Marco de Wit 17 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittomalla Lehdellä on ongelma: Sen toimittajakunnassa ei ole yhtään persua.

 

Niinpä toimitus on vain persuilta tulleiden vinkkien varassa.

 

Tämän takia Laittoman Lehden toimitus EI tiennyt edes sitä, että persuilla on puoluekokouksissaan sähköinen äänestys.

 

Toimitus ei myöskään tiennyt, että tämä sähköinen äänestys on ollut jo vuodesta 2013!

 

 

Valtamedia on viime vuosina ollut asiasta hiirenhiljaa, mutta vielä 2017 asiasta mainittiin.

 

 

Kuvassa linkki Satakunnan Kansan juttuun

 

 

HETKINEN!

 

Miksi sähköinen äänestys otettiin persuissa käyttöön nimenomaan vuonna 2013?

 

Simppeliä: 2011 eduskuntavaalien jytkyn jälkeen persut oli yksi suurimmista eduskuntapuolueista. Mielipidetiedustelujen mukaan se oli jopa Suomen suosituin puolue. Valtaeliitti halusi sähköisellä äänestyksellä varmistaa, ettei kukaan aitokansallismielinen vaan voisi nousta suuren puolueen johtoon.

 

Persut ovat nimittäin AINOA Suomen suurpuolue, jossa jokainen jäsen saa tulla puoluekokoukseen äänestämään puheenjohtajasta. Kaikissa muissa puolueissa suora jäsendemokratia on estetty monilla kikoilla, jotta puolueen johto ja linja ei voisi nopeasti muuttua. Kaikissa muissa puolueissa valtaeliitti pystyy helposti varmistamaan etukäteen, ettei aidosti vapautta ja kansallismielisyyttä kannattava porukka pysty nousemaan puolueen johtoon.

 

Niinpä 2007 vaaleissa keskisuureksi puolueeksi tullut persutkin piti kesyttää. Jäsenistö EI kuitenkaan hyväksynyt suoran puoluedemokratian romuttamista. Niinpä Suomen yhdessä Lipposen kanssa EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen vienyt Matti Putkonen päätti 2010 loikata demareista persuihin Soinin oikeaksi kädeksi.

 

Heti 2011 persujen vaalivoiton jälkeen Putkoselle tuli kiire saada jäsenistö haltuun sekä poliittisella kenttäterrorilla/kiusaamisella että ottamalla puoluekokouksissa käyttöön täysin älytön sähköinen äänestys. Näin pystyttiin varmistamaan, etteivät aitokansallismieliset pysty ottamaan haltuun Suomen suurinta puoluetta.

 

 

Mutta miettikääpäs tätä: Miksei YKSIKÄÄN nykyinen tai ex-persu ole 2013, 2015, 2017, 2019 tai edes 2021 vaatinut poistamaan sähköistä äänestystä ja korvaamaan sitä normaalilla lippuäänestyksellä?

 

 

Missään muussa puolueessa ei tulisi kuuloonkaan järjestää PUOLUEKOKOUKSESSA sitovaa sähköistä äänestystä, jossa annettuja ääniä EI PYSTY jälkikäteen tarkistuslaskemaan.

 

Persujen mainoslauseena on: ”Sitä saa mitä tilaa”. Joopa joo. Tilailla siis saa, muttei saa tietää menikö se tilaus edes perille! Taitavat mennä suoraan roskiin, jos uhkaavat puoluejohtoa.

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Miksi KAIKKI vähänkään merkittävät nykyiset ja entiset persut ovat mukisematta hyväksyneet täysin älyttömän sähköisen äänestysjärjestelmän?

 

Vai onko Laiton Lehti väärässä? Todistakaa se! Lähettäkää somepostauksia tai blogikirjoituksia, joissa joku persu vastustaa heidän sähköistä äänestysjärjestelmää. Laiton Lehti listaa jokaisen tähän alle:

 

LISÄYS:

 

12.8.2021 Lauri Pajunen 

Tämä löytyi googlella. Kyse on täysin tuntemattomasta persusta, joka kaiken kukkuraksi vaikuttaa puolisuvakilta, MUTTA ainakin hän vastustaa sähköistä äänestysjärjestelmää.

 

Luettuani kokouskutsusta kuinka henkilöäänestykset tullaan käymään ”sähköisellä järjestelmällä”, mieleeni nousi välittömästi brittiläisen kansalaisvaikuttaja Tom Scottin videot, joissa tämä purki osiin kaikki ne syyt. miksi sähköinen äänestäminen on erittäinerittäin huono idea.

Lyhyesti, sähköinen äänestys on täysin mahdollista kaapata ulkopuolelta, eikä siihen tarvita kuin yksi halukas teknovelho. Paperivaalissa tarvitaan enemmän petoskumppaneita ja petoksen paljastumiseen riittää se, että vain yksi henkilö vuotaa.

Paperisessa äänestyksessä lopputulos on mahdollista tarkistuslaskea uudelleen ja uudelleen ja sen voisi teoriassa tehdä vaikka jokainen paikallaoleva rivipersu. Sähköäänestyksessä jäsenistön pitää luottaa siihen, että kone sylkee ulos todellisen tuloksen, eikä haluttua tulosta. …

Ylläoleviin syihin vedoten tulen esittämään puoluekokouksen aluksi muutosta työjärjestykseen. Vaadin, että henkilövaalit käydään perinteisesti suljettuna lippuäänestyksenä, jotta jäsenistö voi varmistua siitä, että puolueen johtopaikoille valitaan henkilöt reilusti ja suomalaista demokratiaa kunnioittaen.

Sähköisessä äänestyksessä vilpin ja tuloksen merirosvouksen mahdollisuus on aivan liian suuri.

 

Pajusella meni nähtävästi pupu pöksyyn, koska hän ei tiettävästi mitenkään protestoinut sähköistä äänestystä itse puoluekokouksessa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 1. Jonkun porukan piti ilmeisesti esittää lippuäänestystä, mutta he jotenkin oudosti myöhästy paikalta. Toisaalta miksei puoluejohto sitten väärentänyt tulosta Grönroosin hyväksi sillä Purra olisi varmasti halunnut hänet mielummin aisaparikseen kuin Luukkasen. Jopa valtamediassa mietittiin kuinka Luukkanen ja Purra mahtaa keskenään tulla toimeen.

  1. Väärentäminen tehdään yleensä vain silloin, kun marginaalit ovat pieniä eli varsinkin, jotta voidaan estää toinen äänestyskierros. Grönroosia kannatti vain kolmannes JA Luukkanen tunsi lähes jokaisen kannattajansa. Häneltä olisi ollut paljon vaikeampi ryövätä ääniä kuin Ossi Tiihoselta, joka tuli puolueeseen vasta pari vuotta sitten eikä tunne puolueen väkeä samalla tavalla kuin Luukkanen.

   Tietysti Tiihosen kannattaisi yrittää löytää kaikki äänestäjänsä. Voi hyvinkin olla, että niitä on tuplamäärä eli esim. 350 kappaletta. Kaikkien äänestäjien löytäminen olisi kuitenkin vaikeaa, koska monet eivät uskalla paljastaa kannattavansa Tiihosta, koska sitten puoluejohto kostaa.

   Lisäksi vaikka 300 ilmoittaisi äänestäneensä Tiihosta, niin se ei todistaisi mitään, koska Putkonen väittäisi sadan henkilön valehtelevan.

   Koska lippuääniä ei ole olemassa, niin äänestäjät eivät voi todistaa väitettään etsimällä oman äänensä. Numerokäsialatkin ovat nimittäin ainutlaatuisia, koska kaikilla on oma tapansa kirjoittaa numero.

   Eli nähtävästi Purralle oli pakko jostain löytyy lisää ääniä, jotta ei oltaisi menty toiselle äänestyskierrokselle. Ensimmäisenä on varmaan tullut mieleen ottaa ne SEKÄ Puistolta että Tiihoselta. Sitten joku tajusi, että ovelampaa on tuhota puolet Puiston ja Tiihosen äänistä JA väittää, etteivät heidän äänestäjät osanneet äänestää eli käyttää äänestyskonetta.

 2. Minullekin tuli mieleen tuo sama ajatus: onko Matti Putkonen Persuihin lähetetty agentti siltä varalta, että puolue joskus nousee valtaan.

  Sama pätee myös Riikka Purraan. Ruotsalaiset eivät noin vain luovu vallasta. Riikka Purralle luvattiin paremmat henkilökohtaiset edut, jos hän lähtee «vaikuttajaksi» Persuihin.

  No. Nyt lopultakin puolue on saatu «hallituskelpoiseksi». Pyrkyreille ja maansa myyjille löytyy hyväpalkkaisia virkoja ja petollisimmille myös lämmitetty Audin takapenkki.

  Kaikki hallituksen ulkopuolelle jäävät puolueet ovat fasisteja, terroristeja, vihapuhujia ja muuta roskasakkia, jolta estetään osallistuminen vaaleihin. Malli Ruotsi.

  Seuraavat valtakunnalliset vaalit käydään sähköisenä.

  1. Suomenruotsalaiset tulee aina olemaan suomalaisten maan sisäinen vihollinen sillä he nauttivat suomenkielisten sortamisesta ja halveksivat suomalaisia. Vaikka sodassa valkoiset pelastivatkin Suomen punaterroristien kynsistä heidän piirinsä koostuivat pitkälti juuri tästä suomenruotsalaisesta ylimystöstä ja monarkisteista, jotka koitti tehdä Suomesta Saksan suurruhtinaskunnan.

   1. ”Suomenruotsalaiset tulee aina olemaan suomalaisten maan sisäinen vihollinen sillä he nauttivat suomenkielisten sortamisesta ja halveksivat suomalaisia.”

    Ei ole totta – nomenklatura on eri asia kuin väestö.

    1. Kyllä siihen kuuluu väestökin varsinkin silloin kun eletään Manner-Suomessa eikä haluta puhua suomea ollenkaan ja tuetaan suomalaisvihamielistä RKP:tä. Se kertoo suomalaisten ja suomenkielisten syvästä halveksunnasta ja sortomentaliteetista. Muuttaisivat silloin edes Ruotsiin tai Ahvenanmaalle, jossa heillä on oma autonomiansa.

     1. Kuuluu varmasti, pieni osa. Moni suomenruotsalainen kannatti ennen persuja, mutta kun persut pettivät menivät ne muualle. Aika moni ruotsinkielinen kannattaa myöskin kokoomusta.

      Ruotsinkieliset pojhjanmaalla osaavat huonosti tai ei ollenkaan suomea, monella muulla paikkakunnalla väitettyä sortoa ei ole ollenkaan.

     2. Suuri sortomentaliteetti oli aikanaan fennomania, jota johtivat ruotsinkieliset. Esim Venäjän aikana rakennettiin Helsinki, ja silloin alettiin tehdä ruotsinkielisistä vähemistöä heidän omalla kotikulmilla.

    2. Ja de facto persut on suurempi vihollinen suomelle kuin rkp – parlamentaarisesti – se on suurempi puolue ja kaikki puolueet toteuttavat eliitin agendaa. Persut myöskin hämää ja harhauttaa omia jäesniä kansallismielisiksi vaikka eduskunnassa on yksipuoluejärjestelmä

 3. Toisaalta kun haittaisänmaallisten persujen on hyvin vaikea vaikuttaa Laittomaan Lehteen edes väkivallan keinoin, mahdollisesti CIA-operaattori Matti Putkosen johtamana, lehdestä löytyy paljon tietoa mitä ei löydy mistään muualta.

  Onneksi persuille on nyt kuitenkin ilmestynyt upea aitokansallismielinen johtaja, Ossi Tiihonen. Samoin Ano Turtiainen ja muut ovat alkaneet toimimaan. Nämä ovatkin sitten todella rohkeita miehiä!

 4. Mafia-Putkosella on limaiset näppinsä pelissä! Toki todellisuudessa kyseessä oli CIA:n operaatio!

  Mafia-Putkonen on täysin esinahattomien vallassa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*