Marco de Wit 13 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Monissa maissa ollaan jo saavutettu suuri rokotekattavuus. Yksi esimerkki on koronahysterian alunperin käynnistänyt (kas kummaa) Israel, jossa ollaan jo lähellä 90% kattavuutta. Nyt siellä ollaan peräti jo kolmannella rokotuskierroksella.

 

Koronatartunnat ovat kuitenkin jatkuneet.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

Miksi?

 

Yksinkertaista: PCR-testejä ei ole kalibroitu alaspäin. Ne pidetään edelleen n. 45 syklissä, jolloin löytyy valtavasti eksosomeja ja muuta solumoskaa terveistäkin ihmisistä. Näin voidaan väittää, että terveilläkin ihmisillä on ”virustartunta”.

 

Jos testit kalibroitaisiin normaaliin 25 sykliin, niin sitten virusten kaltaista solumoskaa löytyisi paljon vähemmän ja VOILÁ, ”tartuntamäärät” romahtaisivat.

 

Miksi näin ei ole tehty? Kaksi syytä:

 

1. Naivius

Monet lääkärit ja testien pyörittäjät ovat niin tyhmiä ja naiveja, etteivät ole tajunneet tätä huijausta. Niinpä he eivät ole alentaneet testien syklimääriä.

 

2. Lääketehtaat

Lääketehtaat ja rokoteuskovaiset haluavat painostaa kaikki ihmiset ottamaan mahdollisimman paljon rokotteita. He haluavat murskata rokotekriittiset demonimoimalla heidät totaalisesti, jotta kaikki alistuisivat ottamaan kymmeniä erilaisia rokotteita.

 

3. Valtaeliitti

Valtaeliitti haluaa koronapassin ja pakkorokotteet, jotta voidaan luoda tehokas poliisivaltio. Näin on myös pystytty keskeyttämään esim. Hong Kongin mielenosoitukset ja pistää seurantaan monet vapausmieliset aktivistit.

 

Valtaeliitillä on kuitenkin yksi ongelma: Mitä pitempään koronasulut jatkuvat, niin sitä pahempi tulee olemaan pankkiromahdus ja talouslama.

 

Onkin mielenkiintoista nähdä mitä valtaeliitti tulee tekemään. Annetaanko maailmantaloudelle parin vuoden jälleenrakentamistauko alentamalla PCR-testien syklejä vai yritetäänkö koronahysteriaa jatkamalla rakentaa poliisivaltio niin tiukaksi, että sillä tukahdutetaan talousromahduksen synnyttämä kansannousu?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Miksi koronahuijaus jatkuu koronarokotteista huolimatta?

 1. Rahaeliitti tulee vain jatkamaan ja kiihdyttämään vainoa ja poliisivaltiota, koska ihmisille ei voida antaa minkäänlaista siimaa. Ihmisistä on vihdoin saatu totaalinen valta ja ihmiset ovat hyväksyneet totaalisen alistumisen, jolloin vallasta ei haluta luopua.

  Totaalinen talousromahdus tulee, jonka takia ihmiset yritetään saada totaaliseen kontrolliin keinolla millä hyvänsä. Ei ole tulossa mitään hengähdystaukoa! Tilanne tulee menemään koko ajan vain pahemmaksi. Kaikkein tärkeintä on toistaa pelkoa ja hysteriaa.

 2. Rokotteet itsessään saattaa myös lamaannuttaa ihmisiä niin että heistä koitetaan tehdä alistuvaisempia ja poikkeustilojen tuomat enstistä kovemmat poliisivaltiorakenteet pitää huolen lopuista.

 3. > Mitä pitempään koronasulut jatkuvat, niin sitä
  > pahempi tulee olemaan pankkiromahdus ja talouslama.

  Itse asiassa romahdus on jo tapahtunut.
  – Meillä jonotetaan tavaraa kuin Neuvostoliitossa.
  – Kukaan ei lainaa valtiolle rahaa.
  – Vain setelipaino pitää kasvulukuja yllä.
  – Valta on siitynyt ulkomaille.
  – Virkamiehet murhaavat kansalaisia rokotepiikeillä säilyttääkseen virkansa.

  Koska talous ei pysty enää elättämään nykyistä väestöä, on valtailluusion säilyttämiseksi keksittävä aina uusia selityksiä siitä kenelle kuuluvat julkiset palvelut, kenellä on oikeus noutaa kaupasta ruokaa, …
  – Kunnallisia palveluja annetaan vain maksaville kansalaisille.
  – Sillä ei ole merkitystä kuka maksaa.
  – Valtio maksaa tapporahan jokaisesta myrkkypiikistä, jolloin piikin ottaminen kelpaa maksuksi hoidosta.
  – Pikin sijasta maksu voidaan suorittaa käteisellä.
  – Rahalla on mahdollista mennä oikealle lääkärille. Yksityiselle.

  Valta perustuu illuusioon vallasta, siis uskoon.
  – Valta on sillä, jolla kansa uskoo sen olevan.
  – Usko ja sen seurauksen oleva oleva uskonto on ihmisen vallan peruste. Kaikissa yhteiskunnissa
  – Kansa vain pitää jotenkin saada uskomaan.
  –  «Luottamusta lisääviä toimia» on vahvistettava.

  Joka ei usko koronaan ja ota rokotetta, kuolee ja joutuu kadotukseen.
  – Hallitus on asetettu maan päälle panemaan tuo kuolema toimeen.

 4. Rokotteet saavat elimistön valmistamaan sen täyteen piikkiproteiinia, miljoonia kertoja enemmän kuin virustartunnassa, ja elimistön tarkoitus on taistella näitä piikkiproteiineja vastaan, etteivät ne pääsisi sisäelimiin. Nyt sitä oikein ruiskutetaan kehoon, eli sitä vaarallista patogeeniä joka sairastuttaa ja tappaa.

  Kun rokotetut sairastuvat, keksittiin tekosyy nimeltä Delta-variantti.
  Koska edes alkuperäistä virusta ei ole vieläkään pystytty eristämään mistään päin maailmaa (julkisuuslain perusteella pyydetty ja valtiot ovat vastanneet ettei sitä ole ja sen takia PCR-testit on kalibroitu flunssaviruksille kuten CDC ja FDA myöntävät) ei ole siis mitään varianttiakaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*