7 thoughts on “Päivän kuva

  1. Täysin totta! Vielä on harvoja todella upeita ihmisiä jotka uskaltavat taistella pettureita, satanisteja ja pahuutta vastaan.

  2. https://rapsodia.fi/suurin-osa-rokotetuista-kuolee-3-vuodessa-3/
    Kanadalainen lääkäri Charles Hoffe kertoo tällä tekstittämällämme videolla 6.7.2021 todella hälyttävistä havainnoista potilaidensa osalta siitä, miten mRNA-rokotteet tukkivat heidän verisuonia niin, että siitä aiheutuu heille keuhkovaltimoiden hypertensio. Lääkäri Hoffe arvioi tästä syystä suurimman osan rokotetuista kuolevan 3 vuoden sisällä. Hän tutki omia potilaitaan D-dimeeritestillä ja havaitsi 62%:lla rokotetuista löytyvän todisteita mikroskooppisista verihyytymistä.

  3. Vihollisemme ovat kymmeniä vuosia olleet tarinoiden ja valheiden kertojia. He jopa kehuvat voittavansa petoksen voimalla. He ovat satoja ja tuhansia vuosia vihanneet valkoisia kristittyjä ja heidän lapsiaan.

    1. Miksi aina pisteet i – kirjainten päällä vaikka muuten kirjoitetaankin tikkukirjaimilla.

  4. Eri kansat ja rodut luovat omanlaisensa kulttuurin ja yhteiskunnan. Vihollisemme ovat ihmisiä jotka valtaan päästyään luovat todella kuvottavaa kulttuuria ja yhteiskunnan.

  5. Suomi on laittomassa tilassa. Älä noudata lakia jota valtio ja kunnat eivät noudata ja jotka kansanmurhaavat, sekä vainoavat sinua. Ei ole mitään voimassaolevaa lakia. On vain olemassa satanisteja ja pahoja ihmisiä jotka ovat pettäneet maansa ja kansansa, vihamielinen etninen eliitti ja nämä kansanmurhaavat ja vainoavat sinua, sinun perhettäsi ja kansaasi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*