12 thoughts on “Päivän kuva

 1. Suvakkien hymy tulee vielä hyytymään, kun heidät on siirretty suljettuun eheytyskeskukseen ja ravinnoksi tarjotaan vettä ja leipää!

 2. Riisuvat maskin pois ruokaillessa ja pysyvät silti lähellä toisiansa eli ilmeisesti näiden koronatkaan ei tartu ruokaillessa.

  1. Pahaa pelkään että ei välttämättä näy.

   Pahempi tilanne nimittäin on, mikäli tämä piikki oikeasti vie sen lisääntymiskyvyn ihmisiltä. 2-3 vuoden päästä vaan ihmetellään kun kaikkialla länsimaissa syntyvyys on laskenut alle 1. Valtamediassa ei varmaan tuolloinkaan osata vetää yhtäläisyysviivoja ”salaliittoteoreetikon” leiman pelossa ja mieluummin jatketaan narratiivin syöttämistä kansalle…

  2. Onneksi kaikki eivät ole ottaneet sitä piikkiä ja vielä riittää lisääntymiskykyisiä. Silloin vain ”vahvimmat” geenit säilyvät.

 3. Huomatkaa, että poliisi yrittää nyt kaventaa perustuslain takaamaa mielenosoitusoikeutta sakottamalla (Elokapinaa) ilmoitusvelvollisuuden laiminlyönnistä. Jos tuo menee läpi, voi siitä tulla vakava haitta kaikille muillekkin mielenosoittajille.

  https://yle.fi/uutiset/3-12060182

  1. Eloapinoita (ärsyttäviä mutta täysin vaarattomia hönöjä) yritetään käyttää keppihevosena kansallismielisiä vastaan.

   Lisäksi eloapinoiden tehtävänä on huomion kääntäminen epäoleellisiin asioihin ratkaisevalla hetkellä. Viimeisin tempaus ajoittuu ”sattumalta” juuri samaan hetkeen kun persut ”äänestivät” uudesta puheenjohtajasta…

   Mannerheimin tiellä istuskeltiin kun suomessa oli juuri pidetty
   maailmankaikkeuden luotettavimmat vaalit…

   Sattumia ja lisää sattumia…loputtomasti sattumia…

   1. Eloapinoihin testattin jotain laimennettua pippurisumua Helsingin poliisin avustuksella siinä ekassa tientukkimismellakassa. Sitten samaa tehotonta laatua käytettii jenkeissä kongressin valtaus showssa. Suomi vissiin joku beettatestaaja false flag tekniikoille.

    1. Suomi on kaikessa mukana. Koe-eläiminä toimii VALKOINEN KANTAVÄESTÖ -jopa elokapinan harhaanjohdetut nuoret.

     Kansaa hajotetaan kaikin mahdollisin keinoin.

 4. ”Nyt Elokapina uhkaa aloittavansa 29. syyskuuta ”Syyskapinan”, jos Suomen hallitus ei tulevissa budjettineuvotteluissaan taivu sen vaatimuksiin. Tällaiset vaatimukset ja liikkeen toimintatavat muistuttavat järjestäytynyttä rikollisuutta, jopa terrorismia, Kärnä toteaa kirjallisessa kysymyksessään.”

  Kärnä on ainakin Twitterissä levitellyt vastaavaa tekstiä pitkin viikonloppua. On jotenkin kylmäävää, kuinka kansanedustaja leimaa väkivallattomaan kansalaistottelemattomuuteen perustuvaa liikettä terroristeiksi. Nyt Kärnä on sitten tekemässä aiheesta kirjallista kysymystä, ja vaatii hallitukselta toimia Elokapinan toimintaan puuttumiseksi.

  Kärnältä on tainnut jäädä viimeaikainen Elokapina-keskustelu huomaamatta. Näissä Elokapina-kohuissa on useampaan otteeseen haastateltu mm. ihmisoikeusasiantuntijoita, jotka nimenomaan ovaat puolustaneet Elokapinan toimintaa perusoikeuksien näkökulmasta. Käytännössä Kärnä siis vaatii hallitukselta rajoituksia mielenosoitusoikeuteen: yhteen perustavanlaatuisimmista perusoikeuksista.

  Kärnän logiikka on myös mielenkiintoinen, koska hän on tunnetusti mm. Katalonian itsenäisyyspyrkimysten tukija. Hän jopa kutsui katalaanipoliitikko Carles Puigdemontin vierailulle Suomeen, sen jälkeen kun Espanja oli nostanut kapinointisyytteet tätä vastaan. Sinänsä olen Kärnän kanssa samoilla linjoilla Katalonian tilanteesta, mutta on mielenkiintoista, ettei hänen logiikka Katalonian suhteen ei päde Suomeen. Kärnä käyttää Elokapinasta samanlaista kieltä, kuin Espanjan hallitus katalaani-separatisteista.

  Noh, toisaalta tämän miehen suusta ei mikään enää tunnu yllättävän. Nämä Kärnän kommentit ovat kyllä harmillisia, koska tietyllä tavalla haluan jopa tykätä hänestä. Katalonian lisäksi hän on ilmaissut tukensa mm. Skotlannin itsenäisyyspyrkimyksille, sekä Taiwanille. Näistä asioista olen Kärnän kanssa samoilla linjoilla. Ja sitten heitetään ilmoille tällaista sontaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*