Marco de Wit 19 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persujen puheenjohtajakisan aikana Riikka Purra teki parhaansa pimittääkseen aviomiehensä nimen.

 

Kaikki ihmettelevät: Kuka on Riikka Purran puoliso?

 

Viime viikonloppuna Riikka Purra (luultavasti vaalihuijauksella) valittiin persujen puheenjohtajaksi. Heti samantien hänen miehensä Mikko Välimaa paljasti olevansa Purran aviomies.

 

 

Monet ihmettelivät, että miksi Välimaa ei ole uutispäällikkönä ollenkaan kiinnostunut siitä, että hänen vaimonsa julistettiin valtamediassa puheenjohtajakilvan voittajaksi 20 minuuttia ennen kuin äänet oli laskettu ja ilmoitettu?

 

 

Myös Laiton Lehti ihmetteli kuka persuissa oli antanut tulokset valtamedialle.

 

Hesari ja TE uutisoivat 20 min ETUKÄTEEN Riikka Purran voittaneen persujen pj-vaalit

 

 

 

Seuraavana päivänä Iltalehden haastattelussa Purra kertoi lisää miehestään.

 

Valmistuttuaan maisteriksi hän tapasi miehensä Mikko Välimaan, tulevan toimittajan, ja perusti perheen. Purra aloitteli Turun yliopistossa kansainvälisen politiikan väitöskirjaa, mutta se on jäänyt kesken.

Purra siis viihtyi yliopistossa pitkään.

Kotinsa pariskunta perusti pääkaupunkiseudulle.

 

Miksi Purra oli pimittänyt persujen jäseniltä miehensä henkilöllisyyden? Koska moni persu suhtautuu hyvin negatiivisesti valtamedian toimittajiin. Ja sitä Välimaa totisesti on.

 

Niinpä Välimaa on aiemmin kaikin keinoin yrittänyt pimittää suhteensa Purraan. Tämä näkyy myös hänen twitter-tilissään, jossa hän on ovelasti laittanut kotipaikakseen muun kuin Kirkkonummen.

 

 

 

Lue lisää:

Miksi persujen pj-ehdokkaan Riikka Purran Twitter-tunnuksena on RKP?

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Riikka Purra vihdoin paljasti kuka on hänen miehensä: Valetoimittaja Mikko Välimaa

 1. Eilen Marcoliini käytti sanaa valtamedia, nyt ollaan taas valetoimittajissa ja valemediassa. Kunhan omaa agendaa saa pönkitettyä. Koeta nyt päättää mitä ne oikeat lehdet sinulle on. Toinen mikä on hauskaa, että Afganistan vallattiin ja suuret pakolaismassat lähtevät liikkeelle, mutta Marcoliinilta ei sanaakaan. Jaksaa vieläkin itkeä Purrasta. Luulisi että tuolla poliittisella kokemuksella olisi jo tottunut vaalihäviöihin.

  1. Mielenkiintoisia pointteja, joissa ei tällä kertaa herjoja mukana, joten vastaan:
   1. Media
   Maailmaa hallitsee Rockefellerien ja Rothschildien johtama pankkiirieliitti, joka on kartellisoinut koko maailmantalouden. Niinpä lähes joka alalla päivittäistavarakaupasta mediaan on oligopolistinen kartelli. Media on maailmanlaajuisesti vain kuuden suuren jättifirman omistuksesta. Valtamedia on siis valtaeliitin käsikassara ja käytännössä kaikki valtamedian toimittajat ovat valetoimittajia. Tämä nähtiin jopa Poupolossa, kun hän pehmohaastatteli Riikka Purraa eikä Välimaan tavoin ole sanallakaan maininnut sähköistä äänestysjärjestelmää puhumattakaan sen kritisoimisesta.
   2. Afganistan
   Afganistania ei ”vallattu”, vaan maan enemmistö karkoitti imperialistiset valloittajat, jotka olivat suomalaisten tuella pyörittäneet massiivista huumekauppaa ja pedofiilirinkejä. Pakolaismassat eivät lähtisi mihinkään, jos länsimaat pistäisivät rajansa kiinni. Taleban kostaa joillekin yksittäisille vastustajilleen, mutta siellä ei ole mitään massamurhia, kuten oli esim. Kamputseassa. Toiseksi pakolaiset voivat paeta naapurimaiden pakolaisleireille eli ei ole mitään syytä miksi heidät pitäisi päästää toiselle puolelle maailmaa Eurooppaan ja Suomeen. Yhtään ei saisi Suomeen päästää varsinkin, kun perheenyhdistämisten kautta sieltä tulisi käytännössä tuhansia. Purran mielestä Suomen kätyrit pitäisi päästää Suomeen, mutta samalla sieltä tulisi tuhansia ja vieläpä näitä pahimpien sukujen edustajia.
   3. Persuvaalit
   Persujen pj-vaalit järjestettiin SÄHKÖISESTI tavalla, jolla on mahdotonta tehdä tarkistuslaskentaa. Jos tämä ei häiritse ja pistä hälytyskelloja soimaan, niin se kertoo sinusta todella paljon. Eli viittaa siihen, että oletkin purralainen persu. Jos olisit anarkisti tai joku muu häirikkö, niin et sulkisi silmiäsi sähköisen äänestysjärjestelmän älyttömyydeltä ja korruptiolta.

   1. Karua kuvitella ensin Afganistanin väestömateriaali, jonka jälkeen kuvitella Afganistanin väestömateriaalin kaikkein pahin aines, josta Naton liittouman kätyrit koostuvat, mutta Laiton Lehti on täysin oikeassa. Tämä kuvastaa hieman sitä minkälaisista ihmisistä on kyse.

 2. Purran aviomiestä kuvaa hyvin hänen omat sanansa kuinka hän sanoo papin edessä luvanneensa. Kristityssä avioliitossa on kyse siitä, että mies ja nainen vannovat Jumalan edessä ikuista uskollisuutta ja rakkautta. Vihollisemme kuitenkin vihaavat Jumalaa ja heille avioliittokin on vain maallinen seremonia ja jonkinlainen lupaus toisilleen. Tästä syystä he tuntevat suurta vastenmielisyyttä alistua Jumalalle ja vannoa Jumalalle ikuista uskollisuutta ja rakkautta toisilleen. Yksi kaikkein parhaista merkeistä tunnistaa myrkylliset ihmiset on hänen suhtautumisensa tai jopa vihansa Jumalaa, sekä perinteisiä perhearvoja ja sukupuolirooleja kohtaan.

 3. Tiedän että Riikka lukee uutiset tästä lehdestä joka päivä ja voin kuvitella kuinka ämmä kihisee raivosta eikä mitään voi….. :-)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*