Marco de Wit 14 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persujen puoluekokouksessa tapahtuu kummia.

 

Paikalle tuli yli 2000 jäsentä, mutta äänestystulosten mukaan melkein puolet jätti äänestämättä??

 

Todella erikoista. Ei kovin uskottavalta kuullosta, ellei asialle saada kunnon selitystä.

 

 

Äänestäjiä oli väitetysti vain 1302. Äänet jakaantuivat väitetysti seuraavalla tavalla:

 

Purra 774

Puisto 252

Tiihonen 181

Ilmarinen 7

 

 

 

 

Näiden virallisten tulostenkin mukaan Tiihonen sai paljon enemmän ääniä kuin valtamedia oli ennustanut.

 

Valtaeliitti taatusti pelkäsi Tiihosta niin paljon, että olisi ollut valmis väärentämään vaalien tuloksen. Ehkä juuri tämän takia äänestys järjestettiinkin sähköisesti ja nimenomaan Suomen historian pahamaineisimman takapirun, Matti ”Vapaaherra” Putkosen johtamana.

 

Vaalivilppiin viittaa myös se, että valtamedialla oli tulos tiedossa ennen äänestystuloksen julkaisemista.

 

 

Hesari ja TE uutisoivat 20 min ETUKÄTEEN Riikka Purran voittaneen persujen pj-vaalit

 

 

Mielenkiintoista nähdä mitä mieltä Tiihonen on vaalien rehellisyydestä.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Persujen pj-vaalissa katosi 700 ääntä? Purra 774, Puisto 252, Tiihonen 181

 1. Siis noin 15 000 jäsentä, noin 6000 ehdokasta kuntavaaleissa, noin 2000 jäsentä kokouksessa ja sitten noin 1300 ääntä puheenjohtajaäänestyksessä. Kyllä taas jäsendemokratia kukoistaa!

 2. 2000 ääntä lasketaan – kameralinssin alla – – ehkä kymmenessä minuutissa.

  En yllätä tämä vilpillinen kikkailu ollenkaan.

 3. Ai perkule.. Varmasti oli kaikki Tiihosen ääniä. CIA, KGB, FBI, LSD ja juutalaiset liskoihmiset ovat vapaamuurareiden kanssa tehneet liiton sabotoidakseen vaalit. Ajatella että 99.99% maailman väestöstä on Tiihosen valintaa vastaan. Pakko olla Bill Gatesin vika.

  1. Rauhoitu nyt hyvä ihminen ja lopeta salaliittoteoriden lukeminen, kun ne eivät sovi herkille ihmisille niinkuin tekstistäsi näkee. Kyllähän tämä enemmän vaikuttaa siltä, että vaalit oli etukäteen sovittu kuin siltä, että kaikki meni niin kuin piti jos tapahtumia tarkastelee tarkemmin. Surullista, että Ossi ei saanut enempää ääniä vaikka oli oikealla asialla ja ainut ehdokas joka uskaltaa puhua koronaan liittyvistä asioista ja EU:sta kriittisesti huolimatta miten se leimaa hänet loppuiäksi. Minulle Ossi Tiihosen kaltaiset ihmiset ovat kotimaan ja demokratian puolustajia ja ainoita, jotka voivat saada minkäänlaista muutosta suomessa aikaan. Maailmassa väestöstä 1% omistaa ja hallitsee enemmän kuin 99% ja Bill Gates kuuluu näihin 1% joukkoon. Hän on antanut viime vuonna 750 milj. dollaria koronarokotteiden kehittämiseen ja sanonut julkisesti, että aikoo rokotuttaa joka ikisen ihmisen maapallolla. Hän on WHO:n suurimpia rahoittajia ja THL (jota on myös rahoittanut) toimii tämän alaisuudessa eli käytännössä Ossi on Bill Gatesin agendan vastustaja ja vaarallinen vihollinen, joka pitää eliminoida politiikasta hinnalla millä hyvänsä. Silti ei ole Bill Gatesin vika tämä vaalitulos, mutta kyllä hänellä vaikutusta nähin asioihin enemmän kuin moni ymmärtää.

   1. Uskon kyllä että Ossi sai ne 700 puuttuvaa ääntä. Ja todellakin olisi voittanut kuten ennakkogallupit kertoivat, ellei persut olisi tehnyt törkeää vaalivilppiä. Se on niin törkeä että tulos pitää julistaa laittomaksi! Kukaan ei matkusta paikalle jopa monta sataa kilometriä vaan istumaan, istua voi kotonakin.

 4. ’Jos äänestyksellä on merkitystä, he eivät anna meidän tehdä sitä’ Mark Twain

 5. Sillä kuka äänestää tai ketä äänestää ei ole merkistystä, vaan sillä kuka laskee äänet. – Josif Stalin

 6. En usko hetkeäkään että kukaan olisi vaivautunut paikalle ja jättänyt äänestämättä!!!! Tarkastuslaskenta tai uusi äänestys heti!

  1. Samaa mieltä Nico ym lähtivät Helsingistä jo aamulla aikaisin. Miksikö? No äänestämään tyhjää tietty.

 7. Nyt jokainen joka on äänestänyt Tiihosta, ilmoitus Ossille niin saadaan selville kuinka moni äänesti häntä. Ja jos Ossi oikeasti voitti ja tulos ei vaihdu, niin sitten puolueen jäsenkirjat voi polttaa.

 8. Oliskohan ollut niin ettei jäsenmaksuja maksaneita ollut kuin tuo äänestäneiden määrä? Eihän Hakkarainenkaan saanut äänestää kun oli unohtanut maksaa jäsenmaksunsa

  1. Tuo on yksi teoria, mutta vaikea uskoa, että kolmannes paikalle saapuneista olisi unohtanut maksaa jäsenmaksunsa. Tuskinpa kaikki ovat niin pahoja alkoholisteja.

 9. Niissä kaikissa muissakin oli suunnilleen tuon verran äänestäjiä. Katos kun kaikilla osallistujilla ei ole äänioikeutta ja joku jäsen on voinut ottaa aveciksi ei-jäsenen yms.

   1. Miksi valittaa netissä ilmestyvässä leikkilehdessä, kun ei voi äänestää? Tuntemattomat ovat avohoitopotilaiden tiet.

 10. ”Vaalivilppiin viittaa myös se, että valtamedialla oli tulos tiedossa ennen äänestystuloksen julkaisemista.”

  Ööö.. Mikäli olen ymmärtänyt Jaana Kavonius nimisen lakimiehen juttuja oikein niin suomen kaltaisessa erittäin hyvin toimivassa ”oikeusvaltiossa” valtamedia ei olisi valtamedia jos se jostakin syystä yht´äkkiä enää osaisikkaan hommiaan mm. ilmoittaa seuraajilleen äänestystulokset etukäteen 😂

  Elikkä! Mitä tästä opimme. Taas se nähtiin ettei ”onnistuneeseen” vaalivilppiin mitään kallista ”dominion voting”- systeemiä tarvittu. Koneisto voitti, – taas kerran. Get Over It! 😕

  ”Jos äänestyksellä on merkitystä, he eivät anna meidän tehdä sitä” – Mark Twain
  ”Sillä kuka äänestää tai ketä äänestää ei ole merkistystä, vaan sillä kuka laskee äänet” – Josif Stalin

 11. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon osallistujia oli vuoden 2017 puoluekokouksessa, jollon annettiin 1845 ääntä, hylättyjä 155. Oleellisesti erilainen tuo äänestyprosentti ei voi olla, mikä tarkoittaisi Jyväskylään 3000 osallistujaa – mahtoiko olla?

  https://www.youtube.com/watch?v=vxY9W9oYjB8
  3:27:45

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*