4 thoughts on “Päivän kuva

 1. Kirjassa ‘L’Avenir De La Vie’, ‘The Future of Life’, Michel Salomon haastatteli vuonna 1981 20 tunnettua tiedemiestä, muiden muassa 6:tta nobelistia.

  – «The stupid will believe it and ask to be treated» Pandemic to DePopulate 1981

  Ehkä kyse on tästä kirjasta:
  – Future life by Salomon, Michel
  – Kirjan kommentoija sanoo: – Gordon K – July 29, 2021 – Subject: Etsin Jacques Attalin sitaattia – luin Attalin luvun etsiäkseni hänen sitaattiaan siitä miten sairautta ja myrkkyrokotetta käytettäisiin väestön vähentämiseen, mutta tässä käännöksessä siitä ei ole mainintaa. Ehkä minun täytyy löytää alkuperäinen ranskankielinen versio. – Sivuhuomautuksena on mielenkiintoista nähdä, miten väärässä nämä asiantuntijat olivat seuraavien 40 vuoden aikana.

  Ranskan presidentin François Mitterrand’in neuvonantaja Jacques Attali lausui muun muassa:

  – Tulevaisuudessa kyse on vain keinon löytämisestä väkiluvun vähentämiseksi.

  1) Ensin aloitamme vanhoista, sillä yli 60 – 65-vuotiaana ihminen kuluttaa enemmän kuin on tuotannossa mukana ja tulee yhteiskunnalle kalliiksi.

  2) Seuraavana ovat vuorissa heikot ja

  3) sitten hyödyttömät, jotka eivät tee mitään yhteiskunnan hyväksi. Heitä tulee jatkuvasti olemaan enemmän ja enemmän,

  4) ja lopuksi ovat vuorossa älyltään tyhmät.

  – Näihin ryhmiin suunnattu eutanasia tulee olemaan keskeinen väline kaikissa tulevaisuuden yhteiskunnissa. Emme tietenkään voi teloittaa ihmisiä tai perustaa tuhoamisleirejä. Pääsemme heistä eroon uskottelemalla, että kaikki on heidän omaksi parhaakseen. Liian suuri ja suurimmaksi osaksi hyödytön väestö on taloudellisesti mahdoton pitää yllä.

  – Yhteiskunnallisesti on myös paljon parempi, että ihmiskunta loppuu äkillisesti kuin heikkenee vähitellen. Ei voi tehdä älykkyystestejä miljoonille ja miljoonille ihmisille. Voitte vain kuvitella seuraukset!

  – Löydämme kyllä syyt tai sitten itse aiheutamme ne.

  – Pandemian, joka kohdistuu tiettyihin ihmisiin olipa talouskriisi tai ei, viruksen, joka vaikuttaa vanhoihin tai suurikokoisiin. Sillä ei ole väliä mihin ryhmään pandemia kohdistuu, koska heikot sortuvat siihen, pelokkaat ja tyhmät uskovat kaiken ja pyytävät päästä hoitoon.

  – Olemme etukäteen huolehtineet siitä, että oikeanlainen hoito on suunniteltu, hoito, joka on ratkaisu.

  – Idiootit, älyltään heikot tekevät valintansa itse: he menevät teurastamolle omin päin.

  Kirja: «Elämän tulevaisuus» – Jacques Attali, 1981, Michel Salomonin Haastattelu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*