14 thoughts on “Päivän kuva

 1. Rotupetturi Sanna Marin. Samoin suurin osa valkoisista ja suomalaisista naisista, ei kaikki, mutta lähes kaikki.

  1. Onko valkoisissa miehissäkään kehuttavaa? Erioten Perussuomalaisia kannattavissa, joissa on keltakuumeeseen sairastuneita ja tämähän saa heidätkin kääntymään etnonationalismia vastaan. Eihän heitä haittaa, vaikka Suomi otettaisiin täyteen aasialaisia naisia, kunhan eivät ole kamalia muslimeja. Se on yhtä lailla rodullinen itsemurha kuten islamisaatiokin. Ainoa hyvä puoli voisi olla älykkyysosamäärä, jos mietitään aasialaisen (tarkoitan erioten itäaasialaisia) ja valkoisen rodun sekoitusta, mutta pakkomonikulttuurisuuden muodossa se on itsemurha meille valkoisille.

   Voihan sitä piirrettä aasialaisissa arvostaa, että he eivät ainakaan haluaisi koskea mustaan tai arabimieheen pitkällä tikullakaan. Ainakin japanilaisista olen tällaisen käsityksen saanut. Kuvittelisin sellaisen olevan jo siellä paheksuttuakin, eikä Japanissa ole hirveämmin afrikkalaisia maahanmuuttajia saati pakolaisia.

 2. Naisia ei evolutiivisesti ole tarkoitettu ajattelemaan omilla aivoillaan, vaan tekemään kuten miehet sanovat. He eivät ole koskaan historian aikana olleet päättämässä yhteiskunnan asioista ilman miesten vahvaa painetta ja valvontaa. Naiset tulevat kirjaimellisesti hulluiksi jos heidät vain päästetään vapaaksi tekemään mitä haluavat.

  Yksi historian suurimmista virheistä oli antaa äänioikeus ja valtaa naisille. Naiset johtavat yhteiskunnan sekasorron tilaan ja lopulta miesten pitää omalla kustannuksellaan korjata naisten tuhot.

  Mutta arvatkaas pääsevätkö naiset enää päättämään asioista kun miehet maksavat naisten virheet hiellä ja verellä? Eivät todellakaan ja näin se on tarkoitettukin. Juuri tästä syystä miehet myös päättävät, koska naiset ovat usein vähäjärkisiä hulluja ja miehet ovat ne jotka maksavat hiellä ja verellä mitä sitten tapahtuukaan. Naiset ovat vain pelkkiä siivellä liitäjiä.

  Ei naisten pidä itse tehdä mitään erityistä pärjätäkseen. He elävät vain vaistojensa ja miesten mukaan. Miehet sen sijaan joutuvat todistaa olevansa oikeita miehiä ja naiset sitten vain poimivat rusinat pullista.

 3. Valitettavasti lähes kaikki naiset pientä promillea lukuunottamatta ovat epäluotettavia rotupettureita, suvakkeja, kansanmurhaajia ja poliisivaltion kannattajia. Naisten ylivoimaisen enemmistön takia myöskään naisten vähemmistöön ei voida luottaa tärkeissä asioissa.

  Pistäkäähän kunnon naisten pieni vähemmistö nämä fucking mädättäjät, petturit ja sekopäät kuriin kun tekevät asiat huonommaksi myös teille hyvin monella eri tavalla.

  1. ”Pistäkäähän kunnon naisten pieni vähemmistö nämä fucking mädättäjät, petturit ja sekopäät kuriin kun tekevät asiat huonommaksi myös teille hyvin monella eri tavalla.”

   Naisten sekä vammaisten piireissä koen itseni ulkopuoliseksi johtuen rodullisista näkemyksistä ja erioten tuo pride-vastaisuus saa taatusti heidän veren kiehumaan. En kuitenkaan vaikene molemmissa piireissä, vaan aion näyttää esimerkkiä. Ainahan sitä tietysti voisi saada itkupotkuraivarit ja esitellä pelimerkkejään (nainen ja autistinen), koska sehän takaisi minulle vaikkapa kiintiöpaikan politiikkaan. En kyllä koskaan ole harkinnut moista, kunhan vain vitsailen. Aina tympäisee kuinka mediassakin näen minunlaisen tai jonkun vammaisen sateenkaarilipun kanssa. Ne raukat kun luulee sen olevan symboli ihmisarvolle ja -oikeuksille. Minä koitan näyttää näille, että tasavertaisuuden saavuttaminen onnistuu ilman glorifiointia ja jalustalle nostamista.

 4. Odotellaan kun kaikille paljastuu kaikki Helsingin ja valtion yhteistyöhankkeet wef:n kanssa. Rokotepassi käy pikku treenistä tulevaan verrattuna. Ollaan sitten onnellisesti tasa-arvoisia kun kukaan ei omista mitään.

 5. Ja tyhmimmällekin täällä luuhaavalle työttömälle luuserille on varmasti selvinnyt, että Nimetön nimimerkin takana on Marco itse. Äärettömän huvittavaa.

 6. Sveitsin poliisi kapinoi.

  – Swiss Police Threaten to Stop Enforcing COVID-19 Rules

  Hallituksen peli on pelattu silloin, kun poliisi siirtyy kansan puolelle.
  –jälkeen ainoa toivo on armeija. — Ulkomainen!
  – Senpä takia EU:n sisäisellä kurinpitoarmeijalla on kiire.

  Rooman valtakunnan tie on EU:nkin tie.
  – Rooman keisari hallitsi kansaa lähettämällä «kriisinhallinta»joukkoja valtakunnan yhdelta laidalta toiselle.
  – Omat joukot olisivat kieltäytyneet tappamasta samaan heimoon kuuluvia ihmisiä.

 7. Afganistanin sodan lasku lankeaa eurooppalaisille.

  – German Aid Worker Says 3 Million Afghans Will Come to Europe Unless We Give Them Infinity Money

  – Suomeen tilattu jo «omat afgaani-maanpetturit»
  – USA ottaa tuntemansa luotettavat afgaanit töihin armeijaan,
  – roskasakki ja terroristit lähetetään Eurooppaan.

  Miksi Valko-Venäjältä tulee ei toivottuja pakolaisia mutta Välimeren yli toivottuja?
  – Kyse on valtioiden kanssa yhteistoiminnassa työskentelevien salakuljetusliigojen rahan ansainnasta: Valko-Venäjän pakolaisista saatava raha menee väärään taskuun.

  On aivan selvää että isot salakuljetusliigat, Punainen Risti etunenässä, alkavat rahtaamaan pakolaisia Afganistanista.

  Kaikki miehittäjäjoukkoja palvelleet kengänkiillottajista alkaen ovat nyt «oikeutettuja» turvapaikkaan ja ikuiseen eläkkeeseen.

 8. Noille pitäisi tehdä geenitestit. Ei järki riitä muuten selittämään miksi Suomi itsetuhoisesti tekee kaiken perässä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*