Marco de Wit 15 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Elokapina yrittää jälleen näitä provokaatioitaan.

 

Ja mikä on provosoidessa, kun poliisi ei tee mitään.

 

 

 

Miksi he katkaisivat risteyksen?

 

No, koska kuolema uhkaa minä hetkenä hyvänsä!

 

 

 

Niinpä piti pistää myös tanssiksi.

 

 

 

Onneksi terroristit saivat kirjaimellisesti saavillisen vettä niskaansa.

 

Tosin ei heitä palvovilta poliiseilta, vaan luontoäidiltä.

 

 

Lisäksi kansallismieliset eivät jaksaneet mennä tutkimaan tilannetta, koska persujen puoluekokous vei kaiken ajan.

 

 

Tampereen poliisi lopulta kyllästyi terroristeihin ja kantoi illalla heidät pois.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Polpon paapomat Elokapina-terroristit katkaisivat risteyksen Tampereella

 1. Mielisairaat ovat ottaneet Suomessa vallan. Mielisairaat mutantit uskovat oikeasti, että he kuolevat koska tahansa ja nyt terveet ihmiset pakotetaan elämään mielisairaiden mukaan. Tämä on kuolemankultti, joka tappaa lopulta kaikki sen alle alistetut. Ainoa ratkaisu on sota.

 2. Tulevaisuudessa kun suljettu eheytyskeskus on toiminnassa ja polpo puhdistettu viherhomoista, niin viranomaiset voivat siirtää suvakit bussikyydillä suoraan erittäin ankaraan eheytykseen!

 3. Noita siis päästetään kouluihin rekrytoimaan terroristijärjestöönsä uusia jäseniä ja saarnaamaan siitä kuinka kaikki kuolee jos ei heti muututa joksikin hippikalifaatiksi.

 4. ”Nyt Elokapina uhkaa aloittavansa 29. syyskuuta ”Syyskapinan”, jos Suomen hallitus ei tulevissa budjettineuvotteluissaan taivu sen vaatimuksiin. Tällaiset vaatimukset ja liikkeen toimintatavat muistuttavat järjestäytynyttä rikollisuutta, jopa terrorismia, Kärnä toteaa kirjallisessa kysymyksessään.”

  Kärnä on ainakin Twitterissä levitellyt vastaavaa tekstiä pitkin viikonloppua. On jotenkin kylmäävää, kuinka kansanedustaja leimaa väkivallattomaan kansalaistottelemattomuuteen perustuvaa liikettä terroristeiksi. Nyt Kärnä on sitten tekemässä aiheesta kirjallista kysymystä, ja vaatii hallitukselta toimia Elokapinan toimintaan puuttumiseksi.

  Kärnältä on tainnut jäädä viimeaikainen Elokapina-keskustelu huomaamatta. Näissä Elokapina-kohuissa on useampaan otteeseen haastateltu mm. ihmisoikeusasiantuntijoita, jotka nimenomaan ovaat puolustaneet Elokapinan toimintaa perusoikeuksien näkökulmasta. Käytännössä Kärnä siis vaatii hallitukselta rajoituksia mielenosoitusoikeuteen: yhteen perustavanlaatuisimmista perusoikeuksista.

  Kärnän logiikka on myös mielenkiintoinen, koska hän on tunnetusti mm. Katalonian itsenäisyyspyrkimysten tukija. Hän jopa kutsui katalaanipoliitikko Carles Puigdemontin vierailulle Suomeen, sen jälkeen kun Espanja oli nostanut kapinointisyytteet tätä vastaan. Sinänsä olen Kärnän kanssa samoilla linjoilla Katalonian tilanteesta, mutta on mielenkiintoista, ettei hänen logiikka Katalonian suhteen ei päde Suomeen. Kärnä käyttää Elokapinasta samanlaista kieltä, kuin Espanjan hallitus katalaani-separatisteista.

  Noh, toisaalta tämän miehen suusta ei mikään enää tunnu yllättävän. Nämä Kärnän kommentit ovat kyllä harmillisia, koska tietyllä tavalla haluan jopa tykätä hänestä. Katalonian lisäksi hän on ilmaissut tukensa mm. Skotlannin itsenäisyyspyrkimyksille, sekä Taiwanille. Näistä asioista olen Kärnän kanssa samoilla linjoilla. Ja sitten heitetään ilmoille tällaista sontaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*