Marco de Wit 20 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Huolestunut kansalainen soittaa Pelastakaa Lapset ry:lle, jota monet vanhemmat ovat pitkään epäilleet sossumafian pyörittämän lapsikaupan tukemisesta.

 

Harva kuitenkaan arvasi, että Pelastakaa Lapset ry tukisi myös lasten myrkyttämistä kokeellisilla rokotteilla.

 

 

 

Onneksi on Pelastetaan Lapset ry, joka oikeasti puolustaa lapsia.

 

 

PELASTETAAN LAPSET -LÄÄKÄRIRYHMÄ PYYTÄÄ VIROLOGEILTA PUOLUEETONTA ARVIOTA KORONAROKOTTEISTA

 

Ihmisiä ei ole koskaan aiemmin rokotettu flunssan kaltaista tautia vastaan geeniteknologiaan perustuvilla injektioilla. Siksi näiden vaikutuksia, etenkään pitkäaikaisia ja mahdollisesti viiveellä tulevia haittoja ihmisiin ei vielä voida tietää.

 

Vaikutusmekanismien selvittäminen on erittäin tärkeää, sillä FIMEA:aan on tehty koronarokotteista kaikkiaan jo yli 8000 haittailmoitusta, joista noin 2000 on arvioitu vakaviksi ja joiden joukossa on yli 100 kuolemaa. Ellei haittavaikutusten mekanismeja tunneta, ei voida tehdä luotettavia johtopäätöksiä rokotteen ja rokottamisen jälkeen ilmaantuvien oireiden välisestä syy-seuraussuhteesta.

 

Yhdysvaltaistutkijoiden Stephanie Seneff’n ja Greg Nigh’n yksityiskohtaisen, toukokuussa 2021 julkaiseman katsauksen perusteella kiireellä kehitetyt koronarokotteet voivat aiheuttaa monia ennakoimattomia ja tahattomia seurauksia kuten verenkiertohäiriöitä, keskushermostoa rappeuttavia ja autoimmuunisairauksia.

 

Katsauksen mukaan rokotteen sisältämä mRNA voi yhdistyä osaksi rokotetun ihmisen perimää ja siten siirtyä jopa seuraavaan sukupolveen. Samoin rokotetut saattavat levittää rokotuksen elimistössä aikaan saamaa piikkiproteiinia rokottamattomiin aiheuttaen joskus oireita jopa rokotettujen lähikontakteille.

 

Rokotteiden säilyvyyden parantamiseksi niissä on polyetyleeniglykolia (PEG:a). Se voi aiheuttaa nopean henkeä uhkaavan allergisen reaktion PEG:lle aiemmin altistuneille henkilöille.

 

Kirjallisuudesta ja haittailmoituksista löytämämme tiedot koronarokotteiden vakavista riskeistä ovat hälyttäviä. Olemme ottaneet yhteyttä johtaviin virologeihin saadaksemme mahdollisimman pian objektiivisia vastauksia koronarokotteiden vaikutusmekanismeja ja haittoja koskeviin kysymyksiin. Aihe vaatii mielestämme kiireellistä tieteellistä tarkastelua, jonka vuoksi olemme lähettäneet oheisen kirjeen kollegiaalisen vuorovaikutuksen käynnistämiseksi mahdollisimman nopeasti maamme parhaimpien asiantuntijoiden kanssa.

 

Yhteistyöterveisin

Pelastetaan Lapset -lääkäriryhmä

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tamara Tuuminen
Kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, lääketieteellisen mikrobiologian dosentti
Yhteystiedot kysymällä: [email protected]

 

Liite1. Kirje Suomen johtaville virologeille

Liite 2. Seneff-Nigh tutkimus

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Puhelinsoitto Pelastakaa Lapset ry:lle

 1. Ainoa mikä Suomen kansan pelastaa kansanmurhalta, erittäin vaarallisilta ihmiskokeilta ja vainolta on sota. Suomi on läpimätä ja läpikorruptoitunut maa jossa oikeuksien saaminen ei ole enää mahdollista perinteisin keinoin. Sota on alkanut. Älä missään nimessä ota vaarallista myrkkypiikkiä ja tee kaikkesi että perheesi välttää sen!

  Hyvin monet vaarallisissa ja rikollisissa ihmiskokeissa mukana olevat tulevat joutumaan ankarille tuomioille! Myös myrkkypiikkejä antavat lääkärit ja hoitajat syyllistyvät erittäin vakaviin rikoksiin!

  1. Sota alkaa heti kun aivopestyt lampaat viimeinkin tajuavat että rokotteet tappavat. Rokotteet ovat lapsille jopa 10-kertaa vaarallisempia kuin aikuiselle, joten nyt kun lapsia piikitetään, sota alkaa varmasti nopeammin.

   Tällä hetkellä nähdään että lyhyellä aikavälillä 1/3000 lapsesta kuolee rokotteeseen, kun taas koronaan kuolee vain 1 lapsi miljoonasta, ja silloin on vakava perussairaus taustalla. Suomessa koronaan ei ole kuollut yhtään alle 30-vuotiasta, ei edes silloin kun ei osattu vielä hoitaa tartuntaa, nyt osataan jo hyvin ja hoidolla estetään 85% sairaalaan joutumiselta.

 2. Suomessa on vielä harvoja todella rohkeita, rautaisia ja järkeviä ihmisiä! Todella ikävä että heitä on nykyisin todella vähän. Suvakismi, monikulttuurisuus ja vahva valtio saavat voimansa varsinkin valkoisista naisista, joista hyvin harvaan voidaan luottaa. Lähes kaikki valkoiset naiset ovat todella syöpäisiä, ei tietenkään aivan kaikki, mutta lähes kaikki.

  Miksi suomalaiset miehet ovat niitä jotka puolustavat ja ajavat lasten, perheiden ja oman kansan etuja? Selittäkää. Miksi suomalaiset naiset ovat tuhoamassa omaa kansaansa ja suomalaisia lapsia näin pahasti? Mistä lähtien miehet ovat ensisijaisesti ajaneet lasten ja perheiden etuja, eivätkä naiset? Näin on kuitenkin nykyisin.

 3. https://pelastetaanlapset.fi/wp-content/uploads/2021/08/Lehdistotiedote-LAAKARIT-VASTUSTAVAT-KORONAROKOTUSTEN-LAAJENTAMISTA-12-15-VUOTIAISIIN.pdf

  ”Julkaisuvapaa heti”

  ”Pelastetaan Lapset-lääkäriryhmä on Suomen sosiaali-ja terveysministeriönpyynnöstä antanut lausunnon 12–15-vuotiaiden koronarokotuksista. Lausunto on kielteinen ja sen taustalla ovat Covid-19 -taudin vaarattomuus lapsille, jo olemassa olevat turvalliset lääkkeet sekä tieteellisen näytön puute geeniteknologisten injektioiden turvallisuudesta. Lisäksi lääkäriryhmä haastaa Fimean ja THL:n asiantuntijat julkiseen tieteelliseen keskusteluun aiheesta.”

  1. Fimea ja THL eivät vastaa keskustelukutsuun, koska heillä ei ole argumentteja jotka edes etäisesti kumoaisivat rokotteiden haitoista kertovat faktat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*