Marco de Wit 15 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persujen puoluekokous on edelleen käynnissä. Eilen lauantaina kuitenkin jo valittiin puheenjohtaja hyvin omituisen äänestyksen päätteeksi.

 

Persujen pj-vaalissa katosi 700 ääntä? Purra 774, Puisto 252, Tiihonen 181

 

 

Tämän jälkeen alettiin valita varapuheenjohtajaa.

 

Mutta yhtäkkiä Tiihosen tiimiin kuuluvalta Nico Giansantilta ryöstettiin ehdokkuus!

 

LAITONTA: Nico Giansantia estettiin asettumasta persujen 1. vpj-ehdokkaaksi!

 

Laiton Lehti tulee tarkemmin tutkimaan huijausta, mutta tässä ensin sen aikajana.

 

Ossi Tiihonen ehdottaa Levelin juontajaa, kryptomiljonääri Nico Giansantia 1 varapuheenjohtajaksi.

 

Tämä on hyvin merkittävä asia, koska Tiihonen on juuri vähän aikaa aiemmin saanut yli 15 % kannatuksen puheenjohtajavaaleissa. Todennäköisesti ainakin Tiihosen äänestäjät äänestävät myös Nicoa.

 

 

 

Puoluejohto on etukäteen sopinut, että Nico Giansantin ehdokkuus estetään. He kuitenkin pelkäävät protesteja. Vielä enemmän he kuitenkin pelkäävät, että juoneen mukaan lähtenyt Lulu Ranne ei sitä osaa kunnolla viedä läpi.

 

Niinpä Matti Putkonen röyhkeästi tulee istumaan Halla-ahon ja Riikka Purran väliin. Ideana on yhdessä juonitella sekä myös estää mahdolliset ihmettelyt ja protestit ennen kuin ne ehtivät levitä. Emme nimittäin tiedä ketkä kaikki olivat juonessa mukana.

 

Hilla Halla-aho on pistetty istumaan Jussi Halla-ahon taakse, jotta Putkosen olisi helpompi juonitella sekä Jussi Halla-ahon että Riikka Purran kanssa.

 

 

Levelin toinen juontaja, Milad Deghan kannattaa Nicoa 1 varapuheenjohtajaksi. Näin Nico on nyt virallisesti ehdokkaana.

 

 

Sitten tapahtuu jotain todella yllättävää.

 

 

Lulu Ranne alkaa selittämään, ettei Nicoa hyväksytä ehdokkaaksi. Siis vaikka kukaan ei kiistä hänen olevan jäsen.

 

Ranne selittää, ettei Nico ole maksanut jäsenmaksuaan määräaikaan eli 30.6.2021 mennessä, VAIKKA sillä ei ole mitään merkitystä siihen pääseekö kokoukseen ja saako asettua ehdolle. Jäsenmaksun maksaminen liittyy vain äänioikeuteen. Kaikilla jäsenillä on EHDOTON JA AUTOMAATTINEN oikeus päästä kokoukseen ja asettua siellä ehdolle.

 

 

 

 

 

Lulu Ranne on niin pihalla, ettei tajua vedonneensa väärään kohtaan. Grönroos yhtäkkiä tajuaa asian ja yrittää Ranteelle sitä vinkata, mutta ei kehtaa selittää asiaa kunnolla mikin ollessa auki.

 

Putkonen valssaa yleisön joukosta Ranteen taakse ja alkaa kuiskuttelemaan hänen korvaansa eli selittää juonen uudelleen Ranteelle.

 

 

Uskomatonta, että Putkonen kehtaa käyttäytyä näin röyhkeästi, vaikka hän ei ole kokoustoimihenkilö. Häntä ei ole valittu mihinkään virkaan. Hänellä ei ole oikeutta kävellä kokouksen puheenjohtajan taakse kuiskuttelemaan. Putkonen ei edes kysy lupaa keneltäkään, mutta kukaan ei uskalla pysäyttää häntä.

 

Tämä näyttää jälleen kuka oikein on kokouksen pomo ja sen kuka nämä juonet laatii 50 vuoden kokemuksella. Lulu Ranne on suostunut juoneen, mutta on liian yksinkertainen viedäkseen sen läpi.

 

 

 

 

On epäselvää onko Leena Meri mukana juonessa, mutta hän joka tapauksessa hyötyy siitä suuresti, koska näin on vain kaksi ehdokasta eli Meri ja Jari Ronkainen.

 

Puoluejohto ja Putkonen eivät siis halunneet ottaa sitä riskiä, että 1. vpj-vaalissa oltaisiin menty toiselle kierrokselle.

 

Jos Nico olisi saanut olla ehdokkaana, niin hän olisi voinut saada ainakin Tiihosen tiimin äänet eli 15-25% äänistä. Riski oli, että yhdessä Ronkaisen äänten kanssa oltaisiin voitu mennä toiselle kierrokselle, jotka ovat helposti arvaamattomia. Tämän takia etukäteen laadittiin juoni, jolla Nicolta laittomasti estettiin ehdokkuus.

 

Näin myös mahdollisesti ryövättiin Ronkaiselta 1 varapuheenjohtajan paikka. Nähtävästi Jari Ronkainen ei ole Putkosen suosiossa.

 

 

 

Toinen syy huijausoperaatioon oli se, että Putkonen oli jo ETUKÄTEEN kieltänyt Nicolta ehdokkuuden. Kertoo todella paljon Putkosen vallasta, että laadittiin näin riskaabeli huijaus ihan vain Putkosen määräysvallan ja diktatuurin todistamiseksi.

 

 

 

 

Leena Meri on lakimies, joten hänen on pakko tajuta miten likaisen huijauskuvion Putkonen toteutti.

 

Ihan viaton Meri ei ainakaan ole. Tiettävästi Meri ei edes yrittänyt puolustaa Nicoa silloin kun Putkonen jo pari viikkoa ETUKÄTEEN kielsi Nicon ehdokkuuden.

 

 

Nähtävästi Meri ja Huhtasaari olivat etukäteen tehneet diilin Putkosen, Halla-ahon ja Purran kanssa siitä, että Purrasta tulee pj
ja Merestä 1 vpj.

 

On nimittäin käsittämätöntä mikseivät Meri ja Huhtasaari halunneet haastaa Purraa puheenjohtajuudesta, vaikka olisivat sen varmasti voittaneet.

 

Nähtävästi Putkonen ja Halla-aho olivat päättäneet, että Purrasta tehdään pj. Jostain syystä Meri ja Huhtasaari tähän alistuivat. Ehkä he ja heidän tiimi sai jonkun lupauksen tulevaisuuden pj. ja hallituspaikoista.

 

Diiliin tietysti myös kuuluu, ettei valiteta Putkosen ja Ranteen laittomuuksista.

 

Puolueväki puolestaan on joko niin tyhmää tai tietämätöntä, etteivät huomaa yhtään mitään.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Huijausaikajana: Näin Nico Giansantilta ryöstettiin persujen 1 vpj-ehdokkuus

 1. Kovaa kannatusta ja suosiota nauttiva Peltokangas oli myös täysin myynyt itsensä puoluejohdolle ja hän alistui hakemaan vain jotain mitätöntä 2 vpj:n paikkaa. On selvää että Huhtasaari tai Peltokangas olisi voittanut Purran joten perintöprinsessalle sallittiin vain harmaa sopuehdokas ”vastustajaksi”.

  1. Monet olisivat taatusti voittaneet Purran. Miksi eivät siis uskaltaneet haastaa Purraa? Pelkäsivätkö Putkosen ja Halla-ahon kostoa? Koko peli oli järjestetty niin, ettei olisi montaa ehdokasta ja mentäisi toiselle kierrokselle, koska se olisi näyttänyt kuinka mitätön on Purran kannatus.

   1. Eihän nyt kansanedustajat tee mitään omin päin vaan aina niinkun on yhdessä sovittu. Kyse on kuitekin heidän tulevaisuudesta ja mahdollisista ministeripesteistä.

    1. Hyvä pointti. Sen takia ne on myös hiljaa Putkosen sikailusta. Politiikka on täysin mätää. Niinpä aion itse paljastaa KAIKEN mädännäisyyden. Ei haittaa, jos en ikinä pääse minkään puolueen listoille, koska ainahan voi olla omalla listalla. Haahhhhaaaaa!

  2. Peltokangas on täysin umpimätä teeskentelijä, jonka tarkoitus on esittämällä luoda pieniä kohuja, vetää epätoivoisten ihmisten ääniä ja sitten ratkaisevalla hetkellä pettää Suomen valkoinen kansa. Kuvottavaa roskasakkia.

 2. Persujen feminismi on noussut uudelle tasolle!

  Nyt laillisten miesten vainolla on puolueen johdon hyväksyntä!

 3. Timo Soini haastattelussaan ennen puoluekokousta sanoi sitä ”kesäteatterinäytelmäksi”. Puolueen puheenjohtajiston valintasysteemi on käsittämätön. Mauri Peltokangas tai Sebastian Tynkkynen ei voinut hakea puheenjohtajaksi tai ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi, koska vaaleissa oli oltava ehdokkaat, jotka eivät todellisuudessa kilpailleet Purran ja Meren kanssa, eivätkä Peltokangas ja Tynkkynen voineet hakea samaa varapuheenjohtajan paikkaa. Facebook-sivullaan Sebastian Tynkkynen kertoo ”yllättäin” saaneensa kolmannen varapuheenjohtajan vaalissa 1. kierroksella yli puolet äänistä; hän taitaa olla ainoa asiasta yllättynyt sen jälkeen kun oli tiedossa vastaehdokkaat.

 4. Puoluekokouksessa oli maksettuja naisia ohjaamassa Giansantin kannattajia saunomaan hotellihuoneisiin äänestyksen ajaksi!

 5. Sähköinen järjestelmä epäilytti jopa persujen puoluekokouksessa 14.-15.8.2021, koska sen tulokset olivat epämääräiset. Kuka hallitsi järjestelmää? Oliko tällä taholla agenda manipuloida tulosta? Oliko tällä taholla mahdollisuus manipuloida vaalitulos? Oliko vaalitulos mahdollista uudelleenlaskea?

  Miksi noin 1 300 äänestäjän takia tehtiin sähköinen äänestysjärjestelmä? Eikö 1 300 vaalilippua, kuulakärkikynä, leimauslaite sekä äänestyslaatikko olisi ollut luotettavampi ja uudelleenlaskentakin mahdollista?

  1 300 äänestäjän takia PS teki Seinäjoen kokoukseen sähköisen vaalijärjestelmän, jonka toimivuutta ja rehellisyyttä epäilevät itse persutkin. Ilmeisesti 100 ääntä katosi tai hylättiin eikä kukaan tiedä miten järjestelmä toimi.

  Tämä viimein todistaa ettei sähköistä vaalijärjestelmää kannata ottaa käyttöön, sen luotettavuutta ei voi todentaa. Kuten persujen 1 300 hengen puoluejohtajavaaleissa myös valtakunnanvaaleissa vaalilippu, kuulakärkikynä ja leima ovat varmin ja luotettavin tapa äänestää nyt ja tulevaisuudessa. Uudelleenlaskentakin on mahdollista.

  https://youtube.com/watch?v=M96zqFzAJ08

  1. Nimenomaan!! Aloin jo pelkäämään, että kaikki suomalaiset ovat aivokuolleita. On täysin järjetöntä käyttää sähköistä äänestystä. 1300 vaalilippua on helppo laskea käsin. Se käy hyvin nopeasti, jos on vaikka 10 laskijaa.

 6. Kaikeksi huipuksi vielä Juho Eerola esitti juutalaisen talousrikollisen Halla-aholle tekemän jäähyväiskappaleen!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*