Marco de Wit 18 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Pelkästään rikoslain 10§ nojalla voidaan pistää vankilaan hyvin suuri osa Suomen johtavista poliiseista, tuomareista ja virkamiehistä.

 

 

 

 

Tämän päälle sitten vielä valtiopetokset, jne.

 

Maanpettureiden on turha kuvitella pääsevänsä kuin koira veräjästä, koska suuri lama on tulossa. Sitten valta vaihtuu ja totuuskomissio alkaa tutkimaan globalistien ja viranomaisten rikoksia. Mahdollisesti kuolemantuomiokin palautetaan.

 

No mites koronahysteerikot? Joutuvatko he tuomiolle. Toki, jos käy ilmi, että he ovat tahallaan kokeellisilla rokotteilla tuhonneet lukuisten ihmisten terveyden ja elämän.

 

Alla olevassa videossa yksi spekulatiivinen skenario. Laiton Lehti ei kannusta ketään väkivaltaan, koska järjen käyttö on kaikista kovin ase.

 

 

VIDEO SENSUROITU

 

 

Lue lisää:

Köyden Päivä?

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Viranomaisille tuomiot kansanmurhasta?

 1. https://www.vertaaensin.fi/blog/suomen-pankit-lista

  ”Lista koostuu suomalaisista pankeista sekä ulkomaisista pankeista, joilla on Suomessa sivukonttori. Suomalaiset pankit ovat Suomen Talletusturvan piirissä ja ulkomaiset pankit taas sen maan talletussuojan piirissä, jossa pankin pääkonttori sijaitsee.”

  https://www.op.fi/op-ryhma/medialle/tiedotteet?id=4039812_PRC

  ”OP Ryhmän ekonomistit arvioivat Suomen talouden elpyvän tänä vuonna odotettua rivakammin”

  https://www.poppankki.fi/ajankohtaista/pop-pankki-ryhman-puolivuosikatsaus-1.1.-30.6.2021-erinomainen-puolivuositulos-kaikki-liiketoiminnan-tuottoerat-kasvoivat

  16.8.2021 09:55 ”POP Pankki -ryhmän puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2021: Erinomainen puolivuositulos, kaikki liiketoiminnan tuottoerät kasvoivat”

  https://www.saastopankki.fi/fi-fi/saastopankkiryhma/taloudellinen-informaatio/avainluvut

  ”Taloudellista kehitystä kuvaavat tunnusluvut”

  https://www.osakesijoittaja.fi/2021/07/aktian-tammi-kesakuun-puolivuosikatsaus-julkaistaan-torstaina-5-8-2021-klo-8-00/

  ”Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan.”

  https://danskebank.com/fi/uutiset/uutisarkisto/press-releases/2021/23072021

  https://danskebank.com/-/media/danske-bank-com/suomi/joona_hakkarainen.jpg?h=800&iar=0&mw=800&w=800&rev=784116f467674cb48af4ee60d72546a6&hash=4BD5B40DAFD567F86C1A95C5532BEFE7

  ”Joona Hakkarainen – Head of Customer Portfolio”

  https://www.evli.com/uutiset/evli-pankki-oyjn-puolivuosikatsaus-1-6-2021

  ”Evlin toiminta kehittyi toisen vuosineljänneksen aikana erinomaisesti ja asiakasaktiviteettimme oli korkealla tasolla. Evlin liiketoiminnan tuotot kasvoivat 53 prosenttia vertailukauteen nähden ja olivat 28,7 miljoonaa euroa. Konsernin liikevoitto kaksinkertaistui 13,1 miljoonaan euroon.”

  https://www.s-pankki.fi/

  ”Sivustolla tehdään huoltotöitä”

  https://www.sttinfo.fi/tiedote/s-pankin-puolivuosikatsaus-113062021-vahva-tulos-ja-kirkastuneet-nakymat?publisherId=4521144&releaseId=69914946

  29.7.2021 ”S-Pankin puolivuosikatsaus 1.1.–30.6.2021: Vahva tulos ja kirkastuneet näkymät”

  https://www.hypo.fi/

  Tor is blocked: ”Your access to this site was blocked by Wordfence, a security provider, who protects sites from malicious activity.”

  https://www.is.fi/yritys/suomen-asuntohypopankki-oy/helsinki/0362481-2/

  ”Suomen Asuntohypopankki Oy”

  https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/suomen+asuntohypopankki+oy/03624812

  ”Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.”

  https://www.finder.fi/Pankki/Suomen+AsuntoHypoPankki+Oy/Helsinki/yhteystiedot/138211

  ”Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.”

  https://www.alandsbanken.fi/kumppanuusyhteistyo

  ”Tytäryhtiömme Crosskey Banking Solutionsin kautta olemme tehneet yhteistyötä muiden IT-alan tekijöiden kanssa jo pitkään.”

  https://www.alandsbanken.fi/uploads/pdf/common/marknadsutblick/Marknadsutblick_finska_finland.pdf

  3.KESÄKUUTA 2021 ”Talous on elpynyt kuluneen vuoden aikana huomattavasti nopeammin kuin talousasiantuntijat ovat osanneet ennustaa.”

  https://www.pankit.com/

  ”Pankit.com listaa linkit suomen pankeihin”

  https://nordeafunds.gws.fcnws.com/PDF.html?pdf_isin=LU0602539867&pdf_culture=fi-FI&pdf_ClientId=fiif&pdf_currency=EUR&pdf_filename=LU0602539867_fi-FI.pdf

  ”Rahasto kuuluu Nordean Tähtirahastoihin.”

 2. Suomen kansalla on myös täysi ja kiistämätön oikeus puolustaa itseään ja läheisiään kansanmurhalta. Maailma ei ole kuitenkaan millään tavalla reilu ja oikeudenmukainen, vaan monesti ihmisten pitää puolustaa itseään ja perhettään vihollistensa ja miehittäjiensä sääntöjen vastaisesti. Yhdysvallat ja Israel ovat hyvä esimerkki suuresta maailmasta. Vaikka sinulla on nimellisesti oikeuksia, toinen voi tulla koska tahansa aseiden kanssa ja kansanmurhasta kansasi, sekä terrorisoida kansaasi koska he yksinkertaisesti voivat. Tulevaisuudessa itseään ja omaa kansaansa voimakeinoin rikollista kansanmurhaa ja ihmiskokeita vastaan puolustautuneet tulevat vasta jälkikäteen saamaan ymmärrystä jälkipolvilta. Olemme nyt kuitenkin sodassa. Intuellektit lässytykset eivät enää auta, sillä järjestelmä on täysin läpeensä mätä ja kansamme ollaan kansanmurhaamassa sukupuuttoon. Ainoastaan sota pelastaa Suomen kansan kansanmurhalta. Vihollisemme ymmärtää ja pelkää vain sotaa, rohkeutta ja vahvuutta.

  1. Erittäin hyvä ja asiallinen kommentti.

   Sotatila vallitsee de facto.

   Nyt on aika sulkea televisio ja koota oma pienryhmä joka ottaa tehtäväkseen konkreettisen vastarinta toiminnan.

   Me ei tulla saamaan koskaan, ei ikinä mitään oikeutta. Ketään ei laiteta vankilaan koronatyranneista. Paikkakuntien kansalliset johtohahmot alkavat keräämään joukkoja yhteen.

   Muodostetaan partioita ja osastoja paikallisesti joista valtakunnallisesti muodostuu kansalliskaarti, tai kansalliset turvallisuusjoukot.

 3. Kuitenkin on hauska keksiä muitakin tapoja niin ruoanlaittoon kuin leivontaankin kuin vain crypto tuo perinteinen uuni-liesi. Katsotaan mitä kaikkea tässä vielä kesän aikana grillissä keksitään leipoa ja laittaa – saunaa unohtamatt

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*