Marco de Wit 14 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

No niin. Nyt meni liian paksuksi.

 

Siis kirjaimellisesti.

 

 

Jos joku on lihava siitä huolimatta, että yrittää pitää painoaan kurissa, niin siinä ei ole mitään pahaa. Ihmiset eivät ole täydellisiä.

 

On kuitenkin sairasta olla välittämättä painostaan.

 

Ai miksi? No, koska sitten paisuu kuin pullataikina, tulee sairaaksi ja lopulta kuolee.

 

 

Tätä elämän tosiasiaa moni suvakki ei kuitenkaan halua ymmärtää. He haluavat mieluummin elää jossain haavemaailmassa, jossa ei ole luonnon lainalaisuuksia.

 

Kaiken kukkuraksi nämä suvakit VAATIVAT, että heitä edelleen pidetään kauniina ja viehättävinä. He oikeasti haluavat muuttaa estetiikan lakeja. Kyse on kapinasta luontoa vastaan.

 

Luonto kuitenkin aina voittaa. Tämän suvakkienkinkin pitäisi tajuta. Ongelma on heissä eikä muiden estetiikan tajussa. Hyväksynnän hakeminen muilta ”kehopositiivisilta” vain pahentaa asiaa.

 

 

Hulluinta on, että valtamedia on nykyään mukana tässä taistelussa luonnonlakeja vastaan. Näin valtamedia kannustaa vastuuttomuuteen. Hyvänä esimerkkinä Ilta-Sanomien juttu ”Pipsasta”.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Jutussa Pipsa kertoo käyvänsä sotaa ”läskivihaa” vastaan.

 

Enää Pipsa ei luokittele ruokia hyviin ja pahoihin, vaan syö joustavasti. ..

Tee asioita, joista kehosi ja mielesi nauttivat.

 

Kyllä se vaan on pahaa ruokaa, jos vetää naamaan loputtoman ”joustavasti” sipsejä ja mäkkäreitä.

 

Lihot loputtomiin, jos vain teet asioita, joista ”kehosi ja mielesi nauttivat”. Olet jo kovaa vauhtia matkalla superläskiksi.

 

Ikävä kyllä Ilta-Sanomat tekee Pipsasta jonkinlaista ”kehorauhan” lähettilästä. Siis vaikka lihominen on ollut todella dramaattista, kuten näistä kuvista näkyy.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

Todella vastuutonta, että Ilta-Sanomat kannustaa Pipsaa lihoamaan. Kyllä nimittäin kuvista voi paljonkin päätellä Pipsan hyvinvoinnista. Uudemmassa kuvassa Pipsa on sairaalloisen lihava. Kun ikää tulee vielä lisää, niin alkavat valtavat terveysongelmat ja toistuvat sairaalakäynnit.

 

Ilta-Sanomat antaa kuitenkin Pipsan saarnata sairaasta ”kehorauhastaan”.

 

Omaan kehoonsa Pipsa suhtautuu nykyisin neutraalisti.

– Olen tietoisesti lopettanut negatiivisen kehopuheen enkä vahdi sitä, minkä kokoinen olen. Se ei ole oleellista.

Hetkinen Pipsa! Kyllä se vaan on oleellista.

 

Jos vain syöpöttelet, niin lihot entisestään ja tukehdut omaan ihraasi!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Ihraiset ”kehorauhanturvaajat” taistelevat ”läskivihaa” vastaan

 1. Seuraavaksi läskit sitten vaativat muut hyväksymään heidän läskin ja ruman ulkonäön muiden ihmisten kustannuksella, sekä elättämään heidät lopun elämää.

  Pipsakin on ollut aiemmin terveen painoinen. Suvakkien synteihin perustuva elämäntapa kuitenkin voitti ja nyt Pipsa uskottelee itselleen olevansa aivan onnellinen. Moni mieskin halusi varmasti seurustella Pipsan kanssa, mutta sairaalloisen lihavan kanssa ei halua seurustella yksikään mies.

  Mikä oikeus läskillä on heittäytyä muiden elätettäväksi?

 2. Jos laittaa sumuisten vuorten gorillan kuvan, kehopositiivisen puolimatu Fatim Diarran kuvan ja kauniin ja seksikkään vaaleaihoisen Sara Siepin kuvan vierekkäin ja kysyy tavalliselta kansalaiselta, että kuka ei kuulu joukkoon?

  Vastaus on helppo! Tietenkään Seksikäs Sara Sieppi ei kuulu vaarallisten ja kehopositiivisten afrikkalaisten petojen joukkoon!

 3. Naisilla on aina hyvin relativistinen tapa tulkita maailmaa ja sen suhteita ja kaiken lisäksi naiset vielä jälkikäteen valheellisesti muuttavat aikaisempaa maailmankuvaansa ja uskottelevat myös itselleen kuinka he ovat aina halunneet asiaa X tai nyt he ovat läskeinä ja lapsettomina paljon onnellisempia kuin joskus ennen.

  On erittäin tuhoisaa ja vaarallista antaa naisille mitään valtaa. Jokainen näkee nyt mihin se johtaa kun naisille antaa vähänkään valtaa. Yhteiskunnasta tulee hyvin relativistinen, valheellinen ja sairas.

 4. Suomessa tulee olemaan satoja tuhansia miehiä vihaavia, lapsettomia, naimattomia ja vanhoja naisia joista ei ole omalle kansalleen mitään hyötyä. He kuitenkin olettavat että Suomen veronmaksajat kyllä pitävät heistä huolta, jonka takia he eivät hanki miestä ja lapsia. Väärä oletus. Emme tule elättämään vanhoja, miesvihaisia ja lapsettomia feministejä. Naisten kannattaa nopeasti oppia miten maailma toimii. Ei teistä tule kukaan pitämään huolta kun olette omillanne.

 5. Seuraavaksi voisi markkinoida myös alkoholi ja tupakkapositiivisuutta. Kun on jäänyt koukkuun niin miksi yrittää väkisin lopettaa kun voi antaa vain mennä. Polttaa ketjussa ja juoda kaiket päivät!

 6. Myös sinänsä miehissäkin löytyy heitä jotka tuntuvat kuvittelevan läskiyden jotenkin liittyvän ns. miehekkääseen ja ns. jykevään olemukseen tai luulotteluun että läski=voimaa. Ja ihan tahallaankin pyrkivät lihottamaan itseään. Siinä sitten kummastelevat kun polvet ym. tukielimistö ja yleensä terveys saattaa ennen aikojaan reistailla. Toki myös mm. yli-bodattu kroppa vähän riskitekijä sekin, ainakin jos on vaikka ”hormoonihoidon” kera hankittu.

 7. Anoreksia ja kehopositiiviset läskit, siinäpä kaksi ihmistyyppiä, jotka kuvittelee olevansa terveitä. Molempia yhdistää se, että todellisuuden taju on ihan hukassa. Anoreksiaa tosin hoidetaan toisin kuin läskien kehopositiivisuutta. Jos näille molemmille esittäisi normaalipainoisen ihmisen kuvaa kuten vaikkapa Marilyn Monroen, niin anorektikoille hän oli liian lihava ja läskeille liian laiha. Siihen tämä on mennytkin, että normaalipainoisena saa näiltä ääripään edustajilta pilkkaa osakseen.

  Feministit valittaa naisten ulkonäköpaineista, mutta kuitenkin nähdään hyväksyttävänä puhua miesten lyhyydestä vaikkapa v*ttuillen. On ok sanoa, ettei halua alle 170 cm miestä, mutta ei saa olla haluamatta läskiä naista. Kummasta on mahdollista päästä eroon? Läskistä vai lyhyydestä?

 8. Voisiko läskit miehetkin laihduttaa. Hyi helvetti joku sohvalla röhnöttövä kaljamahan kasvattaja. Sellaiset vielä luulee että on oikeus normaalipainoisiin naisiin. Saati sitten parikymppisiin vaikka mies olisikin joku köydä ja statukseton roskaläjä.

  1. Pakko oltava samaa mieltä. Tuntuu suoraan sanoen helvetin ahdistavalta, jos tällainen koittaa lähennellä minua. Silloin sanon suorat sanat, että katsohan itse peiliin, oletko itse adonis. En kiellä, etteikö itsessänikin voisi olla vikoja enkä ole missityyppiä, vaan tällainen persoonallinen rock-henkinen nainen, mutta koitan pysyä normaalipainossa, ja on jo fyysisten vaivojen takia ajateltava itseään. Silloin elämän laatu merkitsee paljon, vaikka selkäkipu seuraa minua koko elämän. Ylipainoisena olisikin pahempi helvetti elää kipujen kanssa, jolloin en todellakaan hurraisi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*