Marco de Wit 13 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Huh, huh. Jälleen THL pystyy yllättämään.

 

Ei riitä, että kokeellisia koronarokotuksia annetaan lapsille. Nyt myös vieläkin haavoituvimmille eli raskaana oleville naisille!

 

Mielenkiintoista nähdä suostuuko raskaana oleva vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalokin ottamaan piikin?

 

 

Kuvassa linkki Hesariin

 

 

 

Amerikan yksi tunnetuimmista tohtoreista, Mercola on voimakkaasti varoittanut raskaana olevia naisia ottamasta rokotetta. Niinpä hänet on yritetty kokonaan poistaa netistä. Jopa Google yrittää sensuroida Mercolaa.

 

 

Kuvassa linkki Total Health Matters -sivustoon

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “THL suosittelee myrkkypiikkejä raskaana oleville naisille!

 1. Poliittinen eliitti ja kansalaiset on kaksi täysin toisistaan erillistä ryhmää ja jos Ohisalon tehtäväksi tulee kannustaa raskaana olevia naisia piikille tai kertoa että hänkin on sen ottanut niin kyllähän hän sen tekee. Koskaan emme saa kuitenkaa tietää hänen omia mielipiteitään tai rokotusstustaan, mutta hyvin todennäkösesti missään maassa valtaeliittiin kuuluvat eivät ole mukana näissä kokeissa.

   1. Ohisalon tuleva lapsi tulee olemaan Freddie Krugerin kopio!

    Varokaa suomalaiset Ohisaloa ja hänen hirviölasta!

    Toisaalta synnytettyään hirviölapsensa, niin ehkäpä Ohisalo viimein lopettaa hourimisen ”meidän lapsista” ja keskittyy hoitamaan hirviölasta ja jättää tavallisten suomalaisten kunnon lapset rauhaan!

 2. https://www.laakariliitto.fi/uutiset/ajankohtaista/laakariliitto-12-15-vuotiaiden-rokottaminen-on-erinomainen-asia/

  ”sanoo Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Kati Myllymäki”: ”Täysin tuomittavana kansainvälisenä ilmiönä Lääkäriliitto pitää Suomessakin esiintyvää propagandaa, jolla lapsia ja heidän vanhempiaan yritetään pelotella jakamalla perusteetonta ja tarkoitushakuista väärää tietoa.”

  ”On hyvin vaikea ymmärtää, että lasten terveydestä tehdään propagandasodan ja disinformaation näyttämö. Lääketieteellisen tutkimuksen avulla ihmiskunta on pystynyt voittamaan valtavan määrän sairauksia, ja siihen kannattaa luottaa myös koronapandemiaa kukistettaessa”, Myllymäki sanoo.”

  [email protected] [email protected]

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_L%C3%A4%C3%A4k%C3%A4riliitto

  ”Lääkäriliiton toimialaan kuuluvat muun muassa lääkärikunnan edunvalvonta, terveyspoliittiset kannanotot ja linjanvedot”

  https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/laakariliitto-12-minus-15-vuotiaiden-rokottaminen-on-erinomainen-asia/

  13.8.2021 ”Lääkäriliiton mielestä on erinomaista, että COVID-19-rokotteiden antaminen 12−15-vuotiaille on käynnistynyt rivakasti.”

  https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta

  ”Tilannekatsaus koronaviruksesta”

  https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta#kuolemat

  ”Koronavirustautiin liittyvät kuolemat” ”Kuolleiden mediaani-ikä on 82 vuotta.” ”Kuolleista 54 % on miehiä ja 46 % naisia.” ”Tarkemmat terveystiedot ovat saatavilla 52 % menehtyneistä. Heistä valtaosalla (yli 95 %) oli yksi tai useita pitkäaikaissairauksia.”

  https://tilastokeskus.fi/tietotrendit/blogit/2020/talousromahduksen-tilastointiin-liittyy-epavarmuutta-pysyyko-tilastointi-koronavuoden-tapahtumien-perassa/

  7.10.2020 ”Sairaanhoitopiirit ovat siirtäneet työvoimaa normaalista toiminnasta tehohoito-valmiuden varmistamiseen, eivätkä palkkasummat kerro, kuinka paljon varsinaisia hoitotoimenpiteitä on tehty.”

  https://www.stat.fi/tietotrendit/artikkelit/2020/kuinka-monen-kuoleman-syy-on-influenssa-kertovatko-luvut-kaiken/

  ”Influenssaan Suomessa vuosina 2000-2018 kuolleet”

  ”Influenssaan menehtyy Suomessa erityisesti ikääntyneitä (kuvio 2). Influenssaan 2000-luvulla kuolleista 80 prosenttia oli täyttänyt 75 vuotta.”

  ”Ikääntyneillä on nuorempia ikäluokkia enemmän perus­sairauksia, ja infektio on useammin kohtalokas juuri perus­sairauksia sairastaville. Lapsia (alle 18-vuotiaita) influenssaan 2000-luvulla kuolleista oli vajaa kaksi prosenttia.”

  ”Tilastossa julkaistaan kansain­välisen ohjeen mukaisesti vain yksi kuolemansyy, ns. tilaston perus­kuolemansyy. Maailman terveys­järjestön (WHO) ohjeen mukaan influenssa on tilaston perus­kuolemansyy, jos lääkäri on merkinnyt influenssan kuolin­todistukselle joko perus­kuolemansyyksi tai välittömäksi tai välivaiheen kuoleman­syyksi.”

  ”Influenssa voi olla kuolin­todistuksilla myös myötä­vaikuttavana kuoleman­syynä. Viime vuosiin asti influenssa on kuitenkin harvoin mainittu kuolemaan vaikuttavana myötäsyynä. Vuosina 2000-2016 influenssa esiintyi myötä­vaikuttavana syynä vuosittain vain hieman yli kymmenellä kuolin­todistuksella, kun perus-, välivaiheen- tai välittömänä kuoleman­syynä se mainittiin keskimäärin lähes 60 todistuksella.”

  ”Vuonna 2018 influenssaa esiintyi kuolin­todistuksilla huomattavasti enemmän: myötä­vaikuttavana 264 kertaa ja muina kuoleman­syinä 436 kertaa eli yhteensä 700 kuolin­todistuksella.”

  ”Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) asiantuntijat tekevät omia laskelmia selvittääkseen influenssaan liittyvää kuolleisuutta kokonaisuudessaan. He arvioivat influenssan aiheuttamaa ylikuolleisuutta vertaamalla influenssa­kauden aikaista kuolleisuutta kauden ulkopuoliseen kuolleisuuteen sekä aiempiin influenssa­kausiin.”

  ”ylikuolleisuus voi johtua muistakin tekijöistä kuin influenssasta, esimerkiksi säästä tai muista tartunta­taudeista.”

  ”1936 Suomessa koettiin poikkeuksellisen suuri influenssa­epidemia. Tuolloin tilastoitiin yli 1 700 influenssa­kuolemaa.” ”vanhemmalla väestön­osalla oli sika­influenssaa vastaan aikaisemmista influenssa­infektiosta hankittua vastustus­kykyä.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*