Marco de Wit 16 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

Sähköinen järjestelmä epäilytti jopa persujen puoluekokouksessa 14.-15.8.2021, koska sen tulokset olivat epämääräiset. Kuka hallitsi järjestelmää? Oliko tällä taholla agenda manipuloida tulosta? Oliko tällä taholla mahdollisuus manipuloida vaalitulos?

Oliko vaalitulos mahdollista uudelleenlaskea?

Miksi noin 1 300 äänestäjän takia tehtiin sähköinen äänestysjärjestelmä? Eikö 1 300 vaalilippua, kuulakärkikynä, leimauslaite sekä äänestyslaatikko olisi ollut luotettavampi ja uudelleenlaskentakin mahdollista?

1 300 äänestäjän takia PS teki Seinäjoen kokoukseen sähköisen vaalijärjestelmän, jonka toimivuutta ja rehellisyyttä epäilevät itse persutkin. Ilmeisesti 100 ääntä katosi tai hylättiin eikä kukaan tiedä miten järjestelmä toimi.

Tämä viimein todistaa ettei sähköistä vaalijärjestelmää kannata ottaa käyttöön, sen luotettavuutta ei voi todentaa. Kuten persujen 1 300 hengen puoluejohtajavaaleissa myös valtakunnanvaaleissa vaalilippu, kuulakärkikynä ja leima ovat varmin ja luotettavin tapa äänestää nyt ja tulevaisuudessa. Uudelleenlaskentakin on mahdollista.

 

 

Nimenomaan. Kuinka tyhmiä persujen pitää olla, että mukisematta hyväksyvät sähköisen äänestyksen. Tiettävästi kukaan ei kokouksessa edes protestoinut sitä! Kaikki olivat kuin lampaita.

 

1300 lippua on todella helppo laskea käsin!! Jos kestää, niin sitten valitaan vaikka 10 ääntenlaskijaa. Ei siinä todellakaan tarvita mitään korkeampaa matematiikkaa.

 

 

Ei ole mitään järkeä käyttää sähköistä äänestystä. Miksei yksikään nykyinen tai entinen persu ole protestoinut sitä? Miksi kaikki ovat hiljaa?

 

Ovatko kaikki kansallismieliset täysin aivokuolleita, kun eivät ihmettele persujen sähköistä äänestystä? Varsinkin, kun sitä operaatiota johtaa Suomen pahamaineisin poliittinen operaattori Matti Putkonen!

 

 

Todisteet: Persujen Matti “Vapaaherra” Putkonen pomottaa persuja

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Aivokuolleiden valtakunta: Miksi persuilla on sähköinen äänestys???

  1. CIA:n operaattori johtaa persujen äänestyksiä, kaiken lisäksi sähköisiä sellaisia. Mies jolla on äärimmäisen likainen ja limainen tausta ja jonka erikoisalaa on nimenomaan sabotoida ja manipuloida liittoja, yhdistyksiä, puolueita ja poliittisia ryhmiä keinolla millä hyvänsä.

  2. Suomi on kuin Estonia laiva joka kohta uppoaa synkkään yöhön…todella paha kallistuma on ja blackout.

    Laiton lehti raportoi persujen laivasta joka ei vielä uppoa mutta pahalta näyttää, todella pahalta näyttää tässä nyt.

  3. ”Ovatko kaikki kansallismieliset täysin aivokuolleita, kun eivät ihmettele persujen sähköistä äänestystä? Varsinkin, kun sitä operaatiota johtaa Suomen pahamaineisin poliittinen operaattori Matti Putkonen!”

    Persut on puolueena yhtä ristiriitainen kuin kaikki muutkin. Jopa Barcelonan futiskannattajat ovat kriittisempiä kuin persukannattajat. Barcan tulee pelata hyvin ja kauniisti – tyylillä – muuten voitolla ei ole mitään väliä. Persuilla ei ole mitään väliä – vaikka koko maa olisi läpimätä ja kansa polvillaan – kunhan puolue voittaa niin.

    Kansallismielinen toimija ei ole korruptoitunut ja korruptoitavissa. Hän on kiinnostunut Suomesta ei omasta bisneksistä tai talouskasvusta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*