Marco de Wit 15 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Globalistit onnistuivat jälleen huijaamaan persuja ja valituttaa Riikka Purran puheenjohtajaksi. Valtamediakin tiesi asiasta jo ennen äänestystuloksen julkaisua.

 

Hesari ja TE uutisoivat 20 min ETUKÄTEEN Riikka Purran voittaneen persujen pj-vaalit

 

Monet ovat raivostuneet Purran valinnasta niin paljon, että ovat eronneet.

 

 

Eroaminen on paha virhe!

 

Purra ei nimittäin hallitse puoluetta kokonaan. Hän sai yllättävän vähän ääniä eli vain noin 60%. Valtamedia oli lupaillut murskavoittoa, mutta sellaista ei tullutkaan.

 

Ossi Tiihoselle valtamedia lupaili vain pari prosenttia, mutta hän saikin puheenjohtajakilvassa yli 15 % äänistä. Se on yllättävän hyvä tulos. (Ehkäpä hän sai enemmänkin, mutta ne vietiin häneltä vaalihuijauksella.)

 

 

Tuolla 15% pystyy saamaan itselleen persuista nurkan, jota on helppo laajentaa varsinkin, kun Purra on jäsenistöä jakava viherpersoona.

 

Jos Tiihosella olisi ollut kampanjapäällikkö ja vaalikiertue yhdessä Panttilan, Elomaan ja Giansantin kanssa, niin hän olisi helposti voinut saada 25-30% äänistä.

 

 

Vielä suuremman äänimäärän Tiihonen voi saada sitten kun Purra on johtanut puoluetta vuoden ajan omalla raivotyylillään.

 

Peräti enemmistön Tiihonen voi saada taakseen sitten, kun Purra vie persut hallitukseen leikkaamaan.

 

Varmaa on, että Tiihonen saa enemmistön taakseen heti kun pystyy saamaan etä-äänestykset käyttöön.

 

 

Eli missään nimessä ei kannata luovuttaa, vaan tukea Tiihosen tiimiä persujen sisällä.

 

Jos persut eivät päästä Tiihosen tiimiä ehdokkaiksi eduskuntavaaleissa, niin silloinkaan ei kannata erota, vaan äänestää VKK-puoluetta.

 

 

Eli kaikista ovelin liike on pysyä persujen jäsenenä, MUTTA äänestää VKK-puoluetta JA sitten aina 2 vuoden välein puoluekokouksessa Tiihosta.

 

Älä raivostu Purraan, vaan pysy ovelana. Persujen jäsenenä voit tukea sekä Tiihosta että Turtiaista!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Älkää erotko persuista Riikka Purran valinnan takia!!

 1. Täysin eri mieltä. Nyt helvettiin tuosta porukasta jokainen täyspäinen -mikään ”sisältäpäin vaikuttaminen” ei yksinkertaisesti ole mahdollista koska PUOLUE ON ALUNPERIN SUUNNITELTU KONTROLLOIDUKSI OPPOSITIOKSI ja sitä ohjaavat (((tahot))) pystyvät torppaamaan KAIKKI mahdollisuudet jos rehellinen/rehelliset ihmiset yrittävät vaikuttaa ”puolueen” linjaan.

  Jos, korostan JOS eläisimme aidosti demokraattisessa maassa niin tilanne olisi toinen. Mutta emme elä.

 2. Ossi Tiihonen on oikea selkärankainen, rohkea ja rehellinen suomalainen mies. Pahuus ja petos voittivat toistaiseksi. Vaikka Persut saavatkin vuosien jälkeen jonkin päätöksen oikeudessa, niin Purra on yhdessä Kokoomuksen maanpettureiden kanssa ehtinyt liittää Suomen virallisesti Natoon, mahdollisesti niin, että Ruotsin maanpetturit ilmoittavat ensin liittyvänsä Natoon ja sitten ruotsalaisen pääoman hallitsema Suomi ilmoittaa myös liittyvänsä Natoon rahaeliitin vasallivaltioksi.

 3. Pyh. Kaikista järkevin temppu on erota persuista ja liittyä jäseneksi VKKn. Persut on nyt mennyttä.

 4. Matti Putkonen terrorisoi persuja suojattinsa Riikka Purran taakse, joka raivoaa ja haukkuu persut pystyyn huutamalla ”Etkö tiedä kuka minä olen???!! Olet varmaan joskus kuullut minusta idiootti!!?”.

 5. Yksikään hallitus ei tule leikkaamaan menoja. Rahat vain yksinkertaisesti loppuvat, kun talous romahtaa luottoluokituksen mentyä ja valtionvelan korkojen noustua kestämättömäksi.

  Esimerkiksi sosiaalietuja ei pystytä maksamaan. Tuleekin ikävät oltavat monella tuista riippuvaisilla kun kuitenkaan työmarkkinasääntelyn (ay-kartellin) takia ei voi elantoa (työpaikkaa) saada.

 6. Toivottavasti rohkea Tiihonen selvittää vaalihuijauksen. Muuten persut vaipuu täydelliseen feminismiin!

 7. Tiihosen olisi pitänyt viimeistään tuossa puheenjohtajaehdokas puheessaan puhua vähemmän korona(passi)sta ja enemmän muista asioista, varsinkin taloudesta johon hänellä oli tarjota ”hopealuoti”. Tämän asia Tiihonen möhli aivan itse ilman mitään vaalivilppejä ja salaliittoteorioita ja menetti varmasti monta ääntä paikalla olleiden vielä eri ehdokasvaihtoehtojen välillä empivien välillä. Olitpa sitten perussuomalaisten jäsen tai et, koronauskovainen tai koronadenialisti kaikki ovat varmasti jo korviaan myötä täynnä koronasta, maskeista ja rokotteista höpöttämistä ja jos et puhu muista osa-alueista mitään puheesi menevät kuuroille korville jotka menivät ihmisillä kiinni heti korona-sanan kuultuaan.

  tl;dr: Tiihosen linja koronan suhteen oli kaikilla varmasti jo hyvin tiedossa mutta linjat ja ratkaisut muihin asioihin jäivät epäselviksi varsinkin ihmisille jotka eivät ole seuranneet Tiihosta 24/7 viime kuukausina.

  1. Erittäin hyvä pointti. Tätä on Tiihoselle yritetty korostaa. Ei pidä olla yhden asian ehdokas, koska sellainen ei voi kerätä laajasti ääniä monista eri ryhmistä.

   Kannattaa toki vastustaa koronahysteriaa, mutta lyhyen selkeästi ja painokkaasti vastustamalla varsinkin lasten rokottamista kokeellisilla rokotteilla JA tämän lisäksi houkuttelemalla ääniä sekä EU:n vastustajilta, arvokonservatiiveilta ja hyvällä talouspolitiikalla.

   Aina pitää muistaa neljä rintamaa: Arvorintama, talousrintama, vapausrintama ja itsenäisyysrintama. Tiihonen on kaikissa vahva paitsi arvorintamassa, joka kuitenkin on TÄRKEIN, koska ihmiset toimivat ensisijaisesti arvojensa mukaisesti. No, toivottavasti Tiihonen ottaa opiksi. Tämä oli kutienkin vasta eka yritys.

 8. Jospa Tiihosen kannattajia sädetettiin 5G-säteillä, unohtivat äänestää ja paperit hukassa. Foliohattu olisi suojannut, mutta
  reptiliaanien propaganda on tehnyt foliosta naurunalaisen

 9. Voi olla myös että persut erottavat sekä Tiihosen että leveliläiset, koska voivat kokea heidän olevan vahingoksi puolueelle. Viimeinen pisara saattoi olla Putkoselle ja kokoukselle vastaan pullikoiminen kun Nicoa yritettiin saada ehdokkaaksi ja Tiihosen linja voi myös olla kasvava potentiaalinen uhka sillä se menestyi kuitenkin aika hyvin äänestyksissä haastaen kovaa ja jopa voittaen kansanedustajia kampanja on ollu pientä ja ehdokkaat tuntemattomia.

 10. Optimitilanteessa niin Tiihonen, kuin koko muukin AJATTELUKYKYINEN anti-globalistisesti ja pragmaattisesti asioihin suhtautuva kööri pitäisi onnistua keskittämään. Vähintään vaaliliittoina.

  Aikaisemmissa vaaleissa näitä puolueita on ollut liian paljon ja harvat äänet ovat jakautuneet, kaiken muun suhmuroinnin lisäksi. Nyt olisi selkeästi vain yksi todellinen oppositioääni muodostumassa – VKK, johon siirtymistä myös Tiihosen olisi hyvä harkita. Kumpikaan puolue tuskin paljoa vastaan haraisi.

  Ainakin tässä tapauksessa kaikkien kriittisten Ps-jäsenien tulisi harkita äänekästä ja kuuluvaa puolueen vaihtoa, sillä se ropisee uuden puolueen plakkariin ja parantaa näin ollen puolueen mahdollisuuksia tulevissa vaaleissa. Itse kallistun sille kannalle että juuri nyt heti on se oikea hetki lähteä PS-puolueesta! Vieläpä jos Tiihonen sen päätöksen tekisi ripeästi ensin omalta kohdaltaan…

  Enää ongelmaksi muodostuukin erottaa jyvät akanoista, luopiot aidoista ja rehellisistä, pyytettömät pyrkyreistä. Näiden soluttautujien kanssa on saanut kai taistella vähän jokainen varteenotettava oppositioääntä johtava: Marco, Paavo, Jari ja Antti (rip)… Varmaan muutama muukin. Pitäisi olla melkein oma sisäinen seula, joka jarruttaa merkittäville paikoille nousua turhan innokkailta…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*