6 thoughts on “Turtiaisen VKK-puolueelle tarvittavat 5000 kannatuskorttia alle vuorokaudessa!

  1. Todella upeaa! Ano Turtiainen on tavallisten kunnon suomalaisten mies! Rehellinen, selkärankainen ja todella rohkea, joka ei todellakaan pelkää. Espoon Kotikirkko, Armon Baptistiseurakunta, Vastarintaliike, SKE, Ano Turtiaisen, Ossi Tiihosen, Kristallipuolueen jne. ryhmät ovat kaikki todella upeita ryhmiä. Kyllä tämä tästä! Vastarinta pettureita ja kansanmurhaajia vastaan kasvaa koko ajan.

  2. Luulin että noissa kestää pidempään kun Sinimustillakin on jumiutunut jo pitkään lähes samoihin lukemiin kannatusilmotukset, mutta ilmeisesti VKK:lle on joko suurempi kysyntä tai parempi näkyvyys ja tiedostus.

  3. Kova suoritus ja varsin vakuuttava näyttö ettei koko Suomea olla saatu joukkopsykoosin valtaan.

    Tilanne on (onneksi!) tällä hetkellä erittäin yksinkertainen: Jos hyväksyt (syystä tai toisesta) koronakusetuksen niin olet maanpetturi. Mitään tämän ihmeellisempää mätien yksilöiden selvittäminen ei tällä hetkellä vaadi.

    Tämä tiedoksi erityisesti persuille.

  4. Äänestysnumeroni oli 1327…. VKK:sta tulee vielä voimakas eduskuntapuolue ja tulee hajottamaan Perussuomalaista puoluetta seuraavissa eduskuntavaaleissa.

  5. SKE:n korttikeräys oli aikas vaiherikas ja jälkipolemiikkiakin aihauttanut hanke. No, erona kyllä esim. sekin että silloin ei vielä voinut netin kautta laittaa puolueen perustamis-kannatusilmoitusta. Sehän taisi tulla voimaan tämän vuoden alusta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*