Marco de Wit 14 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Riikka Purra on väitetysti saanut 62% puheenjohtajavaalien äänestyksessä. Seuraavana on puoluesihteerin vaalit, joissa nykyisen puoluesihteerin Simo Grönroosin haastaa ennakkosuosikki Arto Luukkanen.

 

Mutta mitä tapahtuu kesken Arto Luukkasen ehdokaspuheen?

 

Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila kieltäytyy kuvaamasta Luukkasen puhetta, vaan sen sijaan kuvaa Purran haastattelua!

 

Tämä on todella törkeää. Äänestyksien aikana on kyllä aikaa tehdä haastatteluja. Ei niitä tehdä keskellä puoluesihteeriehdokkaan puhetta. Ei varsinkaan, kun kyse on ennakkosuosikista!

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Miksi Purra ja Turkkila toimivat näin törkeästi?

 

Ensinnäkin he signaloivat olevansa Grönroosin puolella ja voimakkaasti Luukkasta vastaan.

 

Toiseksi he haluavat antaa Luukkaselle mahdollisimman vähän julkisuutta, jotta hänen olisi vaikeampia haastaa puoluejohtoa sekä nykyisissä että tulevissa puoluevaaleissa.

 

Missään muussa puolueessa ei puoluejohto toimi näin törkeästi!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Riikka Purra sabotoi Arto Luukkasta persujen puoluesihteerin vaaleissa!

  1. CIA:n tukema rahaeliitti on käyttänyt kaikki voimansa saadakseen Riikka Purran tai vähintään Sakari Puiston puheenjohtajaksi, sekä Simo Grönroosin puoluesihteeriksi. Sattumalta kaikilla likaisesti pelaavilla on yhteydet ruotsinkielisiin.

  2. Kyllä on tullut rahaeliitin likainen ja epärehellinen peli täysin selväksi. Mukaan on otettu CIA:n operaattorit ja valtamedia varmistamaan globalistien kätyrien voitot.

  3. Se Luukkaisen puhe näkyi kyllä ihan paikalla olleille PS-puolueen jäsenille, kuten pitikin. Purran puhe näkyi striimin katsojille. Joten mitä väliä kun ne striimin katsojat ei äänestä.

    1. Striimin katsojat voivat äänestää seuraavalla kerralla. Ideana oli selvästi riistää Luukkaselta kaikki näkyvyys ja estää jäseniä kuulemasta hänen erinomaista puhettaan. Tämä olisi voinut olla ratkaisevaa, jos Grönroos olisi täpärästi voittanut Luukkasen. Grönroos ja Luukkanen ovat vuosia taistelleet puoluesihteerin paikasta. Aiemmin Grönroos on täpärästi voittanut ja nimenomaan puoluejohdon tuella eli Putkosen ja Purran likaisten temppujen avulla. Onneksi Grönroos oli niin epäpätevä puoluesihteeri, ettei puoluejohdon tuki auttanut tällä kertaa.

      1. Älä nyt viitisi. Kukaan paikallaolijoista muista enää edes että kuuluu persuihin seuraavalla kerralla. Luukkanen todennäköisesti erotettu puolueesta ja sinä istut linnassa kunnialoukkauksista. Todellakaan ole väliä seuraavia vaaleja ajatellen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*