Marco de Wit 16 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Moni kansallismielinen hämmästyi, kun huomasi Iltalehden tänään demonisoivan kryptomiljonääri Nico Giansantia, joka persujen viime viikonlopun puoluekokouksessa pj-ehdokas Ossi Tiihosen tukemana asettui 1. varapuheenjohtajaehdokkaaksi.

 

Hämmästys kuitenkin kasvoi entisestään kahdesta syystä. Ensinnäkin valejutun oli kirjoittanut arvostettu ja yleensä suht järkevänä toimittajana pidetty Mika Koskinen.

 

Toiseksi juttu oli täynnä valheita.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Toimittaja Mika Koskinen kirjoittaa:

Iltalehden tietojen mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun Helsingin valtuuston varavaltuutettu Nico Giansanti (ps) ilmaantui kokouspaikalle kahden ”turvamiehen kanssa”, aivan kuten hän oli Leveli-podcastissaan 10.8. sanonut tekevänsä.

– Mä oon ottanut security detailit ja kaikki nyt mukaan viikonloppuna sinne, vittu, persut…siellä on äijät luotiliivien kanssa ja kaikkee, et sieltä voi tulla vaan. Jos haluaa tulla niin tervetuloa, Giansanti lateli. Voit katsoa kyseisen YouTube-videon täältä.

 

 

 

 

No niin. Mitä sitten? Ei Nico tuossa ketään uhannut. Päinvastoin. Hän pelkää, että hänen kimppuunsa käydään, joten hän ottaa turvamiehet mukaan.

Koskinen kuitenkin antaa lukijan ymmärtää, että Nico olisi jotenkin uhkaillut persuja ja häirinnyt kokousta:

 

Iltalehden tietojen mukaan Giansantin ”turvamiehet” olivat todellakin varustautuneet luotiliivein ja heidän pelättiin kantavan astaloita.

Iltalehden tietojen mukaan Giansantin kannattajat herättivät pahennusta ja heidän kerrotaan häirinneen äänestystä.

Paikalle hälytettiin myös poliisi, mutta varsinaisia poliisitoimenpiteitä ei lopulta tarvittu.

Toimittaja Koskinen demonisoi Nicoa kuvottavan epärehellisellä tavalla. Nico on siis vain sanonut ottavansa turvamiehet mukaan, koska pelkää Matti Putkosen tai jonkun muun purralaisen käyvän kimppuun tai muuten häiriköivän Nicoa. Itse puoluekokouksessa Nico käyttäytyi koko ajan asiallisesti, kuten Levelin videoista voi nähdä. Puoluekokouksen järjestäjät eivät ole väittäneet Nicon häiriköineen puoluekokouksessa.

 

Mistään astaloista Nico ei myöskään ollut puhunnut, vaan kyse on Nicon mustamaalaamisesta, jota Koskinen tekee kirjoittamalla:

 

”heidän pelättiin kantavan astaloita

 

 

Siis ”heidän pelättiin”. Kuka pelkäsi? Koskinen kirjoittaa passiivimuodossa, koska ainahan maailmasta löytyy joku joka pelkää jotain. Koskinen tietää itsekin, ettei mitään astaloita ollut. Koskinen kuitenkin jatkaa valheellista demonisointia:

 

”Giansantin kannattajat herättivät pahennusta”

 

 

Vai ”herättivät pahennusta”! Miten niin? Kuka muka herätti pahennusta? Miten? Vai herättivätkö Slim Millin kampaus ja sandaalit pahennusta?? Ja vaikka herättivätkin, niin mitä sitten?

 

Koskinen myös väittää Nicon turvamiesten käyttäytyneen ”aggressiivisesti”. Miten niin? Persukokouksen järjestäjät eivät väitä heidän käyttäneen mitään väkivaltaa tai häirinneen ketään. Myöskään Koskinen ei syytä turvamiehiä yhtään mistään. Siis paitsi määrittelemättömästä ”aggressiivisuudesta”. Olisivatko turvamiehet olleet peräti ruman näköisiä ja siten näyttäneet ”aggressiivisilta”?

 

Moni muuten pitää myös toimittaja Mika Koskista ”kylmän ja aggressiivisen” näköisenä. Tulevaisuudessa Laiton Lehti tuleekin aina viittaamaan Mika Koskiseen ”aggressiivisena toimittajana”, joka ”häiritsee” ihmisiä herättämällä lajaa ”pahennusta”. Ehkäpä ihmiset alkavatkin soittamaan poliisit paikalle aina kun toimittaja Koskinen tulee naapurustoa ”häiritsemään.”

 

Näinhän Koskinen itsekin tekee. Nicon demonisointi ei nimittäin vielä riitä hänelle, vaan lyö pöytään kovimman demonikortin:

 

Paikalle hälytettiin myös poliisi, mutta varsinaisia poliisitoimenpiteitä ei lopulta tarvittu.

 

Siis ”paikalle hälytettiin”. Siis kuka hälytti? Ei ainakaan persukokouksen järjestäjät, koska eihän Nico ollut tehnyt yhtään mitään. Jos järjestäjät olisivat olleet huolissaan, niin he olisivat myös koska tahansa mennä keskustelemaan puoluekokouksessa tunteja olleen Nicon ja turvamiesten kanssa. Sitä he eivät kuitenkaan tehneet, koska mitään vaaraa tai häiriötä ei aiheutettu.

 

No, kuka sitten hälytti poliisit paikalle? Se juuri on Koskisen työ selvittää. Taatusti Koskinen tietää, että soittaja oli joko hysteerikko tai sitten joku Putkosen porukasta. Ideana oli siis turhaan kutsua poliisi paikalle, jotta toimittajat voisivat demonisoida Nicoa. Niinpä Koskinen teki työtä käskettyä.

 

Tämäkään lapsellisen läpinäkyvä demonisointi ei kuitenkin riitä Koskiselle, vaan hän jatkaa valehteluaan:

 

ja heidän kerrotaan häirinneen äänestystä

 

 

Vai ”kerrotaan”. Taas passiivimuoto, koska kyllähän maailmasta joku tarinankertoja aina löytyy. Koskinen ei kuitenkaan kerro kuka on kertonut. Ei nimittäin ainakaan persukokouksen järjestäjät. Nico eikä kukaan muukaan häirinnyt äänestystä, kuten puoluekokousvideoistakin näkyy. Koskinen siis tahallaan levittää valheita. Jos et usko, niin katso itse puoluekokouksen videosta. Nico istuu eturivissä Ossi Tiihosen vieressä.

 

 

 

 

Vai tarkoittaako Koskinen, että Tiihosen tiimiin kuulunut Nico olisi ”häirinnyt äänestystä” asettumalla ehdokkakaaksi 1 varapuheenjohtajan vaaleissa?

 

Tyypillistä. Sen sijaan, että Koskinen ihmettelisi miksi kiistämättömältä jäseneltä riistetään oikeus asettua ehdokkaaksi, niin Koskinen alkaa herjaamaan ja demonisoimaan uhria eli Nicoa!

 

Giansanti tuli siis puoluekokouspaikalle tietoisena siitä, että ehdokkuus ei tulisi toteutumaan. Siitä huolimatta hän yritti lauantaina asettua ehdolle PS:n 1. varapuheenjohtajan vaalissa.

Kokouksessa hänen ehdokkuutensa hylättiin taas sen perussuomalaisten sääntökohdan perusteella, että ehdokkaalla pitää olla maksettuna tämän ja viime vuoden jäsenmaksu.

 

 

Toimittaja Koskinen valehtelee, joskin ovelalla tavalla mainiten ”perussuomalaisten sääntökohdan”. Tietysti jokainen lukija olettaa Koskisen viittaavan persupuolueen sääntöihin. Tosiasiassa Nicon ehdokkuutta EI kuitenkaan evätty persujen sääntöihin vetoamalla, vaan itse kokouksessa vaivihkaa omaksutun KOKOUSMENETTELYSÄÄNTÖÖN vetoamalla!

 

(Kaiken kukkuraksi kyseinen kokousmenettelysääntö oli omaksuttu viittaamalla valmistelulautakunnan esitykseen, jota ei luettu kokouksessa eikä myöskään oltu toimitettu Nicolle. Niinpä Nico ei sitä voinut edes protestoida.)

 

 

Toimittaja Koskisen oli pakko valehdella, koska muuten lukijalla olisi herännyt ydinkysymys: Miten kokousväki voi mitätöidä lain ja puolueen sääntöjen suojaamia jäsenen ehdottomia oikeuksia?

 

Ei voikaan! Persuissa jäsenellä on ehdoton oikeus päästä puoluekokoukseen ja EHDOTON JA AUTOMAATTINEN oikeus asettua ehdolle vaikka hallitukseen eli esim. 1. varapuheenjohtajaksi. Puoluekokous ei voi tätä oikeutta jäseniltä mitätöidä eikä varsinkaan salaa, kuten tässä tapauksessa.

 

Jäsenmaksun maksamisella ei ole tässä asiassa mitään merkitystä, koska sääntöjen mukaan se liittyy äänioikeuteen. Jäsenmaksun myöhässä maksaminen ei voi poistaa jäsenen perusoikeuksia eli oikeutta päästä puoluekokoukseen ja asettua ehdolle hallitukseen.

 

Huijausaikajana: Näin Nico Giansantilta ryöstettiin persujen 1 vpj-ehdokkuus

 

 

Nicolla on täysi oikeus nostaa kanne puoluetta kohtaan. Tämän jälkeen kaikki riippuu siitä millainen tuomari keissiin tulee. Rehellisellä tuomarilla on oikeus lakiin ja persujen sääntöihin vetoamalla mitätöidä vähintään varapuheenjohtajaäänestys ja ehkä koko puoluekokous.

 

Tämän kaiken Koskinen taatusti tajuaa erittäin hyvin, mutta juuri siksi hänet valittiin valtaeliitin pressituutiksi demonisoimaan ja nujertamaan Nico psykologisesti. Koskisen juttu toimii eräänlaisena signaalina kaikille muilla toimittajille: Persujohtoa on autettava tuhoamalla Nico. Yksikään toimittaja ei saa auttaa Nicoa!

 

 

Koskisen törkeä valejuttu paljastaakin hyvin miten suuri pelko on valtaeliitissä. Itse asiassa Koskinen myöntää itsekin olevansa järkyttynyt siitä kuinka moni äänesti Ossi Tiihosta puheenjohtajaksi.

 

Tiihonen yllätti saamalla puheenjohtajavaalissa 181 ääntä eli noin 15 prosenttia kaikista pj-vaalin äänistä.

 

 

Tämä määrä oli niin suuri, että Purra sai (väitetysti) vain n. 60% äänistä. Siis vaikka häntä tuki koko puolue-eliitti ja valtamedia!

 

Lisäksi Tiihosen suuri äänimäärä lähes pakotti viemään pj-vaalin toiselle kierrokselle, jotka ovat aina arvaamattomia. Tietenkään Purran nyrkki, Matti Putkonen ei tätä riskiä hyväksynyt. Niinpä hän jo kuukausia etukäteen aloitti Tiihosen sabotoinnin mm. yrittämällä kieltää monia tämän kannattajia saapumasta puoluekokoukseen ja asettumasta ehdolle.

 

Toimittaja Mika Koskinen tietysti tietää tämän likaisen pelin samoin kuin Putkosen erittäin suuren roolin Suomen viemisessä EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen. Juuri tämän takia Putkonen onkin koskematon ja saa nyt johtaa persuja, vaikka häntä jäsenistö ei ole valinnut yhtään mihinkään.

 

Todisteet: Persujen Matti “Vapaaherra” Putkonen pomottaa persuja

 

 

Niinpä Putkonen saa vapaasti sabotoida Tiihosen tiimiä ja tehdä vaikka kuinka paljon likaisia temppuja, kuten törkeä mediapeli ja varsinkin sähköinen puheenjohtajaäänestys, jossa mystisesti katosi yli 700 ääntä. Näin sitten Putkonen järkkäsi natottaja-leikkaaja Riikka Purran persujen johtoon.

 

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Ideana on pakolla saada Purra persujen johtoon ja sitten viimeistään 2023 muodostaa porvarihallitus, joka vie Suomen entistäkin syvemmälle rahaunioniin, Natoon ja poliisivaltioon, jotta suomalaisiltakin leikkaamalla voidaan pelastaa valtaeliitin jättipankit.

 

Niinpä valtamedia tekee kaikkensa pimittääkseen persujen puoluekokouksen laittomuudet.

 

Ja toimittaja Mika Koskinen teki työtä käskettyä!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Operaatio Purra: Toimittaja Mika Koskinen demonisoi persujen 1. vpj-ehdokas Nico Giansantia

 1. Yleensä jokin Santtu Silvennoinen tekee tämän kaltasta provokaatioita, mutta tollanen perustoimittaja Mika Koskinen ei voi millään tietää noin tarkkaan näitä asioita vaan persuista on koottu ja saneltu hänelle tämmönen juttu julkastavaksi. Se vaatii sitä että jonkun on persujohdossa on oltava Koskisen hyvä kaveri että hän alentuu tekemään ton tason jutun. Persut pohjustaa tällä nyt tulevia leveliläisten ja varmaan myös Tiihosen erottamista kunhan uusi johto on järjestäynyt.

 2. Kokousta manipuloinut ja johtanut Matti Putkonen on mahdollisesti CIA:n operaattori, jonka erikoisosaamiseen on kymmeniä vuosia kuulunut likaiset operaatiot ja mahdollisesti poliittinen terrori. Hän mahdollisesti johtaa persujen sisällä toimivaa väkivaltarinkiä. On täysin ymmärrettävää, että Nicolla on omat turvamiehet mukana. Luotiliivit ovat täysin normaali suojavaruste, eikä niissä ole mitään ihmeellistä.

 3. Lulu Ranne tiedotti juuri ennen Giansantin ehdolle panoa että JUURI TÄNÄÄN HYVÄKSYIMME PUOLUEKOKOUKSEN MENETTELYTAVAT JA TOIMINTASÄÄNNÖT….,
  mm. jäsenmaksuista kahden vuoden osalta.

  On siis huomattava että päätös Giansantin torppauksesta tehtiin päätös vasta lauantai- aamuna! Tämä lause on nähtävillä Suomen Uutiset- Perussuomalaisten videolla Puoluekokous 2021 (lauantai) kohdassa 5:10:20.

 4. Mikalla taitaa olla pitkälle edennyt burnout ja siksi vaikeus tukeutua tehtävissään journalistin etiikkaan. Mytomaniasta ja laiskasta faktantarkistuksesta kun Mika-poikaa ovat syyttäneet myös suvakit, jo vuonna 2007. Eli miesparan tauti taitaa olla krooninen, eikä taustalla näytä olevan erityistä agendaa: https://www.migranttales.net/53631-2/
  Työterveyshuolto voisi olla oikea ovi, kun kerran luisu jatkunut jo yli vuosikymmenen.

 5. Lisäksi kokous oli halveksivasti kirjoittanut taululle väärin Giansantin ehdokkuutta kannattaneen Milad Dehghanin nimen. Lulu Rannekin vielä nimeä takerteli. Tässä näkee puoluejohdon arvostuksen kunnallisvaltuutettua ja pitkäaikaista jäsentään kohtaan.

  Olisiko nimi osattu kirjoittaa oikein jos Slim olisi kannattanut Purraa…?

 6. Jokin haisee ja pahalta haiseekin. Leveli kiitos teille, että paljastitte Persut. Slimille tämä varmasti on paha paikka onhan hän ollut kymmenisen vuotta Persujen jäsenenä 😟

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*