Marco de Wit 12 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ihmetellyt miten on mahdollista, että Matti Putkonen oli oikeana kätenä ensin pääministeri Paavo Liiposelle, sitten Timo Soinille, sitten tämän viholliselle Halla-aholle ja nyt Riikka Purralle?

 

Mutta miten Putkonen on päässyt näiden huippupoliitikkojen oikeaksi kädeksi? Tästä on monta teoriaa:

 

1. CIA:n mies

1970- ja 80-luvulla Putkonen oli demarien johtoon kuuluvan Metalliliiton pomon, Per-Erik Lundhin oikeana kätenä. Kontaktimiehenä Putkonen välitti CIA:n rahaa ja tietoa demareille näiden ollessa AY-liikkeen sisällissodassa kommunistien kanssa. Yle kertoo:

 

Per-Erik Lundh tunnettiin yhtenä vaikutusvaltaisimmista ammattiyhdistysjohtajista, jonka aikana ay-liikkeessä vallasta taistelivat sosialidemokraatit ja kommunistit. Valtataistelussa oli myös kyse Neuvostoliiton vaikutusyrityksistä Suomessa.

 

Niinpä Putkonen myös auttoi ruotsinkielistä Lundhia pääsemään ja pysymään Metalliliiton pomona ja demarien johtoryhmässä myös silloin, kun tämä ajoi 90-luvun alussa Suomea EY/EU:iin.

 

 

Persujen ”työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

 

2. Länsiliittouman kätyri

1990-luvulla Putkonen siirtyi Paavo Lipposen oikeaksi kädeksi auttaen tätä ja Sauli Niinistöä viemään Suomen EU:iin ja euroon. Jutta Urpilaisen johtamien feministien saatua vallan demareissa Putkonen loikkasi persuihin Timo Soinin oikeaksi kädeksi saaden tämän vähentämään EU- ja eurokritiikkiään.

 

Soini ei kuitenkaan suostunut viemään Suomea kovin syvälle länsi-integraatioon, joten Putkonen loikkasi natottaja Halla-ahon leiriin ja auttoi tätä pääsemään puheenjohtajaksi. Tämän jälkeen Halla-aho luopui EU- ja jopa eurovastaisuudestaan.

 

Kokoomuksen ja RKP:n johto ja varsinkin niiden naisjärjestöt eivät voi sietää Halla-ahoa. Niinpä hänen pitää siirtyä syrjään, jotta voidaan muodostaa Suomen Natoon vievä porvarihallitus. Tämän takia Putkonen on tehnyt kaikkensa saadakseen natottaja Riikka Purran historiallisen nopeasti eli parissa vuodessa puoluejohtoon. Putkonen jopa peruutti kuuden pj-paneelin Suomen kiertueen ja järjesti vain yhden pj-tentin ja senkin lyhennettynä omalla ”tuumaustunnillaan”, jonne ei päästetty yleisöksi yhtään persujen jäsentä.

 

 

Antoiko Matti Putkonen pj-tentin kysymykset etukäteen Riikka Purralle?

 

 

3. Puhdistaja

Putkonen on pyrkinyt hallitsemaan AY-liikkeen ja puolueiden kenttäväkeä painostuksella, kiusaamisella ja jopa mahdollisesti poliittisella terrorilla. Aikanaan demarien puheenjohtaja ja pääministeri Kalevi Sorsa laittoi Putkosen Maaseututyöväen liittoon puhdistamaan sen kommunisteista.

 

Vuonna 1986 kävi kutsu SDP:n puoluetoimiston toisen kerroksen ikkunattomaan neuvotteluhuoneeseen, jossa puoluejohtaja Kalevi Sorsalla oli tarjolla aamiainen ja Maaseututyöväenliiton puheenjohtajuus.

”Mä vastasin, että en mä ymmärrä Kalevi siitä asiasta yhtään mitään. Sorsa sanoi, että kyllä sua opetetaan, me ollaan täällä pohdittu jo pidempään, että sä oot ainoa semmonen pökköpää, joka pärjää niille korpikommunisteille.”

 

Mahdollisesti samanlaisia otteita Putkonen on käyttänyt pitääkseen persukentän ensin Soinin ja sitten Halla-ahon ja Purran alaisuudessa. Tämä mahdollisesti selittää myös sen miksi persujen kesken on niin paljon enemmän kiusausta ja väkivaltaa kuin monessa muussa puolueessa.

 

Riikka Purra johtaa persuissa poliittista terroria?

 

 

4. Ruotsinkielisten kätyri

Putkonen on aina ollut tunnettu ruotsinkielisen pääoman ja yleensäkin ruotsinkielisten kätyrinä. Metalliliiton puheenjohtaja Per-Erik Lundh oli alunperin täysin ruotsinkielinen, joten Putkosen tehtävänä oli saada täysin suomenkieliset duunarit kannattamaan ruotsinkielistä puheenjohtajaksi.

 

Myös Paavo Lipponen oli erittäin lähellä ruotsinkielisiä pääomapiirejä. Lipponen sai jopa äärirasistisen Freudenthal-mitalin.

 

Kuvassa linkki alkuperäisen MV-lehden juttuun

 

 

Myös Soini ihaili ruotsinkielisiä ja katsoi nimenomaan Ruotsin sivistäneen suomalaiset juntit. Sama juttu Halla-ahon kanssa, joka on yhdestä Suomen johtavasta ruotsinkielisestä suvusta, vaikka yrittääkin pimittää sitä korostamalla suomenkielistä alkoholisti-isäänsä. Sama juttu Riikka Purran kanssa, jonka tulipunainen toimittajaäiti opetti kunnioittamaan ruotsinkielisiä ja jopa kannattamaan pakkoruotsia.

 

Putkonen on siis koko uransa ajan toiminut ruotsinkielisten piirien fronttina saaden suomenkieliset alistumaan ruotsinkielisten ylivaltaan sekä politiikassa että taloudessa. Tämän takia persut eivät ole suostuneet edes kritisoimaan pahuuden ydintä eli kansalaisia riistävää ruotsinkielisten johtamaa pankkikartellia/suvakkien rahakonetta. Siis vaikka se pankkikartelli koostuu, johtaa ja rahoittaa juuri niitä rötösherroja, joita Vennamo aikanaan kritisoi.

 

 

Soini, Halla-aho ja Purra ovat suomalaisia häpeäviä länsiblokin fanittajia!

 

 

5. Kiristysrinki

Putkonen on tunnetusti ollut alkoholisti sekä myös peli-, seksi- ja pornoriippuvainen. Niinpä hän on mahdollisesti pyörittänyt jonkinlaista seksirinkiä sekä demareissa että persuissa, jotta saa liittolaisia, valtaa ja jopa kiristysmateriaalia. Putkonen on saattanut tehdä tätä osittain yhdessä myös Baltzarin kanssa. Sekä Putkonen että Baltzar ovat olleet Paavo Lipposen läheisiä ystäviä.

 

Baltzarin opintomatka

 

Baltzarin rikosvyyhti paisuu

 

Tähän kuvioon on myös saattanut kuulua Sauli Niinistö, jonka naiskuvioista on paljon puhuttu. Kiristysmateriaali saattaisi selittää miksi Lipponen ja Niinistö saivat Suomen niin helposti luopumaan itsenäisyydestään ja liittyään EU:iin, euroon ja syvälle Natokumppanuuteen.

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit teki ennen presidentinvaaleja 4-osaisen videosarjan siitä miten Sauli Niinistö on kirjaimellisesti syntymästä asti kasvatettu ruotsinkielisen pääoman frontiksi ensin Saloran ja sitten Nokian miehenä, jonka tehtävänä oli tuhota sinivalkoinen pääoma ja viedä Suomi läntisen valtaeliitin alaiseksi EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen. Tässä kuviossa on myös mahdollisesti suuri rooli Niinistön yllättäen kuolleella vaimolla, Jenni Haukion polposuvulla ja jopa kummityttökuvioilla. Kaiken kukkuraksi mahdollisesti jopa poliisi näyttää epäilleen Niinistön olleen jotenkin sotkeutunut mahdollisiin seksirinkien kiristysoperaatioihin.

 

Ikävä kyllä kaikki Marcon aiheeseen liittyvät videot ja jopa kirjoitukset näyttävät kadonneen netistä.

 

Pimittääkö Sauli Niinistö ilotyttöskandaalia?

 

 

Huom! Nämä ovat kaikki vain teorioita. Välttämättä mikään niistä ei ole totta. Toki on myös periaatteessa mahdollista, että ne ovat kaikki totta. Jotenkinhan valtaeliitin ja sen tiedustelupalvelujen on poliitikkoja hallittava. Miksei siis rahan lisäksi myös kiusaamisella, väkivallalla, seksillä ja kiristyksellä?

 

Muualla maailmassa kiristys on politiikassa yleistä, joten miksei myös Suomessa? Ainakin asiaa pitäisi tutkia, mutta – kas kummaa – mikään muu media ei ole kiinnostanut asiaa tutkimaan. Mistähän se voisi johtua??

 

Oli syy mikä tahansa, niin Laiton Lehti jatkaa rötösherrojen ja -rouvien jahtaamista. Voit auttaa tässä tukemalla Marcon ja Marin ehdokkuutta maakuntavaaleissa Pirkanmaalla.

 

 

 

Lue lisää Putkosen röyhkeästä aggressiivisuudesta:

Nähdäänkö persujen pj-tentissä jälleen ”ase-episodi”?

 

Todisteet: Persujen Matti “Vapaaherra” Putkonen pomottaa persuja

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Onko Matti ”Vapaaherra” Putkonen Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran pomo/handleri?

 1. Globalisti Purran Persut tuhoaa Suomen Kokoomuksen kanssa. Ainut tapa jarruttaa Purra Persujen globalismia on äänestää VKKta ja toivottavasti myös sinimustia vaaleissa. Suomella ei ole varaa naamavaippa Persuhin. Halla-ahon ero ilmoitus oli aivan käsittämätöntä että 10 vuoden päästä paljasta syyn erolleen.

 2. Lipponen julistaa yhä vieläkin uskollisuuttaan ja ystävyyttään Baltzariin! Harvoin näkee edes Suomessa jotain noin suoran psykopaattista poliitikkoa, joka ei edes taktisesti vetäydy.

  1. Hyvä pointti. Onko linkkejä? Lipposen käytös voisi olla eräänlainen signaali polpolle ja vääryysjärjestelmälle, että Baltzarilla on mahtavia ystäviä. Ehkä Baltzarilla on valtavasti tietoa politiikan kulissien korruptiosta?

 3. Eikös tässä sarjassa Lahko . Kerrota koko kuvio mitä tapahtunut?!
  Uskokoon ken haluaa. Taitaa olla peittely operaatio Poliisilta kun omat herrat mukana. Mutta se hetki tulee ,kun nämä eliitin kätyrit tajuaa kun ovesta pamahtaa muutama tyyppi hakemaan kuulusteluihin. Ja ne eivät olekkaan omia kavereita!

  1. Nämä ylimieliset petturit joutuvat lopulta ankarille tuomioille. Miten ihmiset voivat olla niin sairaita ja itsekkäitä, että huoraavat itseään mille tahansa, pettäen oman verensä ja kansansa? Nämä ihmiset pitää puhdistaa keskuudestamme, tietysti täysin laillisesti.

   1. Juuri tuo on se käsittämättömin asia tämän kaiken mielipuolisuuden keskellä.

    Jos rotunsa pettää mitä jäljelle jää?

    Ei mitään!

 4. Jussi Halla-aho, Riikka Purra ja Matti Putkonen ovat täysin hiljaa kun Laittoman Lehden artikkelit ovat menneet liiankin lähelle totuutta.

  CIA ei muuten pidä epäpätevistä kätyreistä ja agenteista, jotka paljastavat CIA-yhteytensä. Putkonen, Halla-aho ja Purra ovat paljastaneet aivan kaiken.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*