Marco de Wit 19 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koronahysterian varjolla Australiaan on julistettu poliisivaltio.

 

 

Nyt polpo menee niin pitkälle, että kaasuttaa lapsiakin.

 

 

 

Kansalaiset protestoivat voimakkaasti tätä koronapoliisivaltiota, mutta mitä tekee pääministeri? Kieltää mielenosoitukset!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Maskipoliisi kaasuttaa lapsia

 1. Ihania nämä: ”Vitun poliisit” – artikkelit ja sitten kaivetaan jostain toiselta puolelta maailmaa yksittäistapaus ja hekumoidaan sillä. Ei ole verrattavissa Suomen poliisin toimintaan, vaikka kuinka koetatte foliohatuille niin vakuuttaa.

 2. Varsinkin valkoiset naiset ovat halunneet tätä ja suvakismia. Lapset ovat syyttömiä tähän valkoisten naisten hulluuteen. Miehet tulevat pistämään valkoiset naiset kuriin ja me tulemme pelastamaan tämän maan ja kansan. Naiset voivat olla varmoja ettei heillä tule olemaan enää mitään valtaa Suomessa! Voitte olla siitä varmoja.

 3. Ei nuo ole mitään lapsia. Ne on teinejä. Lapsilla ei ole vielä murrosikä alkanut mutta nuo ovat jo silmin havaittavasti muotoutuneet.

   1. Ei 12 vuotiaskaan ole lapsi. Lapsen raja oli aikoinaan 10 vuodessa. Sen jälkeen on nuori. Nykyiset nimitykset on menneet täysin päälaelleen. Sillä suomessakin mopoautojen-, tarktoreiden-, ja autojen ajokortteja myönnettäisiin ”lapsille” jos mentäisiin nykykäsitysten mukaan.

    Lain mukaan 12 vuotiaalla on jo itsemääräämisoikeus tietyissä asioissa. Jolloin se ei voi olla enää lapsi.

    1. Lapsi on lapsi vaikka uunissa paistais.(Vanha ahfrikkauden sanonta). Suomessa taas tyhmät on tummiin päin, kuten voissa paistais.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*