Marco de Wit 20 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Polpon päällikkö Keijo Kaarisade on Puopolon haastateltavana. Tätä on kauan odotettu!

 

Ikävä siis todeta, että vaikka Kaarisade on mahtava hahmo, niin itse haastattelu lässähti täysin. Keijo on menettänyt kokonaan huumorinsa! Kuuntele itse ja ihmettele!

 

00:00 Alku

00:01 Tue kanavaa Patreonissa

00:55 Keijo Kaarisateen esittely

03:08 Kaarisateen haastattelu

08:05 Sananvapaus my ass

 

 

Keijon saate: ”Alkuperäinen Keijo Kaarisateen tili luotiin heinäkuussa 2017 händlellä ”Vihapuhepoliisi”. Se oli parodiaa Twitter-poliiseista, jotka sotkeutuivat poliittisiin keskusteluihin.

 

Alusta asti esittelytekstissä luki, että tili on parodiaa, mutta monelta se meni ohi. Jotkut pahastuivat ja valittivat parodian rikkovan sosiaalisen median yhteisönormeja. Vuoden 2019 eduskuntavaalien alla Vihapuhepoliisin Twitter-tili suljettiin, mutta saman vuoden lokakuussa Keijo Kaarisade ilmestyi takaisin uudella tilillä Keijomedia.

 

Keijon suosio räjähti käsiin Turun terrori-iskun aikoihin elokuussa 2017. Poliisiylijohtajaa myöten monet jakoivat Keijon ääliömäistä viestiä joka kuului näin: ”Älä päästä pullon henkeä Twitteriin. Vihaisella nettikirjoittelulla vakavat seuraukset. Tällä hetkellä Suomen suurimpia turvallisuusuhkia.”

 

Pian Keijo oli anonyymisti haastateltavana Ylen Pressiklubi-ohjelmassa syyskuun alussa. Siihen mennessä viranomaiset olivat jo yrittäneet selvittää, että saisiko Keijon johonkin tutkintaan. Lopulta poliisin vihapuheyksikkö aloitti Keijosta tutkinnan sillä perusteella, että Keijo muka esiintyy poliisina. Poliisi jahtasi Keijoa pysäyttääkseen hänet, mutta ei löytänyt.”

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Poliisiopiston rehtori vaatii 850 000 aamiaistutkimukseen!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Polpopäällikkö Keijo Kaarisateen haastattelu

  1. No se, ettei poliisi löydä ketään ei ole mikään yllätys. Eivät löytäneet kaveriakaan, vaikka oli etsintäkuulutettuna, eikä edes tiennyt tehneensä mitään. Eleli vaan kotona normaalisti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*