Marco de Wit 14 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Valtamedia julkaisi Riikka Purran tulleen valituksi persujen puheenjohtajaksi noin 20 min. ennen kuin äänestystulos julkaistiin!

 

Tämä näkyy ampparit uutissivustolla.

 

 

Kuvassa linkki Amppari-sivustolle

 

 

Tässä hesarin juttu, joka julkaistiin jo klo 12:51 eli 20 minuuttia ennen äänestystuloksen julkaisemista.

 

 

 

Myös Talouselämä julkaisi uutisen 20 minuuttia liian aikaisin, mutta yrittää pimittää sen muuttamalla uutisen julkaisuaikaa.

 

 

Kuvassa linkki Talouselämän sivuille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Hesari ja TE uutisoivat 20 min ETUKÄTEEN Riikka Purran voittaneen persujen pj-vaalit

 1. Valtamedialle oli jo uutisartikkelit valmiiksi kirjoitettuna joissa Riikka Purra julkistettiin etukäteen voittajaksi. Tekivät saman virheen kun Hillary Clintonista oli tehty etukäteen voittaja-artikkelit. Tämä kuvaa hyvin sitä miten rahaeliitti on tehnyt kaikkensa saadakseen Riikka Purran rahaeliitin sätkynukeksi johtamaan teatterimaista valeoppositiota.

 2. Talouselämässä ainakin tuli ennenaikasesti uutinen että Purra valittu, sitten se poistettiin, sitten valinnan jälkeen laitettiin takaisin, sitten taas poistettiin ja korvattiin uudella. Hesari on jättänyt jopa oikean julkasuajankohdan, mutta päivitysaika vain juoksee. Molemmat on julkastu jopa samaan aikaan vaikka ovat kuitenkin eri mediatalojen medioita.

 3. Haha. Talouselämä poisti vahingossa etukäteen julkaisemansa valeuutisen järjestetystä Purra-voitosta! Todella, todella likaista peliä rahaeliitiltä.

 4. Lopetin persujen äänestämisen jo 2 vuotta sitten. Halla-aho oli pettymys ja yhä syvemmälle suohon Persut menee Purralla. Kaikki tuki vaaleissa VKKlle ja sinimustille.

 5. Yli 2000 jäsentä oli paikalla, ja äänestäjiä vain 1302.
  En usko hetkeäkään että yli 700 ihmistä jätti äänestämättä. Miksi edes vaivautua paikalle jos ei aio äänestää!
  Tuloksen julistaminen 20 min. etuajassa kertoo kaiken, voittaja oli etukäteen päätetty riippumatta siitä mikä äänestystulos on. Uusi äänestys heti tai tarkastuslaskenta! Jos kaikissa omissa gallupeissa Tiihonen oli selvä voittaja, tämä tulos ei voi olla totta!

 6. Nyt ainakin tietää etukäteen, että Perussuomalaiset tulevat täysillä tulemaan poliisivaltiota, Natoa, suomalaisten vainoa, EU:ta, pankkitukipaketteja, leikkauksia jne. Tämä ei tule enää kenellekään yllätyksenä ja asiat on päätetty etukäteen pienessä korruptoituneessa piirissä. Puoluesihteeriä eivät kai saaneet, eli eivät saaneet ihan täydellistä värisuoraa.

  1. Mitä tarkoitat. Kuvakaappaukset todistavat, että Hesari julkaisi juttunsa liian aikaisin. Hesari itsekin myöntää päivittäneensä juttua, kuten kuvakaappauksesta ja linkistä pystyy näkemään.

  2. Feikkisivustoja? Mitä helvettiä? Jokainen joka livenä seurasi tilannetta näki kyseiset uutiset ennen tulosten julkaisua. IL liveseurannassa Purran tiedettiin voittavan 90min ennen tuloksia!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*