Marco de Wit 14 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

SalomonGarage:

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio tuomittiin viime joulukuussa Helsingin käräjäoikeudessa elinkautiseen vankeuteen vuonna 2003 tapahtuneesta ruotsinturkkilaisen Volkan Ünsalin murhasta. Aarnio ei itse murhannut Ünsalia, mutta oikeus perusteli tuomiota sillä, että Aarnion olisi pitänyt estää murhatyö. Täsmällinen rikosnimike oli “epävarsinainen laiminlyöntirikos”.

Aarnio on valittanut tuomiostaan. Asian käsittely hovioikeudessa alkaa elokuussa 2021. SalomonGarage pääsi haastattelemaan Aarniota Helsingin vankilaan, jossa Aarnio suorittaa tuomiota huumerikoksista.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Jari Aarnio SalomonGaragen haastattelussa

  1. Yksi lukuisista maanpettureista joiden kuuluukin mädäntyä linnassa. Jari Aarnio on vain yksi lukuisista poliiseista jotka kuuluvat linnaan ja pysymään siellä.

    1. Eihän tossa sen tuomiossa ole mitään järkeä. Itse en ainakaan halua suomea jossa tuomitaan elinkautiseen tällä tavoin ihmisiä ja samaan aikaan 8v lapsen raiskaamis ja ilmeisesti tappamis tarkoituksessa Kotkassa pakettiautoon kidnapannut suomenruotsalainen Laurel pääsee 3v tuomiolla ulos. Eli hyvä kun kävi edes vankilassa sisällä

  2. Myös monet virkamiehet voidaan pistää vankilaan jo sillä perusteella, että heidän olisi pitänyt estää tiedossaan ollut valkoisten suomalaisten kansanmurha. Kansanmurha, valtiopetos, ihmiskokeet jne. ovat erittäin vakavia rikoksia myös kun tiedät niiden olevan käynnissä ja et tee asialle mitään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*