Marco de Wit 14 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Pressituutti Ivan Puopolo on vasta pari päivää ennen persujen puoluekokousta alkanut haastattelemaan puheenjohtajaehdokkaita.

 

Ja kas kummaa.

 

Ensin hän pehmohaastatteli Riikka Purraa ja Sakari Puistoa.

 

Pressituutti Ivan Puopolo pehmohaastattelee Riikka Purraa

 

Sitten puoluekokousta edeltävänä iltana Puopolo haastatteli Ossi Tiihosta.

 

Eli näin Puopolo varmisti, ettei suurin osa puoluekokoukseen menevistä ehdi kuunnella haastattelua!

 

 

Puopololta meni selvästi hermo, kun Tiihonen osasi aina latoa faktat pöytään. Niinpä Puolpolo luopui haastattelemasta ja alkoi väitellä Tiihosen kanssa, jolloin joutui vielä enemmän alakynteen. Todella epäammattimainen haastattelu Puopololta.

 

Kaiken kukkuraksi Puopolo JÄLLEEN kieltäytyi kysymystä tämän hetken kuumimmasta aiheesta eli lasten rokottamisesta kokeellisilla koronarokotteilla!

 

Tosin kävi niin kuin Laiton Lehti ennusti jo pari päivää sitten. Ei Tiihonenkaan asiasta sanonut sanaakaan. Ihan niin kuin ei pj-tentissäkään. No, toivottavasti muistaa aiheen puoluekokouspuheessaan.

 

 

Ivan Puopolo:

Ossi Tiihonen on ehdolla perussuomalaisten seuraavaksi puheenjohtajaksi. Hän itse sanoo, että eroaa selvästi kahdesta kärkiehdokkaasta: Riikka Purrasta ja Sakari Puistosta. Tiihonen ajaa Suomen EU-eroa, vastustaa ”ilmastohörhöilyä” ja haluaa muuttaa eläkejärjestelmää rajusti. Tiihonen myös taistelee ”punavihreää paskamediaa” vastaan ja sanoo, että esimerkiksi Helsingin Sanomat mustamaalaa häntä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Puopolo (vihdoin) haastattelee persujen pj-ehdokasta Ossi Tiihosta

 1. Puopolo pehmohaastatteli Riikka Purraa ja yritti sen sijaan pistää Ossi Tiihosen koville. Keksi jonkin kuvitteellisen skenaarionsa jostain Italiasta ja intti ”Mitä jos kuten Italiassa. Mitä jos olisi käynyt kuin Italiassa. Mitä jos Italiassa. Niin mutta mitä jos kuin Italiassa…”.

  Tiihoseltä erittäin hyvää vastailua. Puopolo on näyttänyt erinomaisesti olevansa rahaeliitin kätyri, joka vain pitää huolen, että ihmiset pysyvät keskusteluikkunan sisäpuolella ja ei aleta keskustelemaan muusta.

 2. Ossi on tehnyt niin paljon töitä näiden koronapiikkien estämiseksi samoin kuin laittomia koronarajoituksia vastaan, että pitäisi jokaisella perussuomalaisella olla tiedossa mikä on hänen kantansa niihin.

  Mm. Itävallassa ja Espanjassa on jo oikeudessa annettu päätös, että koronarajoitukset ovat olleet perustuslain vastaisia, eikä PCR-testien perusteella voi tehdä rajoituksia

  https://rapsodia.fi/reiner-fuellmichin-puhe-lontoossa-24-7-2021/

  Lontoossa järjestettiin 24.7.2021 Worldwide Rally for Freedom -mielenosoitus, jossa maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut saksalainen asianajaja Reiner Fuellmich piti myös puheensa suurelle yleisölle videoyhteyden välityksellä

  Tässä muutamia lainauksia hänen puheesta tältä videolta:

  ”Tästä pandemiasta ei ole olemassa mitään todisteita. Nämä Drostenin valheelliset PCR-testit, jotka antavat vääriä positiivisia tuloksia, ovat toimineet ainoana perustana tälle kansainväliselle kansanterveysuhalle.

  Kaikkien muiden toimenpiteiden: turvavälien,
  sulkutilojen, maskipakkojen jne, tarkoituksena oli vain antaa väestölle, ensinnäkin näkyvä syy uskoa illuusioon paniikista, joka oli todellisuudessa luotu psykologisten operaatioiden avulla. Ja toiseksi, niiden kautta ihmisiä pyritään alistamaan niin, että he suostuisivat lopulta ottamaan nämä niin kutsutut rokotteet.”

  Peukkuja Ossille!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*