Marco de Wit 19 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Persujen Laura Huhtasaaren kaikin puolin parempi versio, isosisko Saara Huhtasaari uskaltaa aina olla vapauden ja totuuden puolella.

 

Saara on samaan aikaan kirjaimellisesti sekä totuustutka että valheenpaljastin. Hän huomaa kaukaa valehtelijat ja huijarit.

 

 

 

Persut ovat tietysti raivona. Niin myös kovin isänmaallisena esiintyvän persufrontin, Suomen Sisun ”varapäällikkö” Jyrki Könönen.

 

 

 

Saara Huhtasaari on täysin oikeassa. Riikka Purran johtamat persut täyttävät kaikki valeopposition tunnusmerkit. Kaikkien törkeintä on se, että Purran oikea käsi, Matti Putkonen oli järkännyt puoluekokoukseen SÄHKÖISEN äänestysjärjestelmän, jossa EI voi suorittaa tarkistuslaskentaa. Mikään puolue ei ole näin päivänselvä valeoppositio.

 

Persujen pj-vaalien oikeat tulokset paljastuneet? Purra 43%, Puisto 36%, Tiihonen 21%

 

 

Saara Huhtasaarella on jopa rohkeutta huomauttaa yhdestä tabu-faktasta: Persut eivät ole oikeasti EU-vastainen. Tämän vuoksi persut kieltäytyivät torppaamasta EU:n elvytyspakettia jarrutuskeskustelulla.

 

 

 

Persujen pridettäjä, Tommi Pälve kuitenkin teeskentelee, ettei ymmärrä mitään.

 

 

 

Saara on jälleen täysin oikeassa. Persut olisivat voineet ilmoittaa jatkavansa jarrutuskeskustelua, kunnes elvytys/velkapaketti kaadetaan EU:ssa. Se olisi onnistunut, koska näissä yhteisvelkapakettiasioissa vaaditaan vielä kaikkien jäsenmaiden hyväksyntä. Jarrutuskeskustelulla olisi voinut viivyttää asiasta eduskunnassa äänestämistä niin pitkään, että paketti olisi kaatunut koko EU:ssa.

 

Persuilla meni kuitenkin pupu pöksyyn jo parin päivän jälkeen. Tietysti Riikka Purra ei ollut mukana minuuttiakaan.

 

Persut pettivät jälleen

 

 

Tuskin on sattuma, että persujen Suomen Suunta juuri tästä syystä valitsikin Pälven feikkihaastattelemaan Riikka Purraa. Ensinnäkin Pälve on Purran kannattaja ja toiseksi hän ei vahingossakaan kysynyt mitään mikä olisi voinut paljastaa Riikka Purran vihreän feministisen arvoliberalismin.

 

Suomen Suunta: Persupridettäjä feikkihaastattelee Riikka Purraa

 

 

Ei ihme, että lukuisat ihmiset yrittävät houkutella Saaraa uuteen Valta Kuuluu Kansalle -puolueeseen.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Saara Huhtasaari: Riikka Purran persut valeoppositio?

 1. Ehkä lapsia tehdessä aivosoluja ei riittänyt kaikille lapsille tasaisesti ja totuustutkan, sekä rehellisyyden lisäksi Saara Huhtasaari sai enemmän järkeä päähän? Vaikuttaa järkevältä naiselta. Laura Huhtasaari hyssyttelee myös pahuuden edessä.

 2. Saara kun on sitoutumaton hän voi ladella faktoja menettämättä mitään. Siskonsa taas on päässyt jo hyvään leipään kiinni persuissa ja joutuu olemaan hiljaa. Europarlamenttiin hän pääsi pakoon ettei tarvitse olla sentään eduskuntaryhmässä myymässä itseänsä.

 3. Saara on tapansa mukaan oikeassa. Ainoa keino estää Perussuomalaisten suosion totaalinen lässähtäminen, ja valahtaminen promillepuolueeksi olisi myöntää tosiasiat ja puuttua tomerasti havaittuihin epäkohtiin. Se on ainoa kestävä keino menestykseen!

  Jos virheitä havaitaan niin ne korjataan, vaikka sitten järjestämällä uudet vaalit. Kukaan täyspäinen jäsenmaksujaan maksava puolueen jäsen ei voi ummistaa silmiään siltä tosiasialta että puoluekokouksessa tapahtui samantapainen vaalivilppi mitä nähtiin mm. USA:presidentinvaaleissa.

  Valheessa ei pidä suostua elämään, ei kenekään! Vaalipetoksesta ei saa tulla mitään noloa Tabua joka jää kummittelemaan ja varjostamaan puolueen elämää! Valheen ympärille on turha ruveta rakentelamaan yhtään mitään. Ei kertakaikkiaan mitään!

  Kuinka Perussuomalaisen puolueen johto voi katsoa itseään silmiin ja kuinka ihmeessä rehelliset työtätekevät puolueen maksuja maksavat jäsenet voisivat edes teoriassa jatkaa kuin mitään vilppiä ei olisikaan tapahtunut?

 4. Kuten tohtori Edward Dutton on usein tuonut esille, tämä selkäänpuukotus, epärehellisyys, maanpetturuus ja oman kansansa tietoinen tai tiedostamaton pettäminen on seurausta suomalaisten mutaatiotason noususta. Tilanne ei olisi lähellekään näin paha jos myrkyllisiä mutantteja ei olisi. Suomalaiset saattaisivat olla naiiveja, mutta eivät pahantahtoisia ja selviä kansansa pettureita.

  Ole erittäin epäluuloinen ihmisten kanssa joilla ei ole symmetriset ja kauniit kasvot, terve iho ja terve yleinen fyysinen ja henkinen terveydentila, sekä eivät ole heteroita. Ateisteiksi, spiritualistit jne. ovat myös usein myrkyllisiä mutantteja. He ovat usein myös pahantahtoisia, itsekkäitä, narsisteja jne. Riikka Purrasta huomaa heti että hänellä on oudot kasvonpiirteet ja hän on kuin saisi koska tahansa sydänkohtauksen tai tulee joku astmakohtaus. Hän on myös fyysisesti sairas.

 5. On hyvin tärkeää, että Suomen kansan puolella on erityisesti älykkäitä, hyväntahtoisia, erittäin rehellisiä ja rohkeita, ulkoisestikin kauniita ihmisiä. Älykkäät ihmiset saavat aikaan hyvin suuria asioita.

   1. Ikäisekseen aivan normaaleja vanhoja suomalaisia kääkkiä. Jos haluat katsoa miltä epänormaali näyttää, niin seuraa vaikka näkyvimpiä persuja tai suvakkeja ja feministejä. Jussi Halla-aho ja Riikka Purra ovat myös erinomaisia esimerkkejä myrkyllisistä mutanteista sekä henkisesti, että fyysisesti.

    1. Sitä elellään sairaan papereilla, mutta pääasia on, että kykenen ajattelemaan itse. Mieluummin terve ajatuskyvyiltään ja sairas raajoistaan ja sosiaalisesti rajoittunut kuin terve keho, mutta lammasmainen, joka on mielisairauteen yhdistettynä vaarallinen yhdistelmä.

  1. Sitten ei meillä ole pelkoa, että jotakin tapahtuisi, koska älykkäät ihmiset ovat muualla kuin teidän leirissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*