Marco de Wit 20 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Iltalehti yritti tietysti kansikuvallaan demonisoida Kärkkäistä, mutta sen sijaan tekikin tosi hyvän työn.

 

Luultavasti niin moni suomalainen luottaa Kärkkäiseen, että vähintään heillä herää epäilys valemedian koronahysteriaa ja myrkkypiikki-kampanjaa kohtaan.

 

Juha Kärkkäisen kaltaiset sankarit pelastavat Suomen!

 

 

Lue lisää:

Juha Kärkkäinen taistelee koronahysteriaa ja myrkkypiikkejä vastaan!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Päivän kuva. Kiitos Iltalehti!!

 1. Juha Kärkkäinen on aina ollut todella hieno ja rohkea oman kansansa puolella olevaies, joka ei huoraa itseään ja kansaansa! Hän ei todellakaan pelkää rahaeliittiä.

 2. Suomalaisten ei pidä totella rikollisia viranomaisia ja alistua rikollisille viranomaisille. Maanpettureille pitää näyttää, että heillä ei ole mitään oikeutta käskeä suomalaisia! Emme voi vain nääntyä Suomen sisällä kun satanistit pitävät rikollisesti Suomea kiinni. Laki ei ole voimassa enää. Ei ole mitään normaalia keinoa hakea oikeutta. Sota on ainoa vaihtoehto vastustaa rikollista kansanmurhaa ja vainoa!

 3. On nopeasti järjestettävä mielenosoitus KORONAPASSEJA vastaan. Pääministeri Sanna Marinin johtama hallitus on ottamassa koronapassit käyttöön Suomessa. Tämä kuvattu Ranskassa missä ihmisiä ei päästetä ruokakauppaan ilman koronapassia!

  Tuleeko lottovoittajien paratiisista nyt myös maailman onnellisin koronatyrannia?

  Ehdotan mielenosoituksen paikaksi pääministerin virkaasunnon edustaa.

  https://twitter.com/i/status/1428352447634804736

  1. Pakottamalla nälkään näännyttäminen on kidutusmurha. Tuossa syylliset poliisit ovat aseistettuja, joten ainoa keino voittaa itsepuolustustilanne on xxx pääsyn estävät poliisit. Miettikääpä sitä siellä supon toimistossa jos esinahan rullailulta kerkeätte. Maa on luisisumassa ulkomaisen tyrannian hallintaan ja virkakoneisto vertailee weberin grillejä kampaviinereitä mutustellen.

 4. > Iltalehti yritti tietysti kansikuvallaan
  > demonisoida Kärkkäistä

  LaitonLehti.
  Olette päässeet merkittävään asemaan suomalaisen median piirissä! Teitä luetaan ja ja käytetään uutislähteenä. Asemanne valtamedian toimittajien uutishankintakanavana on merkittävä saavutus. Olette tulenjohtajan asemassa, kun informaatio-  propagandasodan tykistökeskityksiä ammutaan.

  Oikein ymmärrettynä ja viisaasti käytettynä LaitonLehti’n asema yhtenä valtamedian tulenjohtajana on merkittävä tekijä kansallismielisten aatteiden julkistajana ja esiin tuojana.

  Tehtävä on vaikea, vaikka kohderyhmä helppo: valtamedian toimittajat eivät ymmärrä mitä he tekevät. He ovat helposti hyväksikäytettäviä; eiväthän he muuten olisi toimittajina valtamedian palveluksessa.

  – Viisautta ja Jumalan siunausta työllenne.

 5. 9.7.2021 "Alaikäinen voi itse päättää rokottamisesta" "Rokotusten ottaminen on vapaaehtoista." sanoo:

  https://stm.fi/-/stm-pyytaa-lausuntoja-covid-19-rokotuksista-annetun-valtioneuvoston-asetuksen-muuttamisesta-jatkossa-rokotuksia-annettaisiin-myos-12-15-vuotiaille

  Lisätietoja: 📧 hallitusneuvos Liisa Katajamäki, [email protected], 📧 ylilääkäri Paula Tiittala, [email protected], 📧 lakimies Mirka-Tuulia Kuoksa, etun[email protected]

  https://thl.fi/fi/hakutulokset?q=covid-19

  Hakutulokset covid-19

  https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta#kuolemat

  Päivitetty ke 18.8. klo 16:40 ”Suomen koronatilanne lyhyesti” ”Teho-osastoilla olevien potilaiden määrä: 29″

  Lisätietoja: Sari Kauppinen, neuvotteleva virkamies sosiaali- ja terveysministeriö, Johdon tuki- yksikkö / JOT, Arviointiryhmä / ARVI” 📞 0295163275 📧 Sari Kauppinen, [email protected]

  https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta

  ”Kuolleiden mediaani-ikä on 82 vuotta.” ”Heistä valtaosalla (yli 95 %) oli yksi tai useita pitkäaikaissairauksia.”

  https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta/covid-19-tautiin-liittyvien-kuolemien-tilastointi

  ”välivaiheen kuolemansyy on tila, joka johtaa peruskuolemansyystä välittömään kuolemansyyhyn. Välitön kuolemansyy ilmaisee sen taudin, vian tai vamman, jonka oirein henkilö kuolee.”

  https://euromomo.eu/uploads/images/bulletin32-ff3246fc-dc05-4e2a-a5a8-75fe871d37fe.png

  ”The number of deaths”

  1. > Alaikäinen voi itse päättää rokottamisesta

   Yhden totuuden valtio:
   Vihapuhetta tietenkin on sanoa, että alaikäinen voi kieltää rokotuksen.

   Täällä pitäisi tuoda esille, että rokotuksesta päättäminen tarkoittaa sen allimisen ohella myös rokotuksen kieltämistä.
   –nuori ei salli rokottaa itseään.

 6. 2 of 19 "Lääketieteen etiikkaa rikotaan rajusti" "Suomessa tarvitaan tiedepohjaista debattia, jossa molemmat näkökulmat pääsevät esille" sanoo:

  https://pelastetaanlapset.fi/wp-content/uploads/2021/08/Lehdistotiedote-LAAKARIT-VASTUSTAVAT-KORONAROKOTUSTEN-LAAJENTAMISTA-12-15-VUOTIAISIIN.pdf
  ✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️
  🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐 💉
  ”Viranomaiset, lääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset toimivat vastoin lääketieteellisestä tutkimuksesta säädettyä lakia ja Maailman Lääkäriliiton hyväksymiä Helsingin julistuksen mukaisia eettisiä ohjeita suositellessaan koronarokotteita kaikille lapsille ja nuorille ilman vankkoja tieteellisiä perusteita. He eivät myöskään noudata Toisen Maailmansodan jälkeen vuonna 1947 vahvistettuja Nürnbergin säännöstössä annettuja normeja, joiden tarkoituksena on estää, etteivät Natsi-Saksan aikaiset ihmiskokeet enää koskaan uusiutuisi.”
  🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐💉 🛑 卐 💉🛑 卐 💉
  ✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️✝️🕊️☘️
  ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️
  Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: [email protected]
  ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️

 7. "Lääketieteellisessä tutkimuksessa tulee kunnioittaa ihmisarvon loukkaamattomuuden periaatetta." sanoo:

  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990488#L1P3

  6 § (23.4.2004/295) ”Tutkittavan suostumus”
  ”Ihmiseen kohdistuvaa lääketieteellistä tutkimusta ei saa suorittaa ilman tutkittavan kirjallista, tietoon perustuvaa suostumusta.”

  8 § ”Alaikäinen tutkittavana”
  ”Alaikäinen saa olla tutkittavana vain, jos samoja tieteellisiä tuloksia ei voida saavuttaa muilla tutkittavilla ja jos tutkimuksesta on vain vähäinen vahingon vaara tai rasitus alaikäiselle.”

  9 § ”Raskaana oleva tai imettävä nainen tutkittavana”
  ”Raskaana oleva tai imettävä nainen saa olla tutkittavana vain, jos samoja tieteellisiä tuloksia ei voida saavuttaa muilla tutkittavilla”

  10 a § (23.4.2004/295) ”Hyvä kliininen tutkimustapa”
  ”Kaikki kliiniset lääketutkimukset on suunniteltava, suoritettava ja raportoitava hyvän kliinisen tutkimustavan periaatteiden mukaisesti.”

  10 b § (23.4.2004/295) ”Vakuutus tai muu vakuus”
  ”Kliinisen lääketutkimuksen toimeksiantajan on huolehdittava, että hänen ja tutkijan vastuun kattamiseksi on voimassa vakuutus tai muu asianmukainen vakuus.”

  10 c § (16.10.2009/780) ”Tutkimuksen aloittaminen”
  ”Kliinisen lääketutkimuksen saa aloittaa vasta sen jälkeen, kun eettinen toimikunta on antanut siitä puoltavan lausuntonsa. Edellytyksenä on lisäksi, että Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus on myöntänyt sille lääkelaissa edellytetyn luvan tai että se ei ole ilmoittanut estettä tutkimuksen aloittamiselle lääkelaissa säädetyllä tavalla.”

  https://thl.fi/fi/thl/tutkimusetiikka/eettinen-toimikunta

  ”THL:n eettinen toimikunta ei ole lääketieteellisestä tutkimuksesta annetussa laissa (488/1999) tarkoitettu eettinen toimikunta”

  Toimikunnan ryhmäsähköposti: eettinentoimikunta(at)thl.fi

  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990488

  2 § (23.4.2004/295) ”Määritelmät”
  ”1) ”lääketieteellisellä tutkimuksella sellaista tutkimusta, jossa puututaan ihmisen tai ihmisen alkion taikka sikiön koskemattomuuteen”

  ”3 § (23.4.2004/295)
  ”Lääketieteellisen tutkimuksen yleiset edellytykset”
  ”Lääketieteellisessä tutkimuksessa tulee kunnioittaa ihmisarvon loukkaamattomuuden periaatetta.”

  4 §
  ”Hyötyjen ja haittojen vertailu”
  ”Lääketieteellisessä tutkimuksessa tutkittavan etu ja hyvinvointi on aina asetettava tieteen ja yhteiskunnan etujen edelle. Tutkittavalle mahdollisesti aiheutuvat riskit ja haitat on pyrittävä ehkäisemään.”

  6 § (23.4.2004/295)
  ”Tutkittavan suostumus”

  ”Ihmiseen kohdistuvaa lääketieteellistä tutkimusta ei saa suorittaa ilman tutkittavan kirjallista, tietoon perustuvaa suostumusta”

  ”Jos kliiniseen lääketutkimukseen osallistuva ei kykene itse antamaan suostumustaan tutkimukseen osallistumiseksi, ei hän voi 1 momentissa säädetystä poiketen olla tutkittavana, jollei hänen lähiomaisensa tai muu läheinen taikka hänen laillinen edustajansa, sen jälkeen kun hänelle on selvitetty kliinisen lääketutkimuksen luonne, merkitys, seuraukset ja riskit, ole antanut suostumusta tutkimukseen osallistumisesta. Suostumuksen on oltava tutkittavan oletetun tahdon mukainen.”

  ”Tutkittavalle on annettava riittävä selvitys hänen oikeuksistaan, tutkimuksen tarkoituksesta, luonteesta ja siinä käytettävistä menetelmistä. Hänelle on myös annettava riittävä selvitys mahdollisista riskeistä ja haitoista. Selvitys on annettava siten, että tutkittava pystyy päättämään suostumuksestaan tietoisena tutkimukseen liittyvistä, hänen päätöksentekoonsa vaikuttavista seikoista.”
  ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
  ”Tutkittavalla on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa ennen tutkimuksen päättymistä. Hänelle on annettava tieto tästä oikeudesta ennen tutkimuksen aloittamista. Suostumuksen peruuttamisesta ja tästä seuraavasta tutkimuksesta luopumisesta ei saa aiheutua kielteisiä seurauksia tutkittavalle.”
  ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
  ”Suostumusasiakirjan sisällöstä ja suullisesta suostumuksesta tutkimusasiakirjoihin merkittävistä tiedoista säädetään tarkemmin valtioneuvoston asetuksella.”

  10 e § (23.4.2004/295) ”Haittatapahtumista ilmoittaminen”

  ”Tutkijan on välittömästi ilmoitettava toimeksiantajalle kaikki vakavat haittatapahtumat,”

  14 § ”Suostumus sikiötutkimukseen”

  ”Sikiöön kohdistuvaan tutkimukseen ei saa ryhtyä ilman raskaana olevan naisen kirjallista suostumusta.”
  ❗❗❗❗❗❗❗❗❗
  15 § ”Kielletyt tutkimukset”
  ❗❗❗❗❗❗❗❗❗
  ”Alkiotutkimus ja sukusolujen tutkimus, joiden tarkoituksena on kehittää menetelmiä periytyvien ominaisuuksien muuttamiseksi, on kielletty, jollei kysymyksessä ole tutkimus periytyvän vaikean sairauden parantamiseksi tai ehkäisemiseksi.”
  ❗❗❗❗❗❗❗❗❗

  27 § (29.5.2009/375) ”Lääketieteellisestä tutkimuksesta annetun lain rikkominen”

  ”Joka tahallaan ryhtyy lääketieteelliseen tutkimukseen”

  1) ”ilman 6–8 §:ssä tarkoitettua suostumusta,”

  2) 3 §:n ”vastaisesti ilman eettisen toimikunnan myönteistä lausuntoa,”

  3) 5–10 §:ssä ”säädetyn muun kuin 1 kohdassa tarkoitetun edellytyksen vastaisesti tai”

  4) ”noudattamatta tutkimuksessa, mitä 10 b, 10 c ja 10 e–10 g §:ssä säädetään,”

  ”on tuomittava lääketieteellisestä tutkimuksesta annetun lain rikkomisesta sakkoon.”
  28 § (29.5.2009/375)
  ”Viittaukset rikoslakiin”
  ❗❗❗❗❗❗❗❗❗
  ”Rangaistus laittomasta alkioon puuttumisesta tuomitaan rikoslain (39/1889) 22 luvun 3 §:n mukaan ja laittomasta perimään puuttumisesta rikoslain 22 luvun 4 §:n mukaan. Rangaistus tämän lain 23 §:ssä säädetyn salassapitovelvollisuuden rikkomisesta tuomitaan rikoslain 38 luvun 1 tai 2 §:n mukaan, jollei teko ole rangaistava rikoslain 40 luvun 5 §:n mukaan tai siitä muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta.”
  ❗❗❗❗❗❗❗❗❗

 8. "Vuonna 1947 sotarikostuomioistuin langetti tuomion 23 saksalaiselle syytetylle Nürnbergissä. Syytetyistä useimmat olivat lääkäreitä ja syytettyinä rikoksista, joihin liittyi ihmisiin kohdistuvia kokeita." sanoo:

  https://www.laakariliitto.fi/laakariliitto/etiikka/nurnbergin-saannosto/

  ”1. Koehenkilön vapaaehtoinen suostumus on olennainen.”

  ”5. Mitään sellaista koetta ei saa suorittaa, josta on a priori syytä arvella olevan seurauksena kuolema tai invalidisoiva vamma; paitsi ehkä sellaisia kokeita, joissa koetta suorittavat lääkärit ovat itse koehenkilöinä.”

  ”6. Kokeesta aiheutuva riski ei koskaan saa olla suurempi kuin kokeella ratkaistavan ongelman humanitaarinen merkitys.”

  Lisätietoja
  Mervi Kattelus Terveyspolitiikan asiantuntija 📞 Puh. 050 5415784 📧 [email protected]

 9. Koronapassi on rokotusta ja virustakin suurempi uhka tulevaisuudelle. Minkäänlaista uutta passia ei pidä hyväksyä.
  Sen tietää jo nykyisistä epäperusteluista joilla passia ajetaan. Miksi rokotettuja pitäisi suojella rokottamattomilta?

  1. Niinpä. ”Rokote” joka ei estä tartuntaa eikä estä levittämästä tartuntaa, ei ole rokote. Tästäkin jo näkee että rokotuksille on aivan toiset syyt kuin terveys.

 10. Mitä avoimen lähdekoodin salaus tarkoittaa?

  – Why open-source encryption is better for your privacy

  Mikä on avoimen lähdekoodin salaus?

  Salauksella tarkoitetaan prosessia, jossa tietoa koodataan niin, että sitä voivat lukea vain valtuutetut tahot. Kun teet salauksen «open source» -ohjelmalla, annat sen lähdekoodin ja algoritmit yleisön tarkastettavaksi. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käy koodin läpi ja tarkista haavoittuvuudet. Koska useammat ihmiset voivat tutkia koodia ja ehdottaa korjauksia, tämän vuoksi haavoittuvuudet raportoidaan nopeasti ja ratkaistaan, jolloin tuloksena turvallisempi tuote.

  Salliiko salaus yksityisyyden?

  Salaus, erityisesti päästä päähän-salaus, suojaa yksityisyyttäsi muuntamalla arkaluonteiset tiedot käsittämättömäksi tekstiksi. Vain aiottu vastaanottaja voi purkaa nämä tiedot yksityisellä avaimella. Ilman pääsyä tähän yksityiseen avaimeen on mahdotonta hakkeri varastaa tietosi, ellei heillä ole myös fyysinen pääsy laitteeseen, jossa yksityinen avain on tallennettu. Sellaisenaan päästä päähän salaus varmistaa, että Yksityisyytesi on suojattu korkeimmalla tasolla.

  Mikä avoimen lähdekoodin salausmenetelmä on paras?

  Avoimen lähdekoodin salausta voidaan käyttää monenlaisissa sovelluksissa salasanojen hallinnastasähköpostin tarjoajiin. Kuten maailman suurin salattu sähköpostipalvelu, ProtonMail tarjoaa yhden markkinoiden parhaista avoimen lähdekoodin sähköpostin salauksesta.

  Käytämme yhdistelmää TLS, zero-access salaus, ja päästä päähän salausta turvaamaan sähköpostit Kaikki koodimme on avointa lähdekoodia ja kenen tahansa saatavilla Gitub’issa.

 11. Meidän rikollinen hallitus ja THL pitää saada tuomiolle rikoksistaan ihmiskuntaa kohtaan sekä kansanmurhasta. Suomessa yli sata rokotteisiin kuollutta ja tuhansia vammautuneita ja silti vain jatkavat myrkkypiikityksiä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*