6 thoughts on “Päivän video

  1. Sota on ainoa vaihtoehto vapauttaa Suomen valkoinen kansa satanistien orjuudesta ja vainosta. Suomi on laittomassa tilassa, jossa vihamielinen etninen eliitti on ottanut vallan ja vainoaa Suomen valkoista kansaa. Laki ei ole voimassa enää. Suomalaiset ovat lainsuojattomia.

  2. Amerikkalaiset ihmiset nyt ovat muutenkaan viimeisiä joilla on mitään oikeutta tulla sanomaan muille oikeuksista ja vapauksista. Rikollinen loiskansa, joka kuuluu lukkojen taakse kauas euroopasta ja sen kansoista. Tulivat levittämään amerikkalaista syöpäänsä eurooppaan ja sairastuttivat eurooppalaiset amerikkalaisella sairaudellaan, mitä itse kutsuvat amerikkalaiseksi kulttuuriksi ja imperialismiksi. Koronahysterian lisäksi amerikkalaiset, britit ja rikkaat primitiiviset kansat pitää saada ulos Suomesta primitiivisine tapoineen.

    Samoin suomalaiset orjuuttaneet ruotsalaiset ulos Suomesta! Tämä on meidän maamme. Häipykää Suomesta Ruotsiin.

  3. Oksettava edes nähdä sairaiden ja rikollisten amerikkalaisten naamoja, oli sitten kyse koronahysteriasta tai jostain muusta. Tämä sairas loiskansa on viimeinen ryhmä ihmisiä joilla on oikeus sanoa jotain vapauksista ja oikeuksista. Täysin rikollisia valehtelijoita joita kiinnostaa vain omat edut ja omat vapaudet, muut he ovat aina yrittäneet orjuuttaa keinolla millä hyvänsä, siis kirjaimellisesti keinolla millä hyvänsä ja maailman sairaimpien ja rikollisimpien ihmisten kanssa liittoutuneena.

    Amerikkalaiset pitää saada ulos maasta tuhoamasta suomalaisia kun saamme vallan takaisin suomalaisille ja Suomen kansalle. He sairastuttavat suomalaiset sairaalla ja rikollisella ajattelullaan. Voitte itse katsoa mitä tuhoa amerikkalaiset ovat tuoneet eurooppaan ja kaikkialle muualle maailmaan.

  4. Amerikkalaiset tulevat kiittämään eurooppalaisia vapauttajia kun tuomme amerikkalaisen vapauden Yhdysvaltoihin ja teemme amerikkalaisista itsestään vapaita. Meidän pitää vapauttaa amerikkalaiset ja näyttää miten heidän luonnonvarojaan ja työvoimaansa käytetään demokraattisesti eurooppalaisten kansojen hyväksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*