Marco de Wit 16 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ihmetteli heti Purran (väitetyn) persujen puheenjohtajaksi valinnan jälkeen, että mihin katosi 700 ääntä?

 

Persujen pj-vaalissa katosi 700 ääntä? Purra 774, Puisto 252, Tiihonen 181

 

Myös valtamedia eli Etelä-Pohjanmaan suurlehti Pohjalainen-Ilkka ihmetteli samaa asiaa.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kysymys syntyy siitä, että puoluekokouksen puheenjohtaja Lulu Ranne ilmoitti puoluekokousvideon kohdassa 54 minuuttia seuraavaa:

 

2073 jäsentä ilmoittautunut kokonaisuudessaan
1943 ennakkon ilmoittautuneita, heillä on kaikilla puhe- ja äänioikeus
jälki-ilmoittautuneiden määrä ilmoitetaan kokouksen kuluessa

 

Täysin idioottimainen tapa ilmoittaa luvut! (Tai sotkee tahallaan.)

 

Eli 1943 jäsentä on ennakkoilmoittautunut pari viikkoa ennen kokousta. Paikan päällä on ilmoittautunut 130 jäsentä.

 

Ranne ei kuitenkaan kerro kuinka monta jäsentä on PAIKALLA KOKOUSSALISSA!

 

Hän ei myöskään kerro kuinka moni paikan päällä ilmoittautuneista omaa äänioikeuden!

 

 

 

 

Puheenjohtajavaaleissa ääniä annettiin vain 1302. Onko siis noin kolmannes ennakkoilmoittautuneista jättänyt tulematta? Se olisi käsittämättömän suuri määrä. Ennakkoilmoittautujista ehkä 5% tai pahimmillaan (esim. korona) noin 10% voi jäädä saapumatta paikalle, mutta miten kolmannes voi peruuttaa tulonsa??

 

Miksi persut eivät suostu kertomaan kuinka monta jäsentä oli kokoussalissa? Tämä on äärimmäisen epäilyttävää, koska silloin on erittäin helppo leipoa äänestystuloksia varsinkin persuilla käytössä olevan sähköisen äänestysmenetelmän avulla.

 

Aivokuolleiden valtakunta: Miksi persuilla on sähköinen äänestys???

 

Yksi keino selvittää paikalla olleiden *jäsenten* määrä on katsoa videolta kuinka monta ihmistä meni äänestysalueelle. Näyttää kuitenkin siltä, että kaikenlainen kuvaaminen äänestysalueen lähelläkin oli kiellettyä.

 

Videota ei näytä olevan lainkaan edes siitä kuinka monta ihmistä kulki äänestysaluetta kohti. Matti Putkonen toistuvasti varoitti ihmisiä kuvaamasta ja uhkaili ”erittäin ankarilla rangaistuksilla”.

 

 

 

Onneksi meillä on yksi varma tieto: Kokoussali oli nimittäin ääriään myöten täynnä. Matti Putkonen korosti tätä puheessaan toistuvasti.

 

Tiedämme myös, että melko varmasti tuoleja oli varattu kokouslattialle nimenomaan ennakkoilmoittautuneiden määrä eli 1943 plus pari sataa paikalla ilmoittautuvia varten.

 

Eli tuoleja todennäköisesti oli ainakin 2200.

 

Ja ne näyttävät olleen kaikki käytössä!!

 

 

Jos epäilee tuolien määrää, niin sitten on toinen keino: Videot. Pitää vain yrittää löytää mahdollisimman monta kuvakulmaa ja laskea tuolien määrä.

 

 

 

Näyttää siltä, että eturivissä oli noin 70 tuolia. Syvyyssuuntaan puolestaan näyttäisi olleen noin 30 tuolia. Tästä tulisi noin 2100 tuolia. Eli todellakin kokoussalissa näyttäisi olleen juuri se noin 2100 henkeä. Tulonsa olisi peruuttanut ehkä noin 100-200 henkeä eli 5-10%. Toisaalta avecceja ja mediaa on ehkä saman verran eli 100-200 henkeä. Tällöin sali olisi täynnä, mutta näistä jäseniä olisi noin 1900-2000 henkeä, joista 99 prosentilla myös äänioikeus.

 

 

Jotkut ovat kuitenkin väittäneet, että 700 jäsentä eli 30% olisi peruuttanut tulonsa, mutta heidän tuolipaikkansa olisi ottanut 700 paikalle tulleiden jäsenten aveccia/puolisoa. Tämä on kuitenkin äärimmäisen epätodennäköistä. Varmasti ei 30% ole peruuttanut ja vielä varmemmin 700 jäsentä (eli tässä teoriassa puolet paikalla olleista) ei olisi ottanut mukaan puolisoa, joka EI ole jäsen. (Miksi 700 puolisoa lähtisi kokoukseen istumaan moneksi tunniksi, jos he eivät olisi jäseniä? Lisäksi miksi monet olisivat ottaneet avecin mukaan, kun kerran etukäteen epäiltiin tilan puutetta.)

 

 

Peruutus- ja avecciteoria ei ole uskottava eli OIKEASTI paikalla oli noin 2000 äänioikeutettua jäsentä.

 

Kysymys kuuluukin: Miksi kolmannes ei äänestänyt????

 

Kukaan ei ole esittänyt uskottavaa selitystä, koska sellaista ei ole olemassa. Miksi kukaan lähtisi toiselle puolelle Suomea kokoukseen, mutta sitten ei äänestäisi? Ehkä tällaisia ihmisiä on muutamia, mutta tuskin satoja eikä taatusti 700.

 

 

 

Perusongelmana on, että suomalaiset ovat sairaalloisen naiveja. Heitä on äärimmäisen helppo huijata aina uudestaan ja uudestaan. Niinpä huijaaminen ei lopu.

 

Huijaamisen todennäköisyyttä lisää se, että nyt valittiin todennäköinen pääministeri ja tehtiin mahdolliseksi Natoon liittyminen. Kapellimestarina tietysti Matti Putkonen.

 

Matti Putkosen koko ura on koostunut Suomen viemisestä EU:iin, euroon ja Natoon. Hänellä on äärimmäisen likainen menneisyys, josta olisi helppo saada vaikka kuinka paljon kiristysmateriaalia. Niinpä Natolle olisi helppo homma käskeä Putkosta varmistamaan, että natottaja Purra on saatava puheenjohtajaksi, jotta 2023 voidaan luoda porvarihallitus, joka vie Suomen Natoon.

 

Onko Matti “Vapaaherra” Putkonen Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran pomo/handleri?

 

Jos selitystä ei saada 700 puuttuvalle äänelle, niin sitten tämä huijauskuvio on selvä. Huijaukseen viittaa myös kaksi muuta asiaa: Ensinnäkin sähköinen äänestysmenetelmä on täysin järjetön ja toiseksi on järjetöntä kertoa äänestystulos kertomatta paikalla olleiden jäsenten määrää.

 

Mitä muita todisteita tarvitsette?

 

 

Stalin oli oikeassa: Sillä ei ole merkitystä ketkä äänestävät, vaan sillä ketkä laskevat äänet.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 1. Oletkos Marco huomannut, että myös äänet ilmoitettiin väärin eli 1302 ääntä ei ilmoitettu – kai nyt hylätytkin olisi pitänyt edes määrällisesti ilmoittaa? Media ei ihmettele ollenkaan kai.

  Jonkun jäsenen pitäisi viedä koko kokous tutkintaan, mutta taitaa olla liikaa vaadittu, nehän on PS-tyyppejä!

 2. En todellakaan usko sekuntiakaan, että 700 tulee paikalle ja istuu kuin kuollut tatti äänestämättä!
  Melkein joka paikasta tuonne on matkaa tuntikausia, ei sitä huvikseen matkusta. Persujen pitää vaatia uusi äänestys, muuten koko puolue on kuollut. Jos ennakkogallupit ennusti Tiihosen voittoa eli sitä persut halusi, ja nyt vilpillä saatiin Purra, niin kuka enää haluaa kuulua petolliseen puolueeseen, en minä ainakaan.

 3. Älä Marco laske kun et osaa. Mielenosoituksiisikin saat aina kymmenkertaisen määrän ihmisiä todellisuuteen verrattuna.

  1. Olitpa nokkela kaveri! Ihanko itse keksit vai kopioitko hybridikeskuksen antamasta ohjekirjasesta?

   1. Tässä porukassa ei ole kovinkaan vaikeaa olla nokkela, mutta käsky kommentoida tuli suurliskolta CIA:n päämajasta.

 4. Hyvää analyysiä. Hämärältä näyttää. Perusjen uskottavuus murenee valitettavasti. Purra on todennäköisesti Soini 2.0 vaikka se on asioiden ajamisen kannalta huono vaihtoehto kuten olette todenneet.

 5. > Valtamediakin kysyy

  1)
  Asia on helpolla ratkaistu: Hallitukselta tulee uusi valtamedialle suunnattu «koronapaketti» ja valtamedia lopettaa kyselemisen.

  2)
  Nostamalla valtamedian kautta kriittisiä kysymyksiä varovasti julkisuuteen, hallitus parantaa neuvotteluasemaa Perussuomalaisten ottamiseksi hallitukseen.

  On aivan selvää, että Riikka Purra tekee Soinit ja vie puolueen hallitukseen.
  – Pelin politiikka vei myös Keskustan hallitukseen ja puolue romahti.

  Perussuomalaisetkin tulevat romahtamaan, mutta se ottaa aikansa, vuosia, ja silloin aletaankin puhumaan Valta Kuuluu Kansalle -puolueen hallitusmahdollisuuksista.
  – Valta ei ole sillä, joka istuu hallituksessa vaan sillä, joka päättää hallitukseen ottamisesta tai jättämisestä.

  Poliittinen valta oli kansalla silloin, kun se päätti ketkä nousevat eduskuntaan, mutta
  – nykyään vaalien tuloksen päättävät ääntenlaskukoneen omistajat
  – ja niinpä valtakin on heillä.

 6. En usko vaalivilppiin. Ossi Tiihoselle ei vaan ollut kannatusta ja osa ei halunnut äänestää ja osa ei ole maksanut maksujaan ajallaan. Persut on niin pilalla tämän Purran kanssa. Voi voi Halla-aho mitä menit tekemään. VKK vaaleissa.

  1. Etkö osaa lukea:
   ”2073 jäsentä ilmoittautunut kokonaisuudessaan
   1943 ennakkon ilmoittautuneita, heillä on kaikilla puhe- ja äänioikeus”

   Patrioottipuolueesta tulee globalistipuolue Purran johdolla. Jäsenet hylkäävät petturipuolueen. Diipparit osti kyllä Halla-ahonkin.

 7. Purra on lähihistorian lyhytikäisin istuva puheenjohtaja Ruusut ei ehtineet kuihtua maljakossa kun
  piti jo tyhjentää pöytä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*