Marco de Wit 13 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suuren suosion saanut Laittoman Lehden vakiokolumnisti Sorvari Porvari tuntee todella hyvin persujen kuviot.

 

Eikä hän epäröi kutsua sabotäärejä sabotääreiksi.

 

Lukija: Riikka Purra Naton operatiivi?

 

 

Nyt Sorvari Porvari on kirjoittanut uuden kirjeen, joka julkaistaan alla. Toimitus on sitä hieman lyhennellyt sekä lisännyt korostuksia ja linkkejä. Linkkien yhteyteen on myös lisätty muutama hakasuluissa oleva kommentti.

 

Sorvari Porvari on yhä enemmän raivoissaan purralaisten juonista, koska persujen huomisessa puoluekokouksessa on kyse valtavasta ja huolellisesti suunnitellusta huijausoperaatiosta!

 

Mukana operaatiossa on myös epäilyttävän monta vapaamuurarien kätyreitä!

 

 

GLOBALISTIEN KESÄTEATTERI SEINÄJOELLA:

QUO VADIS PERSUT?

 

 

Perussuomalaisten puoluekokous-kesäteatteri järjestetään tulevana viikonloppuna Seinäjoella. Kuten on useampaan kertaan todettu, puoluekokousta edeltävä vuosi ja tapahtumat eteenpäin ovat osa huolellisesti suunniteltua operaatiota. On tullut yhteenvedon aika, samalla lienee syytä pohtia tulevaa.

 

Halla-aho kertoi 21.6.2021 luopuvansa puheenjohtajuudesta. Vielä 19.6.2021 Riikka Purran tilannetta luonnehdittiin Helsingin Sanomien haastattelussa (s. A15) seuraavasti:

 

”Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon asema puolueessa on vahva, eikä Purralla ole halua haastaa häntä elokuun puoluiekokouksessa. Hän ei usko, että muillakaan on. Varapuheenjohtajan tehtävään Purra aikoo hakea jatkoa”.

 

Halla-aho oli kertonut lopettamisestaan jo yli vuosi sitten lähipiirilleen, joten Purra valehteli.

 

Halla-aho oli pedannut suojatilleen tietä jo vuodesta 2019, jolloin Purra asetettiin maahanmuuttokysymyksissä olennaisen hallintovaliokunnan johtoon. Purra sai puoluelehdessä enemmän julkisuutta kuin muut jo ennen kansanedustajuuttaan.

 

[Suomen historiassa kukaan ei ole koskaan parissa vuodessa noussut punaviherpuskista kansallismielisen puolueen johtoon.]

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

 

Halla-aho teki tämän useista syistä. Pääsyy lienee, että Purra on täydellinen valeoppositioehdokas. Hän kannattaa EU-liittovaltiota eikä ole valmis olemaan EU-vastainen. Hän on eliitin silmäterä koska on valmis milloin hyvänsä hyväksymään Nato-jäsenyyden ja uudet EU-elvytyspaketit.

 

[Huom! Purra olisi yhdessä Halla-ahon kanssa helposti voinut estää elvytyspaketin läpimenon organisoimalla muutaman viikon jarrutuskeskustelun. Halla-aho sentään suostui jarruttamaan kolme päivää, mutta Purra ei minuuttiakaan.]

 

Persut pettivät jälleen

 

 

Uskooko joku, että pakkoruotsi olisi uhan alla, kun Purra istuu marionettina RKP:n ja kokoomuksen hallituksessa itsekin svekomaanisia tavoitteita edistäen? Isojen pettymysten tie on edessä PS-kannattajilla.

 

[Vielä 2,5 vuotta sitten Purra kannatti pakkoruotsia ja nyt hän kannattaa takaportin pakkoruotsia eli kolmatta pakollista kieltä.]

 

Riikka Purra valehtelee TAAS: “En ole persuissa kannattanut pakkoruotsia.”

 

 

Varapuheenjohtajiston ”ehdokkaat” ovat samanlaisia lume-ehdokkaita kuin Purra itsekin. Veikko Vallinin, Mauri Peltokankaan tai Sebastian Tynkkysen saa aika pienellä rahalla minkä tahansa EU-veivauksen puolustajiksi kokoomuksen johtamassa elitistihallituksessa.

 

Äärihomottava Sebastian Tynkkynen persujen 3. vpj-ehdokkaaksi

 

 

Miksi ja mihin Purraa tarvitaan?

 

Ano Turtiaisen ja Suvi Ahosen luotsaama Valta kuuluu kansalle-puoluehanke osoittaa, että globalistieliitti pelkää todellista oppositiota. Siksi on haluttu kasvattaa käenpoika, joka on psykologisin tempuin onnistuttu ainakin tähän asti samaistamaan Halla-ahoon. Ihmisten tyytymättömyys halutaan kanavoida Purran johtamaan valeoppositioon eikä todelliseen kansallismieliseen oppositioon.

 

EU-kysymyksiä vaivautuneesti kiertelevä ja pääosin maahanmuutosta puhuva Purra on tähän unelmatoimija. Purra halveksuu tiettävästi syvällisesti kansallismielisiä ja asemoi itsensä tosiasiassa johonkin kokoomuksen ja vihreiden välimaastoon.

 

Riikka Purra: Suomenruotsalaisten pakkosivistettävä suomalaiset juntit

 

 

Purran valinta tuo seuraavia vaikutuksia: Puolue jatkaa edelleen pehmentymistään ja lähentyy kokoomusta. Kokoomuksen vaatimukset kasvavat jatkuvasti, sillä maltillistumista tarvitaan lisää, kannatus toki laskee. Purra luotsannee PS:n noin 12-14 %:n puolueeksi, jolloin se on hallituksessa mukava ”suupala” globalisteille.

 

Turun Vapaamuurarien suosikkipoika Ville Tavio noussee oikeusministeriksi, Purra itse nappaa sisäministerin salkun ja tosiasiassa EU-mielinen Jani Mäkelä ehkä liikenneministerin. EU-kriittisyytensä hylännyt Veikko Vallin saattaa kärkkyä työ- ja elinkeinoministerin paikkaa, näin huhutaan. Nato-kiihkoilija Vilhelm Junnila saanee myyräntyöstään myös ison palkinnon eliitiltä. Olisiko jopa ministeriys tai eduskuntaryhmän puheenjohtajuus kiikarissa?

 

Suurin osa PS:n kansanedustajista ei tosin ymmärrä, että he eivät enää 2023 ole hallitusneuvotteluissa mukana, koska ovat pudonneet eduskunnasta. Purran tukeminen vie heiltä puolueen alta ja kokoomus saanee parhaan naurun. Purra luo melko varmasti itselleen avustajakabinetin, joka on EU- ja NATO-mielinen. Tähän sopivat mainiosti sellaiset nimet kuin Natoa ja EU:ta ajava Juhani Huopainen, turkulainen rappari Matti Viren ja moni muukin. Lista on jo valmis.

 

Kesällä 2023 puoluekokouksessa riittää ihmeteltävää. Minne hävisi kokonaan EU-kriittisyys, miksi Suomi hakee Naton jäsenyyttä, miksi maahanmuuttoon tehtiinkin vain kosmeettisia muutoksia ja missä on Purra, vai loikkasiko hän jo kabinetteineen kokoomukseen, jos ja kun kesän 2023 kriisitunnelmissa käydyn puoluekokouksen valinnat eivät osukaan enää Halla-ahon omaan NATO-prinsessaan.

 

 

 

 

Lue lisää:

Ossi Tiihonen voitti taas persujen pj-kisan yhden Twitter-mielipidekyselyn

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Riikka Purra: Vapaamuurarien ja globalistien unelmaehdokas!

  1. Se on varma että persut ajautuu entisestään tuuliajolle kun heillä ei ole enää edes voimakkaan kannatuksen omaavaa johtavaa ajattelijaa puoluejohdossa. Siinä missä Halla-aho on vuodesta toiseen ääniharava ja kentän nostama kulttimainen hahmo niin Purra on vain vieläpä korostetusti puoluejohdon petintöprinsessa eikä tavallisen jaarittelevan kiintiönaisen johdossa nousta enää yhtään mihinkään.

  2. Ei Jussi Halla-aho ole todellisuudessa mikään ajattelija. Ei osaa edes laskea peruskoulutason laskutoimituksia. Hän onkin tässä mielessä suureksi häpeäksi ruotsalaiselle suvulleen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*