6 thoughts on “Peuritz kysyi lapsilta kokeellisista koronarokotteista

 1. Tarvitaan vanhemmilta sitoutumista lastensa puolesta koronarokote tyranniaa vastaan.

  Veriside velvoittaa vanhempia rankaisemaan kovalla kädellä vastuullisia jos lapsi vammautuu tai kuolee koronapiikistä.

   1. Kyllä velvoittaa!

    Jos nimittäin on rahtuakaan miestä tai naista puolustaa omaa lasta tätä järjestelmällistä murha orgiaa vastaan. Ei se mitään auta kun maito on kaatunut että menee itkemään globalistien juorulehtiin omaa saamattomuuttaan.

    1. Ei velvoita. Mikäli lapsesi on fiksumpi kuin sinä ja ottaa yli 12-vuotiaana rokotuksen omasta päätöksestään, niin aiotko hakata lapsesi siitä hyvästä, vai onko syy sairaanhoitajan, joka rokotti? Loppupeleissä mitä teille foliohatuille tapahtuu on minulle eivan sama. Ainoa pyyntö on ettette tukeudu lääkäripalvekuihin mikäli saatte ”olemattoman” koronan, koska itse olette tilanteeseen halunneet. Mitä enemmän teitä lähtee sitä vähemmän yhteiskunnan pitää syytää sossuun.

     1. Lasten vanhemmilla on vastuu lapsistaan.

      Koululla on vastuu lasten turvallisuudesta koulun alueella. Sen takia esim välitunti valvonta on niin tärkeä.

      Mutta nyt kouluista on tehty vaarallisia laitoksia joissa lapsiin piikitetään erittäin vaarallisia myrkkyjä, eikä lapset osaa tai kykene siinä tilanteessa arvioimaan mikä on heidän terveytensä kannalta paras ratkaisu. Sosiaalinen paine koulukavereiden ja painostavien opettajien taholta tekee lapsen taipuvaiseksi seurata mitä muut tekevät ja toimia sen mukaan.

      Median, viranomaisten ja koulun henkilökunnan vaatiessa lapsia piikille on nuoren lapsen vaikea tai käytännössä mahdotonta vastustaa sitä.

      Kun sitten tulee vammautumisia ja kuolemia nämä samat tahot jotka ajoivat lapsen ottamaan piikin sanoutuvat irti kaikesta vastuusta kuten lääkeyhtiöt jo etukäteen.

      Ei se vapauta heitä kuitenkaan vastuusta. Ja jos lapsi kuolee piikin seurauksena, he ovat velvollisia kantamaan vastuun ja seuraukset.

      Miksi minä hakkaisin oman lapseni? Olipa idioottimainen kommentti

 2. Olkoot kyseinen Peuravirta miten hyvällä asialla tahansa, kyseiselle pyramidihuijarille en antaisi riviäkään palstatilaa. Zinzino huijari.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*