Marco de Wit 19 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valeoppositio persut hurrasivat, kun Suomen joukkoja lähetettiin miehittämään Afganistania yhdessä Naton kanssa. Eihän se maksanut kuin yli miljardi euroa ja useiden suomalaisten henki ja terveys.

 

Tämä hinta oli kuulemma pieni, koska huumekauppiaiden ja Pohjoisen Liiton pedofiilien tukeminen syvensi persuille niin tärkeää Suomen natokumppanuutta.

 

Niinpä Laiton Lehti alkoi kutsumaan natottajia pedonatottajiksi. Tämän nimen saivat lukuisat persut, jotka ovat siitä vieläkin katkeria.

 

Onneksi tämän meemisodan ansiosta hiipui persuissa niin yleinen himonatotus. Edes Riikka Purra ei uskalla enää niin kovasti fanittaa Natoa.

 

Haaviston pedonatottajat

 

Donald Trump on koko ajan sanonut, ettei ole mitään järkeä miehittää Afganistania.

 

Kansanedustaja Veikko Vallin ei ole persuissa koskaan vastustanut Suomen seikkailua Naton kanssa Lähi-Idässä ja Afganistanissa, mutta onneksi sentään nyt näin jälkikäteen tullut edes vähän järkiinsä.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Trump oli oikeassa ja pedonatottavat persut väärässä Afganistanista

 1. Trump on myös oikeassa siinä, että koko maailma vihaa amerikkalaisia ja hyvä niin. Sairaat ja rikolliset amerikkalaiset ovat ansainneet kaiken vihan maailmassa siitä hyvästä mitä he ovat tehneet. Amerikkalais-sionistisen imperiumin romahtaessa amerikkalaiset tulevat maksamaan kymmeniä ja kymmeniä, satoja vuosia takaisin rikostensa uhreille ja niille joilta ovat varastaneet.

  Amerikkalaiset tulevat kohtaamaan oikeutta ja me tulemme ajamaan amerikkalaisen vihollisemme asiallisille leireille ja ulos tästä maasta. Amerikkalais-sionistisen imperiumilla ei ole mitään asiaa Suomeen!

  Tämä on sotaa.

 2. Amerikkalaiset tulevat aina olemaan Suomen kansan vihollisia. Me tulemme vielä ajamaan heidät ulos maasta ja paljastamaan heidän kaikki rikokset ja teot muulle kansalle. Amerikkalaiset eivät ole satoihin vuosiin tuoneet yhtään mitään hyvää maailmalle. He ovat vain sairaita ja rikollisia ihmisiä, oikea loiskansa, joka vain imee muut tyhjiin ja loisii muista ihmisistä.

 3. USA:n korruptoitunut miehitysvalta maassa on vain vuosi vuodelta vahvistanut Talibanien kannatusta ja eikä lopulta edes miehitysvallan sotajoukot suostuneet puolustamaan isäntiänsä.

  1. Ja jenkit vielä jättää miljardien arvosta aseistusta niille. Voi jessus tota tyhmyyden ja kaksinaamaisuuden määrää mitä jenkeissäkin on.

   1. Ameriikan ihmemaa on valheella&varastamalla perustettu, sitä on valheella&varastamalla ylläpidetty ja valheeseen ja varastamiseen se tulee myös tuhoutumaan.

    Toivottavasti mahdollisimman nopeasti niin muu maailma voisi vielä säilyä suht’koht elinkelpoisena.

 4. Nyt hyvin monet jenkit itkevät kuinka he hävisivät Afganistanin sodan ja joutuivat vetäytymään. Tämä itku on vasta alkua, sillä amerikkalais-sionistisen imperiumi on romahtamassa parissa vuodessa, kaikki vihaavat amerikkalaisia ja he joutuvat imperiumin romahtaessa maksamaan kaiken korkojen kanssa. He tulevat maksamaan rikoksensa myös suomalaisille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*