Marco de Wit 19 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Useat lukijat ovat pitkään ihmetelleet miksi Laiton Lehti ei enemmän puhu Kärkkäisen tavarataloista ja niiden pääomistajasta Juha Kärkkäisestä.

 

Siis vaikka Kärkkäinen on todellinen vapaustaistelija ja totuuden ritari!

 

 

Miksi Laiton Lehti vaikenee koko miehestä?

 

No, koska LL ei halua Kärkkäiselle lisää ongelmia. Hän on vuosia ollut valtaeliitin ja valtamedian vainon kohteena.

 

Jos LL fanittaisi jatkuvasti Kärkkäistä, niin siitä tuskin olisi hänelle paljon hyötyä. Itse asiassa päinvastoin.

 

 

Niinpä olemme maininneet Kärkkäisestä vain silloin, kun valtamediakin on niin tehnyt.

 

Juha Kärkkäinen: Korona on huijaus

 

 

Nyt valtamedia on jälleen Kärkkäisen kimpussa.

 

Mutta Juha Kärkkäinen ei peräänny. Päinvastoin hän latoo faktat pöytään kauhistuneelle toimittajalle.

 

Miksi näin, Juha Kärkkäinen?

– Olen kehottanut lukemaan ja tutkimaan rokotteiden vaarallisuutta ja pitäytymään rokotteesta. Meillä ei ainakaan painosteta työntekijöitä ottamaan rokotteita. Haittavaikutuksia on paljon, veritulppia ja ihmisiä on ollut sairaslomalla niistä. Mielestäni sitä ei kannata tällä hetkellä ottaa, hän väittää. …

 

Jos työntekijä teillä ottaa rokotteen, vaikuttaako se hänen asemaansa?

– Se on jokaisen henkilökohtainen asia ottaa tai olla ottamatta. Maskin käyttäminen on sama asia. Saa käyttää tai olla käyttämättä. Asiakaskin saa käyttää tai olla käyttämättä. Työnantaja ei painosta meillä mihinkään maskin käyttöön, vaan se on vapaaehtoista. ..

 

Millaisia haittavaikutuksia?

– Veritulppia, aivoverenvuotoja ja ihan puhtaita kuolemia. Niitä ei selitä mikään muu kuin tämä rokote. Nuorten rokottaminen on mielisairasta. Yhtään alle 30-vuotiasta ei ole kuollut koronaan, mutta aletaan rokottaa nuoria ja lapsia. Sehän on sairasta. Vaikutukset ovat tuhat kertaa isommat kuin koronan haittavaikutukset. ..

 

Facebook-profiilissaan Kärkkäinen on jo pitkään jakanut julkisesti erilaista koronavirukseen liittyvää materiaalia. Osassa julkaisuista hän kiistää koko viruksen ja pandemian olemassaolon. Hänen mielestään koronaviruspandemia on etukäteen suunniteltu. …

Kerrankin Laiton Lehti suosittelee lukemaan Iltalehden jutun!

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

28 thoughts on “Juha Kärkkäinen taistelee koronahysteriaa ja myrkkypiikkejä vastaan!

 1. Juha Kärkkäinen on lukuisia vuosia ollut todella rehellinen, rohkea ja hieno mies. Hän ei todellakaan peräänny pahuuden ja valheiden edessä, vaikka kärsisikin siitä. Mies ei ala myymään itseään ja kansaansa mistään rahasta. On tärkeää, että Suomessa myös älykkäämmät ja rikkaammat ovat kansallismielisiä ja suomalaisten puolella. Heillä on myös vaikutusvaltaa ja näkyvyyttä tehdä hyviä asioita pahuutta, satanisteja ja pettureita vastaan.

  1. Ja juuri siksi minä oman talouden ostoksilla tuen Kärkkäistä. Toivottavasti saa laajennettua ketjuaa vielä täälä Kotosuomessa. Ja myös sitä edullisemman polttoaineen ketjua.

 2. Erittäin todennäköisesti tämä Juha Kärkkäisen ulostulo säästi monia ihmisiä vammautumiselta tai jopa hengen menetykseltä.

  Arvostan!

 3. Kärkkäisen liikevaihto kasvoi viime vuonna 16,3 %.Tästä nähdään että kansa tietää Kärkkäisen olevan oikeassa ulostuloillaan. Kommunistien boikottikampanjat siis nostivat liikevoittoa!

 4. Muistakaa lähellä asuvat aina kun vain mahdollista asioida ja tankata Kärkkäisellä ja muut ostaa heidän verkkokaupastaan!

  1. Kyllä, näin todella tehdään. Viikottain ajelen Kärkkäisen Palokan myymälän ohi. Todella hieno juttu kauppiaalta, saatiin valtamediaankin vähän koronarokotetietoutta.

 5. Juha kertoo asiat niinkuin ne ovat!Koukkunokat Nohynek etunenässä sekä muut ko.klaanin kätyrit kuittavaat asian tietystikin disinformaationa. Hyökkäys on paras puolustus, edelleenkin. Harmi vain, kun suurin osa ihmisistä uskoo rikollisen ”terveys”ym. koneistomme valheisiin.

 6. "At Natzweiler and Sachsenhausen, prisoners were exposed to phosgene and mustard gas in order to test possible antidotes." sanoo:

  https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/nazi-medical-experiments

  ”A third category of medical experimentation sought to advance the racial and ideological tenets of the Nazi worldview. The most infamous were the experiments of Josef Mengele on twins of all ages at Auschwitz. He also directed experiments on Roma View This Term in the Glossary (Gypsies), as did Werner Fischer at Sachsenhausen, to determine how different ”races” withstood various contagious diseases. The research of August Hirt at Strasbourg University also intended to establish ”Jewish racial inferiority.” Additional gruesome experiments meant to further Nazi racial goals included a series of sterilization View This Term in the Glossary experiments, undertaken primarily at Auschwitz and Ravensbrück. Scientists tested a number of methods in an effort to develop an efficient and inexpensive procedure for the mass sterilization View This Term in the Glossary of Jews, Roma, View This Term in the Glossary and other groups Nazi leaders considered to be racially or genetically undesirable.”

 7. https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/euthanasia-program

  ””euthanasia” program quickly become an open secret. There was widespread public knowledge of the measure. Private and public protests concerning the killings took place, especially from members of the German clergy.”

  ”Using drug overdose and lethal injection—already successfully used in child ”euthanasia”—in this second phase as a more covert means of killing, the ”euthanasia” campaign resumed at a broad range of institutions throughout the Reich. Many of these institutions also systematically starved adult and child victims.”

  ”They embraced radical strategies to eliminate those who did not fit within their vision.”
  Translate.yandex.com
  He omaksuivat radikaaleja strategioita eliminoidakseen ne, jotka eivät sopineet heidän visioonsa.

 8. Luultavasti rokotteiden haittavaikutukset tulevat ilmenemään pitemmän ajan kuluessa. Ehkä jopa vasta 5-vuoden jälkeen. Näin helppoa on tehdä kansanmurha rokotteilla. Ensin vain pelotellaan flunssalla ja sitten aletaan rokottamaan. Ihmiset saadaan uskomaan tähän asiaan samallatavalla kuin uskontoihin. Uskonnollisena pukeutumisena on maskit. Uskonnollisina rituaaleina käsidesillä löträily. Saarnoina toimivat kuulutukset asemilla ja raamatun paikkaa pitää media. Näin koronaan uskomista vahvistetaan, samallatavalla kuin uskonnoissakin.

   1. Linkola aluksi pani toivonsa AIDSiin mutta sittemmin huomasi sen ******** liian vähän väkeä sanoo:

    https://www.worldometers.info/world-population/

    ”Current World Population”

    https://liberalismi.net/wiki/Pentti_Linkola

    Linkola ihannoi varauksetta natsi-Saksaa ja kysyi, oliko siinä muuta vikaa kuin että se hävisi toisen maailmansodan. ”Hitler-Jugendin nuorissa, jotka kansallispuvuissa vaelsivat vuorilla vaalea arjalainen tukka hulmuten ja haitarin soidessa, tiivistyy se, mitä pidän natsismissa loistavana.”

    Juutalaisten ********** Linkola pitää parhaana *************.

  1. Hyvin sanottu. Rokotuksen toiseksi suurin uhka kuoleman jälkeen on tuleva rokotuspassi. Siitä tulee varmuudella jatkuvasti laajeneva työkalu, jolla kontrolloidaan, valvotaan ja rangaistaan aivan kaikkea. Ja passijärjestelmän hallinta siirtyy vääjäämättä jonkun kasvottoman ylikansallisen tyrannin haltuun. Tekoälypohjaiset ohjelmistot hoitaa automaattisesti kaiken kontrollointityön.

   On kaavailtu esim digitaalista rahaa, jonka kukkaro voisi olla rokotuspassissa. Ja digitaaliseen rahaan voidaan ohjelmoida ominaisuuksia, esim. mitä sillä saa ostaa. Pizza kielletty mutta porkkanota saa. Digirahaa voidaan rajoittaa niin, että se toimii vain 10 km kotoa. Sille voidaan asettaa voimassaoloaika, joten käyttämätön raha lakkaa olemasta eikä säästäminen ole mahdollista.

  2. Ei kestä noin kauaa. Kuten tri Charles Hoffe sanoo, suurin osa kuolee 3 vuoden sisällä. Lapsille rokote on 10-kertaa vaarallisempi kuin aikuiselle, tästä on näyttöä, että 1/3000 lapsesta kuolee nopeasti rokotteeseen. Mutta riski on siinä että aivopestyt lampaat luulevat sen johtuvan koronasta/variantista tajuamatta että variantti = koronarokote!

 9. Juha Kärkkäiseen sopii erinomaisesti toteamus…
  The HONEST and BRAVE…Are Few and Fsr between.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*