purran pakkoruotsin tai edes lasten kokeelliset koronarokotukset. Näistä nimittäin Tiihonen ei itsekään puhunut sanaakaan siinä ainoassa persujen pj-tentissä.

 

Mitkään pj-vaalit eivät ole koskaan olleet niin kiduttavaa seurattavaa kuin mitä persujen pj-vaalit.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Pressituutti Ivan Puopolo pehmohaastattelee Riikka Purraa

 1. Purran vastailut on täyttä poliittista jaarittelua kysy häneltä sitten mitä tahansa. Ainoastaan pj-paneelissa toisen ehdokkaan kunnon hyökkääminen päälle tai vapaan toimittajan intensiivinen yksityinen grillaus voisi paljastaa jotain. Jälkimmäiseen Purra ei tietenkään suostu, mutta siinä yhdessä ja ainoassa haasto mahdollisuudessa Purran vieressä seistessään Tiihosella olisi ollut tuhannen taalan paikka haastaa Purra, koska sama ei toistu enää koskaan.

 2. On Laittoman Lehden ansiota ettei tuota meikattua kammotusta enää uusimmassa Suomen Suunnan haastattelussa nähty. Mulkoili hiljaa ja oli pelottavan näköinen silloin kun ruutuaikaa sai.
  Nyt oli haastattelun kohteena Veikko Vallin. Täyteen harjattu ukkeli jolta ei mitään tärkeää kysytty eikä siten saatu vastauksiakaan. Turhake koko äijä.

  Huomasin muuten Mika Niikon tiedotuksen lasten rokotuksista. Mika on betonoinut kannatuksensa ja voi haistattaa vittua korruptoituneelle puoluejohdolle….

 3. Niin, Puopolo on hieman yliarvostettu.

  Vierasvalinnat aina vasemmalle kallellaan. Vähän kuin naistenlehtiä lukisi, jotka ovat pahinta propagandaa. Siksi lopetin niiden lukemisen jo yli kaksikymmentä vuotta sitten.

 4. Onko Puopolo osa nykyistä Operation Mockingbirdiä, jossa toimittajat kertovat katsojille tiettyä tarinaa ja jättävät tärkeimmät kohdat kertomatta? Onko Puopolon tarkoituskin esittää olevansa erilainen toimittaja, kuitenkaan koskaan menemättä liian pitkälle?

  Tiedämme, että hyvin iso toimittajista on tiedustelupalvelujen ja rahaeliitin maksettuja äänitorvia. Kysymys on vain onko Puopolo sellainen.

 5. Puopolo pilaa omatkin työjuttunsa myymällä itseään rahasta. Onko koskaan ollutkaan aikomus tehdä oikeaa toimittelijan työtä vai olla vain rahaeliitin maksettu äänitorvi, jonka tarkoitus on esiintyä keskusteluikkunan toisena laitana. Puhuu hieman perinteisistä perhearvoista kuten Soini, mutta ei koskaan mene yhtään pidemmälle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*