Marco de Wit 20 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Laiton Lehti on jo vuosia AINOANA kansallismielisenä julkaisuna protestoinut kuinka persut ja varsinkin Riikka Purra ovat täysillä tukemassa täysin älytöntä Afganistanin sionistista miehitystä. (Ideana tietysti saartaa Israelin perivihollinen Iran.)

 

Trump oli oikeassa ja pedonatottavat persut väärässä Afganistanista

 

Laiton Lehtikään ei kuitenkaan pystynyt arvaamaan kuinka syvältä Riikka Purran johtamat persut nuoleskelevat sionisteja ja Natoa.

 

Nyt nimittäin persut ovat Purran johdolla jälleen alittaneet itsensä eli lähettämässä suomalaisia SOTILAITA Afganistaniin hakemaan LISÄÄ afgaaneja Suomeen!!

 

Purra yrittää hämätä valittamalla niiden ”suomalais-afgaanien” lomailijoiden yms. hakemisesta, jotka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden. Toki tämä on tuplajärjestöntä, mutta heitä on vain pieni osa. Suurin osa on nimenomaan Suomelle ja muille miehittäjille töitä tehneitä AFGAANEJA, joiden hakemista Suomen puolustusvoimien turvin Purra kannattaa.

 

 

 

Sinänsä tämä ei ole yllättävää. Ensinnäkin jo persujen pj-vaalien aikaan Purra selitti, että Natoa ja Suomea Afganistanin miehittämisessä auttaneet afgaanit pitää saada Suomeen. Tämä on täysin älytöntä, koska ensinnäkin he auttoivat miehittäjää ja toiseksi voivat jäädä naapurimaiden pakolaisleireille, joissa Suomi voi heitä tukea esim. taloudellisesti.

 

Nyt Purran persusionistit menevät vielä pidemmälle. Persut ovat huolissaan myös Naton afgaaniliittolaisten turvallisuudesta, joten ovat valmiit päästämään heitäkin Suomeen!

 

Ja vieläpä niin, että suomalaiset SOTILAAT lähetetään hakemaan heitä Afganistanista!!!

 

 

Tietysti sotilaiden avulla saadaan kuskattua yhä enemmän afgaaneja Suomeen. Itse asiassa minimimäärät nousevat joka päivä, koska mukaan pitää saada myös EU:lle ja NATOLLE työskennelleitä! Taatusti monet näistä ovat ”turvallissuussektorin” eli ilmianto-, kuulustelu- ja kidutussektorin väkeä, jotka luonnollisesti ovat afganistanin kansan erityisen vihan kohteena. Hesari ilmoitti seuraavaa:

 

Suomi ilmoitti sunnuntaina nostavansa evakuoitavien paikallis­työntekijöiden määrän aiemmin ilmoitetusta 130:stä 170:een. …

Ulkoministeriö tiedotti sunnuntaina, että Suomi evakuoi Afganistanista kaikkiaan 170 Suomelle, Euroopan unionille tai Natolle työskennellyttä afganistanilaista perheineen.

 

 

Tämäkin on kuitenkin vasta alkua. Määrät tulevat tuosta taatusti monikymmenkertaistumaan. Tämä kaikki käy hyvin selvästi ilmi Hesarin haastattelussa:

 

Pitäisikö myös Suomelle esimerkiksi henkivartijoina alihankkijoiden yrityksissä työskennelleet tuoda Suomeen?

Tuomioja (sd): ”Suomen tulee auttaa lähtö­kohtaisesti kaikkia, jotka ovat joutuneet vaara­tilanteeseen työskenneltyään Suomen kanssa joko suoraan tai epä­suorasti. Se saattaa koskea myös osaa näistä henkilöistä. On myös ryhdyttävä toimiin Suomessa asuvien afgaanien perheen­yhdistämisen varmistamiseksi.”

 

Demarit ovat siis avaamassa ovet sepposen selälleen! Mitä tekevät persut? Eivät torppaa demarien älytöntä suunnitelmaa!

 

Niikko (ps): ”Valiokunnan keskustelussa tuli selkeästi esiin, että tahtotila olisi auttaa Afganistanista suurempaakin ihmismäärää, jotka ovat turvanneet suomalaisten henkeä siellä kahden vuosikymmenen ajan. Mutta tässä tilanteessa edetään tämän 170 kiintiön turvaan saattamiseksi.”

 

Pitäisikö Suomen nostaa pakolaiskiintiötä ja ottaa useampia afganistanilaisia kiintiöpakolaisina?

Niikko (ps): ”Ei minulla ole ainakaan sydäntä olla auttamatta niitä naisia ja lapsia, jotka pyrkivät Euroopan unionin alueelle turvaan tulevalta mahdolliselta hirmuhallinnolta. Ensimmäisenä en ottaisi sieltä lainkaan miehiä, jotka eivät ole työskennelleet Suomen suurlähetystölle.”

 

Eli persut eivät ponnekkaasti torppaa edes pakolaiskiintiöiden nostoa! Päinvastoin. Miksei persuja huolestuta, että hallitus on avaamassa ovet kaikille niille tuhansille, jotka ovat työskenneelleet suomalaisille ja muille miehittäjille?

 

Toiseksi persut ovat valmiita päästämään maahan valtavasti naisia ja lapsia. Tämä tietysti kuulostaa jalolta, mutta käytännössä kyse on PERHEISTÄ, koska tietysti naiset ja lapset tulevat miestensä ja muiden sukulaistensa kanssa luomaan klaanijärjestelmää ja synnyttämään yhä lisää afgaaneja.

 

Tämän päälle sitten vielä perheenyhdistämiset ja tuloksena on tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia afgaaneja maailman yhdestä primitiivisimmästä kulttuurista, jossa monin aluein mm. raiskaaminen ja pedofilia ovat suorastaan kansanhuveja!

 

Luulevatko persut, että afgaanit muuttuvat rajan yli astuessaan?

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Persut petti taas: Suomalaiset sotilaat hakemaan afgaaneja Suomeen!?!

 1. Hivutustaktiikka kuten aina. Ensin luvataan vähän, sitten varovati korotetaan määrää ja seurataan reaktioita. Jos ei tule hirveä älämölö, korotetaan määrää lisää.
  Nykyinen Taleban on vain varjo aiemmasta. Erittäin todennäköisesti koko vallanvaihto on lavastettu silmänkääntötemppu ja samat ulkomaiset tahot säilyttävät vaikutusvaltansa. Kun lentokoneesta tippuu musta yhden pikselin kokoinen piste ja joku sanoo, että se on ihmininen, niin kaikki uskoo.

 2. Suomen ei olisi ensinnäkään koskaan pitänyt tunkea mukaan tuohon USA:n ja Naton huorien sairaaseen operaatioon, joka päättyi seniilin valepresidentti Bidenin johdolla vieläpä todella rumasti ja katastrofaalisen sekavasti. Eikä riitä että rahaa kaadettiin säkeittäin korruptoituneen miehityshallinnon taskuihin vaan nyt Suomi vielä tuo näitä vedättäjien edustajia palkinnoksi Suomeen ja hallitus saa tekosyyn täysin järjettömästi myös alkaa rohmuta Afganistanista pakolaisia Suomeen vaarantaakseen lisää kansaamme. Vihreiden sisäministeriö varsinkin odottaa kieli pitkällään milloin alotetaan.

  1. Ei auta hölmölän asukkaita kun tehdä töitä entistä innokkaammin että jatkossakin riittää veroeuroja haaskattavaksi tämän tyyppiseen suvakkien ajamaan kulttuurinrikastamiseen. Vassokuu 🤭

 3. Uusi ilmastolaki aikoo leikata 80 % Suomen päästöistä. Tämä on räikeässä ristiriidassa sen kanssa, että pienen kulutuksen lämpimistä maista tuodaan ihmisiä tänne sankoin joukoin, jolloin heidän ilmastovaikutus nousee moninkertaiseksi. Tiedän kyllä, että ilmasonmuutos on samojen kusettajien projekti kuin korona-, rokotus- ja vapauspassihankekin, mutta pakko osoittaa virallisten narratiivien ristiriidat.

  Toiseksi Afghanistanin naisten oikeudet eivät parane sillä, että myös suomalaisia naisia aletaan raiskata enemmän pakolaisten toimesta.

  1. Riikka Purra Ykkösaamussa 21.8.2021 Kannattaa kuunella tarkemmin ja ajatuksella. Hänen tietty sanankäyttö paljastaa hänen paradigmaansa, hänen punavihertaustaista, dogmaattista todellisuuskuvaansa. Karvat nousivat pystyyn. Ei tällaisilla eväillä mitään ’ilmastolakeja’ torpata.
   Otteita:

   Toimittaja Seija Vaaherkumpu:
   -Missä asiassa ajattelitte eri tavoin J.Halla-ahon kanssa?
   Riikka Purra: -Ei tule mieleen välttämättä yhtäkään.
   (Niinpä. Purra vedettiin suoraan puoluekabinetin ytimeen kirjoittamaan puolueen suunnitelmaa, mitä puolue siis on ja tekee. Kaikki Riikan sokeat pisteet/alueet ovat Jussin kanssa jaetut)

   Toimittaja:
   -Mitä ajattelette suomalaisen teollisuuden kilpailukyvystä jos se jää jumiin fossiilisiin tekniikoihin?
   Purra:
   -Suomalaisen teollisuuden kilpailukyky on yksi tärkein asia minkä vuoksi meidän pitää suhteessa muihin maihin olla samalla tasolla. Me emme saisi olla kunnianhimoisempia kuin muut maat koska tämä rapauttaa kilpailukykyämme. On aivan selvää että meillä on ILMASTO-OSAAMISEEN

   (Huom. Purra siis käyttää ja viljelee uusmarxilaisia uussanoja jotka eivät tosiasiallisesti merkitse yhtään mitään, niiden tosiasiallinen funktio onkin ideologinen pönkittäminen, dogmien vahvistaminen. Voisi myös sanoa kyseessä olevan kuppikuntaslangi)

   gleen ja green tekkiin

   (R. yritti sanoa clean ja green tech. Tässä hän toisti tutumpaa poliittisdogmaattista jargoni-sanastoa* jonka funktio on antaa mielikuva että ollaan kovinkin perillä asioista)

   liittyvää korkeataitoa. Tämä kannattaa hyödyntää ILMASTOPOLITIIKASSA
   (*samaa taas)
   myös kansainvälisellä tasolla, mutta samaan aikaan me edelleenkin lepäämme edelleen hyvin voimakkaasti esimerkiksi metsäreollisuuden varassa.

   Toimittaja:
   -Minkälaisia haitallisia ympäristötukia karsisitte?
   (Outo kysymys)
   Purra:
   -Tottakai me koko ajan kuljemme esimerkiksi liikenteen osalta sähköiseen suuntaan eikä perussuomalaisten ILMASTOREALISMIIN

   (tämäkin on harhaanjohtava uskovaisen jargonisana joka on olevinaan kriittisesti ajattelevan näkökulmaa, mutta samalla se vahvistaa ja TUKEE järjetöntä ja irrationaalista hiilidioksidialarmismia jolla ei muutenkaan ole yhtään mitään kovaa empiirismetodista pohjaa, kaikki perustuu silkkaan höttöön ja hyväpalkkaiseen tarkoitushakuiseen pseudotieteeseen=poliittiseen toimintaan. Ei ole mitään tekemistä ilmaston, saatika realismin kanssa, talouden kanssa kylläkin. Taloudellinen realismi olisi siis osuvampaa ja neutraalia epädogmaatista sanankäyttöä, siinä ilmainen vinkki heikkolahjaiselle ’pyöritystohtorille’)

   kuulu se, että haluaisimme SAASTUTTAA

   (Purra on tosiaan sen tason pölkkypää, että pitää puhdasta ja erittäin hyvää ja planeetalle hyödyllistä luonnontuotetta, hiilidioksidia SAASTEENA, MYRKKYNÄ.)

   Monet näistä asioista menevät koko ajan oikeaan suuntaan.

   (Kuten vaikkapa järjettömät ja kohtuuttomat, jopa haitalliset vaatimukset rakentamiselle tai autonomistajille sekä autojen valmistajille, jotka paineen alla ovat jopa huijanneet, jotta edes näennäisesti pääsisivät poliittisesti pakotettuihin, eli ei markkinaehtoisiin eikä teknisesti mahdollisiin tavotteisiin?)

   Toimittaja:
   -Onko yritystukia jotka ovat ympäristölle haitallisia joita karsisitte?
   Purra:
   -En osaa tässä yhteydessä luetella. Mutta esimerkiksi ydinvoimassa fissio- ja fuusioenergiaan

   (Purra on tuskin perehtynyt tai edes kuullut Toriumiin nojaavasta tekniikasta ja voimaloista joita esim. USA ja Kiina kehittää minkä ehtii. Hölmölä ei ole edes aloittanut mitään projektia tai koittanut olla mukana yhteisprojekteissa, kuten tuo Kiina-USA kumppanuus)

   panostaminen, niin sinnehän voisi tehdä paljon enemmänkin panostuksia NIMENOMAAN MYÖS ILMASTONÄKÖKULMASTA
   (Ja dogmatiikan vahvistaminen senkun jatkuu).

   Ykkösaamu
   Riikka Purra
   39 min. la 21.8.2021
   https://areena.yle.fi/1-50654906

 4. CIA:n ja Talebanin esinahattomat ovat yhteistyössä niin kuin olivat jo silloin, kun amerikkalainen sotasankari John Rambo kävi auttamassa Talebania Neuvostoliittoa vastaan!

  Toiseksi! Me emme tarvitse alueellemme lisää esinahattomia, joilla on kiimainen ja agressiivinen paritteluvietti!

  Kolmanneksi! Taleban on nykyään feministinen, joten Afganistan on hyvin tasa-arvoinen paikka, josta kenenkään paikallisen ei tarvitse poistua enää koskaan!

  Neljänneksi! Vain todella hölmö suomalainen lähtee tässä tilanteessa Kabuliin. Feministinen Taleban ei pidä tunkeutujista!

 5. Tuo porukka on länsimielisten Afganistanin eliittiä, joilla on valmis kontaktiverkosto kantasuomalaisiin, joten en olisi heidän työllistymisestä tai rikollisuudestaan ensisijaisesti huolissani. Sen sijaan eettisesti pidän kyseenalaisena ja avoimen rasistisena, että Afganistanin kouluttautunut sivistyneistö haalitaan kriisien ja humanitääristen verukkeiden varjolla kokoomusherrojen halpatyövoimaksi: siivoojiksi ja taksikuskeiksi.

  1. Tämän päivän taksikuski hankkii paikallistuntemuksen ja on huomisen kuolemanpartioille tehokas kuljettaja.

 6. Maailman onnellisin koronatyrannia – niille joilla on vielä jäljellä jotain oikeuksia.

  Marinin johtamalla hallituksella ei saisi olla enää mitään oikeuksia, ainoastaan suorinta tietä vankilaan.

  Perussuomalaiset vain halvan huoran roolissa. Tosin sillä erotuksella että jopa halvalta huoralta saa edes jotain vastinetta rahoille.

  Mutta kuka laittaa ne vankilaan kun poliisi ja oikeuslaitos ovat myös pahoja rikollisia.

  Marinin hallitus on kuin vankileiri meille.

  Kerätkää nyt rohkeutenne ja valmistautukaa taistelemaan vapautenne puolesta. Ei Kekkonen tai Jeesus tule meitä pelastamaan. Eikä kukaan tule tekemään mitään meidän puolesta ellemme itse taistele.
  Ei Ano Turtiainen yksin eduskunnassa mahda mitään näin laajalle valtion järjestäytyneelle rikollisuudelle.

  MVlehti tai muut vaihtoehto mediat eivät kykene tekemään muuta kuin todeta se mitä on jo tapahtunut. Ne tekevät arvokasta työtä ja ilman niitä olisimme ilman oikeaa tietoa.

  Mutta me joudumme itse taistelemaan tämän sodan.

  Hankkikaa tarpeellisia varusteita ja laitteita. Ja hankkikaa laillisia* aseita. Älkää laskeko älypuhelinten karttasovellusten varaan, vaan hankkikaa kunnon, perinteisiä karttoja.

  Ei teidän tarvitse tietää kaikkia yksityiskohtia kaikista asioista. Pääasia on että teillä on kokonaiskuva siitä mitä on tekeillä. Vihollinen haluaa uuden maailmanjärjestyksen ja sitä varten he tarvitsevat maailmanlaajuisen poliisivaltion jossa meillä ei ole lupa tehdä käytännössä mitään.

  Mihin te olette valmiita vetämään rajan. Kun vaihtoehtona ei ole elää kuin orja, silloin valmistaudutaan taistelemaan vapautemme puolesta. Se tulee vaatimaan uhrauksia.

  Vihollisella on rajattomat resurssit. Mutta meillä on tahto ja oikeus puolellamme. Vapaus on arvokkain asia mitä meillä on.

  Muodostakaa pienryhmiä ja suunnitelkaa tärkeysjärjestyksessä toiminta.

  Taistelemme vapautemme puolesta.

 7. En enää kommentoi yhtäkään persujen perseenmyyntiä koskevaa uutista sillä kyseinen ”puolue” ei ole edes kirjoittamiseen käytetyn ajan arvoinen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*