Marco de Wit 18 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laitonta lehteä on lähestynyt vuosikausia tutkijapiireissä vaikuttanut kansallismielinen tutkija, joka tekee nyt viiltävän analyysin siitä, mitä persujen puoluekokouksessa Seinäjoella tapahtui ja mihin se johtaa. Tekstiä on lyhennelty sekä lisätty korostuksia ja kuvalinkkejä.

 

 

Perussuomalaiset EU-globalistien marioneteiksi

 

Seinäjoen puoluekokous käytiin näennäisen rauhallisissa tunnelmissa. Mielenkiintoista oli havaita, että politiikkaradiossa toimittaja Lauri Nurmi toi esiin, kuinka puoluekokouksen henkilövalinnat olivat jo etukäteen päätettyjä.

 

Kuvassa linkki Yle Areenaan

 

 

Puisto ”haastoi” Purran

Natoa, EU-integraatiota ja euroa kannattavan täysiverisen globalistin lume-ehdokkaan Puiston tavoitteena oli viedä huomio ja varmistaa, että ei synny asetelmaa Tiihonen vastaan Purra.

 

Leena Meren lumehaastoi Ronkainen ja kierrellen ja kaarrellen EU:sta puhuva Peltokangas taputettiin toiseksi vpj:ksi. Pohjimmiltaan EU-mielinen Tynkkynen on loistava marionetti kolmanneksi varapjksi ja puoluesihteeriksi saatiin russofobisen Halla-ahon suosikkipoika, Ukrainan tiedustelupalveluun SBU:hun kontaktit omaava ja kaikesta höyryävä savolaispappa Arto Luukkainen. Jussi Halla-aho oli miettinyt askeleet tarkkaan, tohtorin pedanttisuudella.

 

 

Purran kabinetti rakentuu

Useiden lähteiden mukaan Purran ja Luukkaisen ympärille muodostetaan kabinetti, joihin Laiton lehti on aiemminkin viitannut. Tiettävästi pankkiiripiireihin kovat suhteet omaava PS-eduskuntaryhmän talouspoliittinen asiantuntija Juhani Huopainen on Nato, EU-mielisyydessään nousemassa sisäpiiriin.

 

Useat lähteet myös puhuvat turkulaisen ps-vapaamuurarin, Matti Virenin noususta eteenpäin. Sekä Viren että Huopainen ovat Suomen Nato- ja EU-jäsenyyden vahvoja kannattajia. Salaiset rekrytoinnit puoluetoimistolla ovat tiettävästi käynnissä, ja sopivat henkilöt on tosiasiassa valittu niihin jo aikoja sitten.

 

 

Puhdistukset alkavat?

Istutettuna operatiivina Purra toteuttaa globalistien suunnitelmaa. Purra aloittanee pian puhdistukset, jotka saattavat kohdistua mielivaltaisestikin eri tahoihin, esim. Tiihosen kannattajiin. Purra ja hänen taustavoimansa haluavatkin luoda puolueeseen pelon ilmapiirin.

 

EU-kriittisyyskin kitketään vähitellen pois, siitä Purra kertoi jo 48 tuntia (!) valintansa jälkeen Maaseudun Tulevaisuus-lehdessä. Purran mukaan on ”realismia, että juuri nyt Suomen paikka on EU:ssa”. Jos Purra olisi kansallismielinen, hän valittelisi tilannetta ja haluaisi muuttaa sitä. Räväkkä kansallismielinen pyrkisi nostamaan EU-vastaisuutta. Tätä emme tule näkemään.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Mihin Purra pyrkii?

Nyt pelataan aikaa! Purran toimeksiantajatahoja ei kiinnosta maahanmuutto, sillä sillä ei ole ison strategisen kysymyksen luonnetta. Purran taustatahoja kiinnostaa, miten saadaan varmistettua, että Suomessa ei ole todellista kansallismielistä oppositiota ja EU-vastaisuus (ja EU-kritiikki) pysyvät aisoissa. Kaikessa on kysymys ajasta.

 

Puolueen kannatus liukunee laskusuuntaan, sillä Purra ei pysty (eikä haluakaan) hallita kenttää. Aluevaalit 2022 aloittavat todennäköisesti negatiivisen kierteen. Purra pyrkii ajanpeluulla kesyttämään puolueen EU-kannoissa, jotta jo istuva globalistihallitus saa peliaikaa omille toimilleen EU-liittovaltiokehityksen edistämisessä.

 

Mikäli PS päätetään päästää hallitukseen esimerkiksi kokoomuksen tueksi ajamaan Natoa, tulee Purra antamaan myöden kaikessa EU-kritiikissä. Mikäli PS:ää ei nosteta hallitukseen, voidaan se vaihtoehtoisesti jättää oppositioon pienenä puolueena, sillä eduskuntavaalitulos lienee 10-14 %, riippuen millaiseen asemaan valtamediaan apuna käyttävät globalistipuolueet PS:n haluavat.

 

On täysin mahdollista, että Halla-ahon idoli ja henkinen oppi-isä, Nato-mielinen eurofederalisti Jussi Niinistö myös otetaan takaisin puolueeseen ajamaan Naton ja EU:n asiaa. Tiettävästi Purra on jo keskustellut asiasta Jussi Niinistön kanssa.

 

Lopputulos on kuitenkin aina sama: PS heikkenee oppositioon pikkupuolueeksi tai romahtaa hallitustyön kautta. Purra saanee loisteliaan paikan väitöskirjatutkijana tai ”think thankissä” joko USA:ssa tai Britanniassa.

 

Kaikki on pelattu valmiiksi, näytelmä alkakoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Tutkija: Purran salainen suunnitelma ja pelon ilmapiiri

 1. ”Kaikki on pelattu valmiiksi, näytelmä alkakoon.”

  Jokainen aito taho tuhotaan aina. Ainoastaan henkilöt jolla on tarpeeksi paljon munaa voivat olla kansallismielisiä. Persut vastustavat kansallismielisyyttä – eduskunnassa äänestyksissä – ja sitten iltalehdessä kannattavat sitä. Se hypokratia – duplisiteetti – ollaan nähty monta kertaa.

 2. Siis mitä? Juhani Huopaisella ”kovat suhteet pankkiiripiireihin”?

  Aikoinaan kun kommentoin ja bloggasin Uuden Suomen blogisivustolla niin kerran eräässä blogissa johon kommentoin ja linkitin Talouden perusteet sivustolta jonkun jutun niin pahaksi yllätykseni Juhani Huopainen hyökkäsi raivoisasti kommentoiden ja solvasi minua todella ilkeämielisesti tyyliin, että en ymmärrä mitään ja että kuinka minä kehtaan linkittää jonkun äärioikeistolaisen sivustoa ja että ”Misesit” ja ym. ovat pahimpia superrikkaita riistäjiä.

  Matti Virenillä taas on todella hyviä EU:n elvytyspakettia kritisoivia kirjoituksia samaisella sivustolla, esimerkiksi tämä…

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/meeviren/mita-jos-italia-kaatuu/

 3. Purra varmasti pystyy mihin tahansa sillä hänestä saa jo ihmisenä aika kylmän kalskean ja virkamiesmäisen vaikutelman joka puhuu poliittista jargonia täysin monotonisesti ja vieläpä usein epävarman olosesti. Vähän samankaltainen vahanukkevaikutelma tulee kuin EU-komission päätantasta. Mitä pahemmin poliitikko on myynyt ns. sielunsa saatanalle sen epäaidommalta hän näyttää ja kuulostaa. Tietysti Halla-ahokin on tyyliltänsä vähän samaa, mutta se on kuitenkin hänen oma aito persoonansa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*